Posibilitatea de achitare în rate! Fără Dobândă.
Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Pedodonție în apropierea cartierului Triaj din Brașov

“TopAltDent, clinica dvs. de încredere în apropiere de cartierul TRIAJ, Brasov. Ne specializăm in Pedodonție pentru un zâmbet sănătos al copiilor dvs!”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Pedodonție TRIAJ

TopAltDent – Cabinet de Pedodonție Profesionist în TRIAJ, Brașov

Centrul nostru de pedodonție “TopAltDent”, situat în apropierea cartierului TRIAJ – Brașov, este recunoscut pentru serviciile dentare de excepție pe care le oferă. Clinica noastră este populată de o echipă de medici profesioniști si experți în domeniul stomatologic, specializați în tratamentul și îngrijirea dentală pentru copii. Ne străduim să oferim un mediu liniștitor și confortabil pentru toți pacienții, indiferent de vârstă, punând mare accent pe îngrijirea copiilor in ceea ce priveste sănătatea orală. Calitatea serviciilor și atenția noastră pentru detalii fac clinica TopAltDent un loc de top în pedodonție în Brașov. Nu importă care sunt nevoile dumneavoastră sau ale copiilor dvs., suntem pregătiți să oferim soluțiile cele mai bune și să vă asigurăm că zâmbetul dvs. este în cele mai bune mâini.

Importanța alegerii unei clinici bune de Pedodonție

Alegerea unei clinici bune de Pedodonție este esențială pentru sănătatea orală a copiilor dumneavoastră. La TopAltDent, clinica noastră situată în apropierea cartierului TRIAJ din Brașov, acordăm o atenție deosebită fiecărui pacient, oferind servicii stomatologice de înaltă calitate și experiență vastă în domeniul pedodonției. Avem în echipă specialiști cu experiență, care știu cum să comunice într-un mod eficient cu micuții, pentru a le face vizita la stomatolog o experiență plăcută și fără stres. Utilizăm tehnologii de ultimă oră pentru a asigura tratamentele cele mai potrivite și sigure pentru copiii dumneavoastră. Asigurăm un mediu curat, prietenos și relaxant, care contribuie la o experiență de învățare pozitivă în ceea ce privește îngrijirea orală. La TopAltDent, ne mândrim cu angajamentul nostru față de calitate, confort și sănătatea orală a copiilor dumneavoastră.

profesionistă Pedodonție TRIAJ

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Pedodonție in apropiere de TRIAJ

Beneficiile alegerii celei mai bune clinici de Pedodonție – TopAltDent

Se știe că un zâmbet frumos este cheia încrederii, iar pentru a atinge acel zâmbet, ai nevoie de cea mai bună îngrijire stomatologică. La TopAltDent, situate în apropierea cartierului TRIAJ din Brașov, ne mândrim cu serviciul nostru superior de Pedodonție, destinat să mențină sănătatea orală a copiilor, de la dinții de lapte până la adolescență. A alege o clinică de Pedodonție cu recenzii de înaltă calitate asigură nu doar tratamente dentare excepționale, ci și experiențe pozitive pentru copii. Înțelegem că vizitele la dentist pot fi stresante pentru copii, de aceea, clinica noastră, TopAltDent, pune accent pe o abordare blândă și prietenoasă. Avem o echipă de profesioniști care oferă un mediu confortabil și liniștit, ceea ce permite copiilor să se relaxeze pe parcursul tratamentului. Prin alegerea serviciilor de Pedodonție de la TopAltDent, vă asigurați că micuții dvs. beneficiază de cel mai înalt nivel de îngrijire dentară disponibil. Un zâmbet sănătos începe cu alegerea potrivită în materie de dentist.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de TRIAJ

Serviciile Dental TopAltDent în cartierul TRIAJ, Brasov

La clinica noastră stomatologică TopAltDent, oferim o gamă variată de servicii dentare de înaltă calitate în apropiere de cartierul TRIAJ din Brașov. Oferim Implant Dentar, soluție ideală pentru înlocuirea dinților lipsă, Tratamente dentare cu laser, o metodă modernă și minim invazivă. Serviciile noastre includ și Protetică Dentară, Radiologie Dentară avansată pentru diagnostic precis și Cosmetică Dentară pentru a vă reda zâmbetul strălucitor. Pentru mentenanța sănătății orale, vă oferim Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic pentru tratarea cariilor sau a infecțiilor dentare, Parodontologie pentru îngrijirea țesuturilor de susținere a danturii, Ortodonție pentru corectarea poziției dinților și a maxilarelor, Odontologie pentru tratarea bolilor care afectează dinții și Pedodonție, specializată în îngrijirea orală a copiilor. TopAltDent este în cel mai bun loc pentru a satisface toate nevoile dumneavoastră stomatologice în cartierul TRIAJ, Brașov.

FAQ - Pedodonție in TRIAJ

1. Ce servicii oferă TopAltDent în apropierea cartierului TRIAJ din Brasov?

TopAltDent oferă o gamă largă de servicii stomatologice în apropierea cartierului TRIAJ din Brasov, inclusiv Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Ne angajăm să oferim servicii de înaltă calitate, utilizând cele mai recente tehnologii și abordări în domeniul stomatologic pentru a asigura rezultate excelente pentru pacienții noștri.

2. Ce este Pedodonția și cum contribuie TopAltDent la îngrijirea orală a copiilor?

Pedodonția se ocupă cu îngrijirea orală a copiilor de la naștere și până la adolescență. La TopAltDent, ne mândrim cu furnizarea unui mediu prietenos și confortabil pentru copii. Personalul nostru specializat în pedodonție își dedică timpul pentru a educa copiii și părinții despre importanța igienei orale, furnizând tratamente dentare eficiente și fără durere. Pentru mai multe informații despre pedodonție, consultați acest ghid.

3. Cum ajută tratamentele dentare cu laser oferite de TopAltDent?

Tratamentele dentare cu laser sunt o metodă modernă şi eficientă de a trata diverse afecțiuni dentare. Aceste tratamente sunt minim invazive, produc foarte puțină durere și măresc șansele de a menține dinții sănătoși. La TopAltDent, utilizăm lasere de ultimă generație pentru a oferi tratamente cu laser de lux pentru toți pacienții noștri. Despre beneficiile acestui tip de tratament puteți afla mai multe în acest articol.

4. Ce opțiuni de protetică dentară sunt disponibile la TopAltDent?

La TopAltDent, oferim o varietate de opțiuni pentru protetica dentară, inclusiv coroane, punţi, proteze parțiale și totale. Acestea sunt soluții moderne de înlocuire a dinților pierduți sau deteriorați, ajutând pacienții să-și recapete zâmbetul frumos și funcționalitatea normală a gurii. Aici puteți afla mai multe despre soluțiile noastre moderne de protetică dentară.

5. Ce este Tratamentul Endodontic și când este nevoie de el?

Tratamentul Endodontic, cunoscut și sub numele de tratament de canal, este necesar atunci când pulpa dentară devine infectată sau inflamată. La TopAltDent, ne străduim să facem acest tratament cât mai confortabil posibil, folosind tehnicile moderne de anestezie și echipamente de vârf. Pentru mai multe informații despre tratamentul endodontic, consultați acest articol.

Link-uri

×

Cu ce vă pot ajuta?

× Scrie pe WhatsApp