Posibilitatea de achitare în rate! Fără Dobândă.
Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Pedodonție în apropierea cartierului Scriitorilor din Brașov

“La TopAltDent, în apropierea cartierului Scriitorilor din Brașov, ne dedicăm cu profesionalism serviciilor de pedodonție, punând zâmbetul copiilor pe primul loc.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Pedodonție SCRIITORILOR

TopAltDent – Clinica ta de pedodonție din Brasov

TopAltDent, situată aproape de cartierul SCRIITORILOR din Brașov, reprezintă alegerea ideală pentru servicii dentare de calitate superioară. Sunt specializați în Pedodonție, asigurându-vă de profesionalismul și expertiza medicilor noștri în tratarea afecțiunilor dentare ale copiilor. Echipa noastră de medici dentiști consacrați urmărește să ofere un tratament eficient și fără durere, utilizând cele mai noi tehnici și aparatură de ultimă generație pentru a asigura o experiență plăcută în timpul vizitelor dumneavoastră la cabinetul nostru. Având o abordare centrată pe pacient, la TopAltDent oferim atât tratamentele necesare pentru a proteja sănătatea orală a copiilor dumneavoastră, cât și sfaturile de care aveți nevoie pentru a menține un zâmbet sănătos și frumos. Vă așteptăm cu drag în clinică!

Importanța alegerii unei clinici de încredere pentru Pedodonție

Un zâmbet strălucitor și sănătos este visul oricărui copil și al părintelui acestora. Pentru a asigura o dezvoltare armonioasă a danturii și prevenirea problemelor stomatologice, alegerea unei clinici de pedodonție de încredere, precum TopAltDent, aflată în apropiere de cartierul Scriitorilor din Brașov, constituie o decizie esențială. Beneficiile includ un tratament personalizat, profesioniști cu experiență și tehnologii dentare superioare, care vor oferi cea mai bună îngrijire pentru sănătatea orală a copilului dumneavoastră. Datorită abordării noastre dedicată, tratamentul nu va mai fi o experiență înfricoșătoare, ci una plăcută și relaxantă, transformându-l pe cel mic într-un partener pasionat pentru sănătatea sa orală. TopAltDent se angajează să ofere fiecărui pacient o îngrijire de calitate, punând sănătatea, confortul și siguranța pe primul loc.

profesionistă Pedodonție SCRIITORILOR

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Pedodonție in apropiere de SCRIITORILOR

Beneficiile alegerii celei mai bune Pedodonție la TopAltDent

Pedodonția este o ramură esențială a stomatologiei care se ocupă de sănătatea orală a copiilor. La TopAltDent, oferim servicii excepționale de Pedodonție în apropierea cartierului SCRIITORILOR din Brașov. Alegerea celei mai bune clinici de dentară cu recenzii de înaltă calitate este crucială pentru sănătatea și confortul copilului dumneavoastră. Tratamentele noastre de Pedodonție se concentrează pe prevenția eficientă a problemelor dentare, asigurând un zâmbet strălucitor și sănătos pentru copiii dumneavoastră. În plus, un mediu prietenos și profesioniști cu experiență creează o experiență plăcută și lipsită de stres. Misiunea noastră este de a asigura că fiecare vizită la TopAltDent devine o experiență pozitivă, contribuind la creșterea încrederii copilului în vizitele la dentist. Avem un angajament înalt pentru calitate, astfel încât să vă puteți baza pe noi pentru toate nevoile dumneavoastră de Pedodonție.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de SCRIITORILOR

TopAltDent – servicii stomatologice premium în cartierul SCRIITORILOR, Brașov

TopAltDent, clinica dentară aflată în proximitatea cartierului Scriitorilor din Brașov, oferă o gamă largă de servicii stomatologice de înaltă calitate. De la Implant Dentar și Tratamente dentare cu laser, la Protetică Dentară și Radiologie Dentară, clinica noastră răspunde cu profesionalism către toate nevoile pacienților noștri. În plus, oferim și servicii de Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. La TopAltDent, ne străduim să ofere o îngrijire dentară de excepție pentru întreaga familie, într-un mediu modern și confortabil. Noi punem zâmbetele pacienților noștri pe primul loc!

FAQ - Pedodonție in SCRIITORILOR

1. Ce este Pedodonția și cum ajută la TopAltDent în apropierea cartierului SCRITORILOR din Brașov?

Pedodonția este un domeniu specific al stomatologiei care se ocupă cu îngrijirea orală a copiilor de la naștere până la adolescență. Aici, la TopAltDent, suntem specializați în tratamentul pediatric cuprinzător și preventiv. Lucrăm cu întâietate la prevenirea cariilor și bolilor orale, menținându-le copiilor din SCRITORILOR zâmbetul curat și sănătos.

2. Care sunt serviciile oferite de TopAltDent?

TopAltDent oferă o gamă largă de servicii dentare, inclusiv Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, Pedodonție. Toate acestea sunt realizate în favoarea pacienților noștri, cu ajutorul echipamentului modern și al tehnologiilor avansate pe care le avem la dispoziție în clinica TopAltDent.

3. Care sunt beneficiile tratamentelor dentare cu laser la TopAltDent?

Tratamentele dentare cu laser la TopAltDent sunt mai productive, mai puțin dureroase și oferă o perioadă de recuperare mult mai rapidă. În plus, laserul poate fi folosit într-o varietate de proceduri dentare, de la albirea dinților până la eliminație de carii dentare. Mai multe detalii despre aceste beneficii pot fi găsite aici.

4. Cum se realizează un implant dentar la TopAltDent?

Implantul dentar este un proces de înlocuire a rădăcinilor dinților cu componente metalice care suportă coroana artificială. La TopAltDent, avem experiență în această procedură care permite pacienților să mănânce, să vorbească și să zâmbească din nou cu încredere. Procesul de implantare poate fi consultat aici.

5. Ce oferă serviciile de cosmetică dentară de la TopAltDent în SCRITORILOR?

Serviciile noastre de cosmetică dentară sunt menite să îmbunătățească estetica și funcționalitatea zâmbetului dumneavoastră. De la albirea dinților până la fașetele dentare, TopAltDent poate oferi tratamentele de care aveți nevoie pentru a obține zâmbetul pe care vi-l doriți. Puteți găsi informații suplimentare aici.

Link-uri

×

Cu ce vă pot ajuta?

× Scrie pe WhatsApp