Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Pedodonție în apropierea cartierului Tractorul din Brașov

Descoperiți serviciile noastre de top în pedodonție la Clinica TopAltDent, aflată în apropiere de cartierul Tractorul, în Brașov. Vă așteptăm cu drag!

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Pedodonție TRACTORUL

TopAltDent – Clinica stomatologică de încredere în cartierul Tractorul, Brașov

La TopAltDent, împărtășim o devotare profundă pentru sănătatea orală și frumusețea zâmbetului tău. Ne mândrim cu echipa noastră de medici stomatologi, care sunt numai și numai profesioniști înverșunați și experți în domeniu. Pentru noi, satisfacția pacientului este pe primul loc. Acesta este motivul pentru care ne străduim să oferim cele mai bune servicii în Pedodonție, dând fiecărui pacient un tratament individualizat în funcție de nevoile sale unice. Cu ajutorul echipamentelor de ultimă generație de care dispunem, putem să intervenim în cele mai bune condiții și să vă oferim comfortul dorit. Vă invităm să descoperiți profesionalismul și calitatea serviciilor noastre în clinica noastră din cartierul Tractorul, Brașov. Vă așteptăm cu drag!

De ce este esențial să alegi o clinică de înaltă calitate pentru pedodonție?

Alegerea unei clinici de înaltă calitate pentru pedodonție, precum TopAltDent situată aproape de cartierul Tractorul din Brașov, este esențială din numeroase motive. În primul rând, sănătatea orală a copiilor este extrem de importantă pentru dezvoltarea lor globală și aceasta necesită îngrijire specializată, oferită doar de profesioniști cu o vastă experiență în pedodonție.Obține o altfel de îngrijire a dinilor tăi aici la TopAltDent, unde am cultivat un mediu prietenos și acogător pentru copii, care îi încurajează să își întrețină sănătatea orală fără teamă și anxietate. Ne angajăm să oferim un nivel înalt de îngrijire, folosind cele mai recente tehnici și tehnologii dentare, pentru a asigura un zâmbet sănătos ce va dura pe tot parcursul vieții lor. Cu un personal devotat și bine pregătit, împreună cu servicii de top și un mediu confortabil, TopAltDent este alegerea perfectă pentru îngrijirea dentară pediatrică de calitate.

profesionistă Pedodonție TRACTORUL

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Pedodonție in apropiere de TRACTORUL

Beneficii ale alegerii serviciilor de Pedodonție de la Clinica TopAltDent

Sănătatea orală reprezintă un aspect esențial al sănătății generale, în special în cazul celor mici. Pedodonția, specialitatea stomatologică focalizată pe îngrijirea danturii celor mici, joacă un rol fundamental în prevenirea și tratamentul problemelor dentare de la o vârstă fragedă. La TopAltDent, clinica noastră de top din apropierea cartierului TRACTORUL din Brașov, ne mândrim cu serviciile noastre de Pedodonție de cea mai înaltă calitate. Alegerea unei clinici dentare cu recenzii pozitive este extrem de importantă pentru a asigura calitatea și eficacitatea tratamentului. Avem la dispoziție o echipă de profesioniști, tehnologie de ultimă oră și un mediu prietenos și sigur pentru pacienții noștri. Recenzii excelente confirmă angajamentul nostru față de excelență și satisfacția pacienților. Înțelegem cât de importantă este pentru dumneavoastră sănătatea orală a copiilor dvs. și ne străduim să oferim cele mai bune servicii de Pedodonție. Investiția într-un zâmbet sănătos de la o vârstă fragedă are efecte pozitive pe termen lung asupra sănătății și a încrederii de sine a copiilor dumneavoastră!

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de TRACTORUL

Serviciile Noastre oferite în cartierul TRACTORUL la TopAltDent

TopAltDent, clinica stomatologică situată aproape de cartierul TRACTORUL din Brașov, vă oferă o gamă completă de servicii dentare. Printre acestea se numără Implantul Dentar pentru o dantură perfectă, Tratamentele dentare cu laser pentru o eficiență maximă, sau Protetica Dentară pentru zâmbetele afectate. În plus, vă asigurăm Radiologie Dentară precisă, Cosmetică Dentară pentru un zâmbet frumos, și Profilaxie Dentară pentru o sănătate orală optimă. Pentru tratamentele complexe aplicăm Tratamentul Endodontic, avem servicii de Parodontologie pentru gingii sănătoase și oferim Ortodonție pentru alinierea dinților. Pentru cei mai mici pacienți ai noștri oferim Pedodonție specializată și, desigur, generalitățile din Odontologie. Toate acestea vă sunt oferite cu profesionalism și grijă la TopAltDent, clinica stomatologică aproape de cartierul TRACTORUL din Brașov.

FAQ - Pedodonție in TRACTORUL

1. Ce servicii oferă TopAltDent în zona TRACTORUL din Brașov?

Oferim o varietate de servicii stomatologice, inclusiv Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Scopul nostru este să oferim îngrijire dentară de cea mai înaltă calitate pentru întreaga familie, într-un mediu confortabil și primitor.

2. Care este importanța serviciilor de profilaxie dentară pe care le oferiți?

Profilaxia dentară este esențială pentru sănătatea orală de lungă durată. În acest sens, clinica noastră oferă servicii profesioniste de profilaxie dentară pentru a preveni cariile și bolile gingivale. Aceasta include curățarea și periajul profesional care ajută la eliminarea tartrului și la prevenirea acumulării plăcii bacteriene. La TopAltDent subliniem importanța profilaxiei dentare pentru un zâmbet sănătos.

3. Ce sunt tratamentele dentare cu laser pe care le oferiți?

La TopAltDent utilizăm tehnologia laser pentru o varietate de tratamente dentare, de la eliminarea cariilor la tratamentele de albire. Avantajele includ recuperare mai rapidă, intervenții mai puțin dureroase și rezultate superioare. Laserele sunt deosebit de utile în tratamentul parodontitei, o boală gingivală comună. Citiți mai multe despre beneficiile tratamentului cu laser pe website-ul nostru.

4. Oferiți servicii de pedodonție?

Da, oferim servicii specializate de pedodonție, concepute pentru nevoile unice ale copiilor. Noi credem că îngrijirea orală ar trebui să fie un proces pozitiv și neamenințător, astfel încât copiii să dezvolte obiceiuri sănătoase pe termen lung. Pentru mai multe informații, consultați ghidul nostru pentru îngrijirea orală a copiilor.

5. Ce servicii de cosmetica dentară oferiți la TopAltDent?

Oferim o gamă largă de proceduri cosmetice, inclusiv albirea dinților, cariile dentare și tratamentele pentru echilibrarea și alinierea zâmbetului. Scopul nostru este de a vă ajuta să obțineți zâmbetul pe care vi l-ati dorit întotdeauna, îmbunătățind în același timp sănătatea orală. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitați pagina noastră dedicată cosmeticii dentare.

Link-uri

Pedodonție TRACTORUL