Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Protetică Dentară în apropierea cartierului Bartolomeu din Brașov

“Bine ați venit la TopAltDent, liderul in Protetică Dentară în apropiere de cartierul Bartolomeu din Brașov. Îmbunătățiți-vă zâmbetul cu noi!”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Protetică dentară BARTOLOMEU

Clinica de Stomatologie TopAltDent – Expertiza și Profesionalism în Protetică Dentară

La clinica de stomatologie TopAltDent, situată în apropiere de cartierul Bartolomeu din Brașov, ne mândrim cu faptul că avem cei mai profesioniști și experimentați medici din domeniu. Profesionalismul și nivelul de expertiză ridicat al acestora se reflectă în toate serviciile noastre, dar îndeosebi în aria de Protetică Dentară. Ne străduim în fiecare zi să oferim tratamente stomatologice de înaltă calitate, pentru a vă reda zâmbetul și încrederea în sine. Conștientizăm importanța sănătății orale și impactul acesteia asupra stării generale de sănătate și, prin urmare, vă oferim soluții personalizate pentru fiecare dintre dvs. Vă așteptăm la clinica noastră pentru a vă convinge de profesionalismul și dedicarea echipei noastre.

De ce este esențial să alegeți o clinică de încredere pentru protetică dentară?

Este extrem de important să alegeți o clinică potrivită pentru protetică dentară, iar TopAltDent, situată aproape de cartierul Bartolomeu din Brașov, este opțiunea ideală. Avem oameni specializați și cu experiență care cunosc importanța zâmbetului tău. Cu ajutorul nostru, vei beneficia de soluții personalizate pentru a îmbunătăți aspectul și funcționalitatea dinților tăi. La TopAltDent, ne axăm pe o abordare centrată pe pacient, având în vedere nevoile și dorințele tale înainte de orice. Utilizăm tehnologii de ultimă generație pentru a garanta rezultate de top. În mijlocul cartierului Bartolomeu, suntem aici pentru a oferi îngrijire dentară premium și a aduce zâmbete strălucitoare pe fețele pacienților noștri. Alege inteligent, alege TopAltDent.

profesionistă Protetică dentară BARTOLOMEU

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Protetică dentară in apropiere de BARTOLOMEU

Beneficiile Alegerei Celei Mai Bune Proteice Dentare la Clinica Dentara TopAltDent

Alegerea unei clinici dentare cu o rată înaltă de recenzii pozitive este de o importanță crucială. Serviciile noastre de protetică dentară la Clinica Dentara TopAltDent, situată în apropiere de cartierul Bartolomeu din Brașov, aduc beneficii semnificative pentru sănătatea și încrederea dumneavoastră. Protetica dentara nu se referă doar la aspectul estetic, ci este esențială și pentru funcționalitatea corectă a danturii. Totodată, ea contribuie la îmbunătățirea confortului, pentru a vă permite să vă bucurați de alimentele preferate fără nicio grijă. Optând pentru serviciile noastre de protetică dentară, vă garantăm nu numai rezultate de calitate superioară și durabile, dar și o abordare personalizată pentru nevoile specifice ale fiecărui pacient. Recenziile pozitive și reputația noastră ne recomandă ca fiind una dintre cele mai bune alegeri din Brașov în ceea ce privește serviciile de protetică dentară. Încredințați-vă zâmbetul în mâinile profesioniștilor de la TopAltDent și veți observa diferența!

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de BARTOLOMEU

Serviciile noastre de stomatologie în apropiere de cartierul BARTOLOMEU în Brașov

La clinica noastră de stomatologie TopAltDent aproape de cartierul BARTOLOMEU în Brașov, suntem mândri să oferim o gamă largă de servicii care să îndeplinească toate nevoile dvs. de sănătate orală. Răsfoiți prin serviciile noastre variate, cum ar fi Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Echipa noastră de specialiști dentari este dornică să vă ajute să aveți un zâmbet frumos și sănătos, nu doar să îndeplinească toate nevoile dvs. de îngrijire a danturii, ci și să depășească așteptările. Așteptăm cu nerăbdare să vă servim!

FAQ - Protetică dentară in BARTOLOMEU

1. Ce servicii oferă TopAltDent Clinic în cartierul Bartolomeu din Brașov?

Răspuns: Clinica noastră oferă o gamă largă de servicii dentare cum ar fi: Implant dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Avem echipamente moderne și o echipă de specialiști dedicați oferind cele mai bune soluții pentru nevoile dvs. dentare.

2. Ce este protetică dentară și cum poate ajuta?

Răspuns: Protetica dentară este un domeniu din stomatologie specializat în înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați prin diverse metode, cum ar fi protezele sau implanturile dentare. La TopAltDent, oferim soluții moderne pentru a vă reda zâmbetul [link](https://topaltdent.ro/proteza-dentara-sau-implant/), toate acestea în confortul cartierului dvs. Bartolomeu.

3. Cum pot preveni parodontoza?

Răspuns: Parodontoza este o boală gravă care poate duce la pierderea dinților dacă nu este tratată. Prevenirea ei implică buna igienă orală, curățările dentare regulat, și respectarea sfaturilor primite în timpul vizitelor la stomatolog [link](https://topaltdent.ro/parodontoza-ce-este-cum-o-previi-si-cum-o-tratezi/). TopAltDent oferă servicii de parodontologie în cartierul Bartolomeu, pentru a vă ajuta să aveți grijă de sănătatea gingiilor dvs.

4. Ce este tratamentul endodontic și când este nevoie de acesta?

Răspuns: Tratamentul endodontic, cunoscut și sub denumirea de tratament de canal, este necesar când pulpa dentară devine infectată. Acesta implică îndepărtarea pulpei infectate, curățarea canalului radicular și sigilarea acestuia. Dacă aveți durere severă la mestecat sau la băuturi calde sau reci, este posibil să aveți nevoie de un tratament endodontic [link](https://topaltdent.ro/tratament-endodontic-ce-este-si-cand-este-nevoie/).

5. Ce presupune cosmetică dentară la TopAltDent?

Răspuns: Cosmetică dentară include a varietate de tratamente menite să vă îmbunătățească zâmbetul. Acest lucru poate include albirea dinților, fațete dentare, coroane, punți sau aparate ortodontice [link](https://topaltdent.ro/5-lucruri-de-luat-in-considerare-inainte-de-a-obtine-dentistie-cosmetica/). La TopAltDent ne mândrim cu abilitatea noastră de a transforma zâmbetele pacienților noștri.

Link-uri

Protetică dentară BARTOLOMEU