Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Protetică Dentară în apropierea cartierului Astra din Brașov

Obțineți cele mai bune servicii de protetică dentară de înaltă calitate la Clinica TopAltDent, aflată în proximitatea cartierului ASTRA din Brașov.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Protetică dentară ASTRA

Clinica noastră de Stomatologie TopAltDent: Profesionalism și Expertiză în Protetică Dentară

La Clinica stomatologică TopAltDent, situată în apropiere de cartierul ASTRA din Brașov, vă oferim servicii de top în domeniul proteticii dentare. Deținem o echipă de medici stomatologi profesioniști și experimentați, gata întotdeauna să vă ofere soluții personalizate și tratamente eficiente pentru o varietate de probleme dentare. Ne mândrim cu faptul că punem la dispoziție o gamă extinsă de opțiuni de tratament în cadrul specialității de Protetică dentară, pentru ca pacienții noștri să beneficieze de cele mai bune și avansate tehnologii stomatologice. Alegeti TopAltDent, pentru un zâmbet sănătos și de încredere!

De ce este esențial să alegi o clinică dentară de încredere pentru protetică dentară?

Mulți oameni subestimează importanța unei clinici dentare de încredere în ceea ce privește protetica dentară. La TopAltDent, în apropierea cartierului ASTRA din Brașov, înțelegem că fiecare zâmbet este unul unic și merită îngrijirea cea mai bună. A avea o protetică dentară corectă și profesionistă este vital pentru sănătatea, încrederea și calitatea generală a vieții dumneavoastră. Echipa noastră de medici dentiști experimentați vă poate ajuta să aveți un zâmbet frumos și sănătos, folosind cele mai recente tehnologii și metode de protetică dentară. În ceea ce privește sănătatea dvs., nu ar trebui să faceți compromisuri. Alegeți TopAltDent pentru experiența, profesionalismul și îngrijirea personalizată pe care le oferim fiecărui pacient. Îmbunătățiți-vă calitatea vieții și zâmbiți cu încredere cu TopAltDent!

profesionistă Protetică dentară ASTRA

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Protetică dentară in apropiere de ASTRA

Beneficiile Alegerii Celei Mai Bune Protețică Dentară la TopAltDent

Vă întrebați de ce este important să alegeți cel mai bun serviciu de protețică dentară? Răspunsul este simplu: pentru a beneficia de un zâmbet sănătos și atractiv care să vă ofere încredere în propria persoană. TopAltDent, clinica noastră de stomatologie situată în apropiere de cartierul ASTRA din Brașov, oferă servicii de protețică dentară de top. Calitatea serviciilor noastre este confirmată de recenziile pozitive pe care le-am primit de la pacienții noștri. Alegerea unei clinici stomatologice cu recenzii de top este esențială pentru a vă asigura că beneficiați de tratamente dentare profesionale, desfășurate într-un context confortabil și în siguranță. De ce să alegeți TopAltDent? Pentru că dorim să vă oferim cele mai bune soluții de protețică dentară, de la coroane, punți și proteze, astfel încât să vă puteți bucura de un zâmbet minunat. Ne dedicăm fiecăruia dintre pacienții noștri, oferindu-le tratamente personalizate și menite să le aducă zâmbetul de care au nevoie. Alegeți protețică dentară de calitate. Alegeți TopAltDent.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de ASTRA

Servicii Stomatologice de Excelență în cartierul ASTRA, Brașov de la TopAltDent

TopAltDent, clinică dentară situată lângă cartierul ASTRA din Brașov, oferă o gamă largă de servicii dentare de înaltă calitate. Printre acestea se numără Implantologia Dentară, procedură eficientă de înlocuire a dinților lipsă, sau Tratamente dentare cu laser pentru o recuperare mai rapidă și mai confortabilă. De asemenea, la noi veți găsi expertiză în Protezarea Dentară și Radiologia Dentară pentru un diagnostic precis și eficient. În plus, oferim opțiuni de Cosmetică Dentară pentru a vă îmbunătăți zâmbetul.

Pentru a vă menține sănătatea orală, noi oferim Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, și Parodontologie. De asemenea, suntem specialiști în Ortodonție, Odontologie și oferim servicii de Pedodonție specializate pentru copii. Alegând TopAltDent, veți beneficia de servicii stomatologice profesionale lângă cartierul ASTRA din Brașov.

FAQ - Protetică dentară in ASTRA

1. Ce servicii oferă TopAltDent în cartierul Astra, Brașov?

TopAltdent oferă o varietate de servicii în cartierul Astra din Brașov. Serviciile noastre includ Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, Pedodonție. Aceste servicii sunt oferite de o echipă de specialiști îndemânatici și devotati, care își dedică timpul pentru a asigura că fiecare pacient primește îngrijirea de care are nevoie.

2. Cum se realizează Protetică dentară la TopAltDent?

La TopAltDent, Protetica Dentară este realizată folosind tehnologiile moderne și de ultimă oră pentru a asigura că pacienții își recapătă zâmbetul dorit. Cu soluțiile noastre moderne pentru zâmbetul tău, îți asigurăm că vei primi cele mai bune servicii. Mai multe detalii despre protetică dentară puteți afla în acest articol [aici](https://topaltdent.ro/protetica-dentara-solutii-moderne-pentru-zambetul-tau/).

3. Cât de eficiente sunt Tratamentele dentare cu laser la TopAltDent?

Tratamentele dentare cu laser oferite de TopAltDent sunt extrem de eficiente și sigure. Acesta este un procedeu minim invaziv care reduce disconfortul și timpul de vindecare. De asemenea, laserul oferă o precizie mai mare în tratament, minimizând astfel deteriorarea țesutului înconjurător. Află mai multe despre beneficiile tratamentului cu laser [aici](https://topaltdent.ro/5-beneficii-ale-tratamentului-laser-pe-care-nu-le-stiati/).

4. Ofere TopAltDent servicii de Cosmetică Dentară în cartierul Astra din Brașov?

Da, la TopAltDent oferim servicii de Cosmetică Dentară de înaltă calitate pentru a vă ajuta să obțineți zâmbetul pe care vi l-ați dorit întotdeauna. Este foarte important să știi că dentiștia cosmetică nu poate fi luată ușor, dar cu un plan bine gândit, poți ajunge la rezultatele dorite. Afla mai multe despre dentiștia cosmetică [aici](https://topaltdent.ro/5-lucruri-de-luat-in-considerare-inainte-de-a-obtine-dentistie-cosmetica/).

5. Ce alte servicii dentare oferă TopAltDent în cartierul Astra din Brașov?

În afară de serviciile deja menționate, TopAltDent oferă și servicii de Radiologie Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, Pedodonție. Fiecare serviciu este furnizat de o echipă de profesioniști experimentați și calificați. Vizitați site-ul nostru [aici](https://topaltdent.ro/serviciile-ofertate-de-o-clinica-stomatologica-de-top/) pentru a afla mai multe despre serviciile noastre.

Link-uri

Protetică dentară ASTRA