Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Pedodonție în apropierea cartierului Stupini din Brașov

Descoperiți serviciile noastre superioare de Pedodonție la clinica TopAltDent, în apropierea cartierului Stupini din Brașov.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Pedodonție STUPINI

TopAltDent: Clinică de Stomatologie cu Experți în Pedodonție

Bun venit la TopAltDent, clinica stomatologică de top din zona STUPINI, Brașov, unde profesionismul și expertiza medicilor noștri transformă orice vizită într-o experiență plăcută. Concentrați pe oferirea celor mai bune servicii, suntem mândri de echipa noastră de medici dentiști, recunoscuți ca unii dintre cei mai buni specialiști în Pedodonție. Asigurăm nu doar asistență și îngrijire dentară superioară, ci și un mediu în care pacienții, indiferent de vârstă, să se simtă în siguranță și confort. Alegeți TopAltDent pentru o îngrijire dentară de calitate, personalizată nevoilor fiecărui pacient.

Pentru ce este deosebit de important să alegeți o clinică bună pentru Pedodonție?

Efectuarea unei alegeri informate în privința clinicii de Pedodonție este esențială pentru un tratament eficient și pentru îngrijirea corespunzătoare a sănătății orale a micuțului dvs. La TopAltDent, situat lângă cartierul Stupini din Brașov, punem un accent deosebit pe atenția față de nevoile fiecărui pacient și utilizăm cele mai noi tehnologii pentru a asigura o experiență cât mai plăcută. Înțelegem că vizita la dentist poate fi intimidantă pentru un copil, de aceea creăm o atmosferă prietenoasă și liniștită unde fiecare pacient se simte în siguranță și îngrijit. Pentru noi, Pedodonția nu este doar despre tratarea cariilor, ci despre educarea tinerilor pacienți și a părinților despre importanța unei igiene orale corecte și a unor obiceiuri sănătoase care să dureze o viață. Alegeți TopAltDent pentru o pedodonție de excelență și o îngrijire dentară pe care o puteți încredința.

profesionistă Pedodonție STUPINI

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Pedodonție in apropiere de STUPINI

Beneficiile alegerii celei mai bune pedodonții la TopAltDent

Adoptarea celei mai bune practici in domeniul pedodonției este esențială pentru asigurarea sănătății orale a copiilor dumneavoastră. La clinica noastră de stomatologie TopAltDent, situată în apropierea cartierului STUPINI din Brașov, punem la dispoziție tratamente dentare de pedodonție de calitate superioară, personalizate pentru a îndeplini toate nevoile și cerințele de îngrijire orală ale copiilor dumneavoastră. Alegerea unei clinici dentare cu recenzii de top este foarte importantă pentru asigurarea calității și competenței. Pedodonția este o prioritate la TopAltDent, iar furnizarea unui serviciu excellent este o certitudine. A vă asigura că copiii dumneavoastră beneficiază de cel mai bun îngrijire orală posibilă înseamnă a ne alege pe noi, TopAltDent, clinica dentară cu o reputație excelentă în ceea ce privește pedodonția, și care pune întotdeauna pacientul pe primul loc.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de STUPINI

Servicii de top în Stomatologie în apropierea cartierului STUPINI din Brașov

La clinica noastră de stomatologie TopAltDent, situată în apropierea cartierului STUPINI din Brașov, oferim o gamă largă de servicii stomatologice, avansate și de înaltă calitate. Suntem specializați în diverse domenii ale stomatologiei, inclusiv în Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară și Radiologie Dentară. Nu doar că avem la dispoziție cele mai recente tehnologii în domeniu, dar ne mândrim cu un echipament de top și cu o echipă de profesioniști pregătiți să vă ofere cea mai bună îngrijire stomatologică.

Pentru cei interesați de estetica dentară, oferim servicii de Cosmetică Dentară care includ albirea dinților, fațetele dentare și multe altele. De asemenea, susținem prevenirea problemelor dentare prin realizarea periodică a Profilaxiei Dentare. La TopAltDent, punem o deosebită accent pe tratamentele complexe, cum ar fi Tratament Endodontic, Parodontologie și Ortodonție. La fel suntem specializați și în Odontologie și oferim servicii de Pedodonție pentru cei mici.

Vă invităm să ne vizitați la TopAltDent, pentru a primi cele mai bune servicii stomatologice disponibile în cartierul STUPINI din Brașov.

FAQ - Pedodonție in STUPINI

1. Ce servicii oferă TopAltDent în cartierul STUPINI din Brașov?

TopAltDent este un cabinet dentar situat în apropiere de cartierul STUPINI din Brașov care oferă o gamă largă de servicii stomatologice, inclusiv Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Echipa noastră de specialiști este mereu gata să vă ajute să aveți dinți sănătoși și un zâmbet frumos.

2. Cum poate ajuta TopAltDent cu tratarea pedodonției?

La TopAltDent, oferim servicii de pedodonție de înaltă calitate pentru a asigura sănătatea orală a copiilor dumneavoastră. Înțelegem nevoile speciale ale copiilor în ceea ce privește îngrijirea orală și oferim o gamă largă de tratamente pentru a le satisface aceste nevoi.

3. Oferește TopAltDent servicii de Implant Dentar?

Da, TopAltDent oferă servicii de Implant Dentar. Această procedură este realizată de medici specialiști cu vastă experiență în domeniu. Implantul dentar nu numai că reface funcționalitatea și estetica dintelui, dar și protejează sănătatea osoasă și a țesuturilor înconjurătoare.

4. TopAltDent oferă tratamente dentare cu laser?

Da, la TopAltDent oferim tratamente dentare cu laser. Această tehnologie modernă permite o precizie mai mare în tratamentele dentare, reducînd durerea și timpul de recuperare. Tratamentele cu laser pot fi folosite pentru diverse proceduri, de la albirea dinților la tratamentele pentru parodontoză.

5. Ce este tratamentul endodontic și cum poate ajuta?

Tratamentul endodontic este o procedură stomatologică complexă care implică îndepărtarea țesutului infectat din interiorul dintelui pentru a salva dinte și a preveni răspândirea infecției. La TopAltDent, specialiștii noștri folosesc echipamente și tehnici avansate pentru a realiza aceste tratamente, care pot ajuta la păstrarea dinților naturali pentru o perioadă mai lungă.

Link-uri

Pedodonție STUPINI