Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Protetică Dentară în apropierea cartierului Blumana din Brașov

Clinica noastră de stomatologie TopAltDent din zona Blumana, Brașov este specializată în protetică dentară de top, pentru a vă oferi zâmbetul perfect.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Protetică dentară BLUMANA

TopAltDent – Clinica de stomatologie profesionistă în apropierea cartierului BLUMANA

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm la TopAltDent, clinica stomatologică situată în apropierea cartierului BLUMANA, în Brașov, unde doctorii noștri profesioniști și experți garantează cele mai bune servicii. Suntem recunoscuți pentru calitatea excelentă în domeniul protetică dentară. La TopAltDent, echipa noastră este formată numai din specialiști de top, dedicați să vă ofere îngrijirea dentară pe care o meritați. Dotări ultramoderne, o atmosferă calmă și o echipă de medicină dentară cu experiență îndelungată sunt doar câteva dintre aspectele care ne recomandă drept alegerea perfectă pentru nevoile dumneavoastră de protetică dentară. Nu trebuie să căutați mai departe – pentru noi, fiecare pacient contează și primește cea mai bună îngrijire pentru un zâmbet frumos.

Importanța alegerii unei clinici de calitate pentru protetica dentară

În TopAltDent, înțelegem că alegerea unei clinici de înaltă calitate pentru protetica dentară este o decizie extrem de importantă. Dantura noastră este un bun prețios, care asigură nu doar frumusețea zâmbetului nostru, ci și capacitatea de a ne bucura de alimentele pe care le iubim. Pentru asta, protetica dentară realizată corect poate face o diferență enormă în viața noastră de zi cu zi. Dacă sunteți în căutarea unei clinici situate strategic lângă cartierul BLUMANA în Brașov, clinica noastră oferă o gamă largă de servicii de protetică dentară – de la punți și coroane la proteze complete. Ne asigurăm că procedurile noastre sunt realizate într-un mediu igienic, folosim doar echipamente și materiale de ultimă generație și punem accent pe o comunicare deschisă și onestă cu pacienții noștri. Haideți să ne îngrijim împreună de sănătatea orală!

profesionistă Protetică dentară BLUMANA

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Protetică dentară in apropiere de BLUMANA

Beneficiile utilizării celei mai bune Protecție Dentare

Protetica dentară este un aspect esențial pentru sănătatea orală și este important să alegeți cel mai bun serviciu pentru nevoile dumneavoastră. Cu clinica noastră dentară TopAltDent, situată în apropiere de cartierul BLUMANA din Brașov, puteți avea încredere că zâmbetul dumneavoastră se află în mâinile celor mai buni profesioniști din domeniu. Optând pentru un cabinet stomatologic cu recenzii foarte bune asigurați-vă că veți beneficia de o îngrijire de înaltă calitate, tratamente eficiente și o experiență plăcută. Protecția dentară de înaltă calitate pe care o oferim va îmbunătăți sănătatea dumneavoastră orală, va spori încrederea în sine și vă va conferi un zâmbet strălucitor. Investiția în protecția dentară este una pe termen lung, care merită fiecare leu. Alegeți TopAltDent pentru toate nevoile dumneavoastră de protecție dentară și veți putea beneficia de experiența de neegalat a unei echipe de profesioniști devotate!

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de BLUMANA

Serviciile Noastre de Stomatologie în Cartierul BLUMANA, Brașov – TopAltDent

Ajunși la clinica noastră, veți descoperi o gamă largă de servicii stomatologice de calitate superioară. Suntem specializați în Implant Dentar, unde folosim cele mai moderne tehnici și materiale pentru a vă reconstrui zâmbetul. De asemenea, ne mândrim cu serviciile noastre de Tratamente dentare cu Laser care minimizează disconfortul și durata intervențiilor. Pentru estetica dentară, clinica TopAltDent oferă Cosmetică Dentară și Protetică Dentară, asigurând lucrări dentare de cea mai înaltă calitate.

Nu am neglijat nici importanța prevenirii, astfel încât, Profilaxia Dentară este un alt serviciu pe care îl oferim cu profesionalism. De asemenea, dacă înțelegem că aveți nevoie de un Tratament Endodontic sau de intervenții de Parodontologie, suntem gata să vă ajutăm.

Pentru cei care au nevoie de îndreptarea dinților, oferim servicii de Ortodonție. Și, nu în ultimul rând, luăm în serios sănătatea orală a celor mici, astfel încât oferim servicii specializate de Pedodonție. Toate aceste servicii sunt completate de Odontologie și Radiologie Dentară, pentru a vă oferi o înțelegere completă a sănătății orale.

La TopAltDent, în apropierea cartierului BLUMANA din Brașov, ne străduim să vă oferim servicii stomatologice de top, care să răspundă tuturor cerințelor dumneavoastră.

FAQ - Protetică dentară in BLUMANA

1. Ce servicii oferă TopAltDent în cadrul proteticii dentare, în apropierea cartierului BLUMANA, Brașov?

Asigurăm o gamă largă de servicii în cadrul proteticii dentare, inclusiv carii dentare și tratament, prosthetică dentară, implanturi dentare, tratamente dentare cu laser, radiologie dentară, cosmetică dentară și profilaxie dentară. Mai multe detalii despre aceste servicii pot fi găsite pe site-ul nostru, la secțiunea protetica dentară.

2. Cum aleg cel mai bun tratament pt proteza dentară sau implant la TopAltDent?

Alegerea între o proteză dentară sau un implant dentar depinde de nevoile pacientului și a sfaturilor medicului dumneavoastră stomatolog de la clinica noastră. Pentru mai multe informații privind acest subiect, consultați acest articol de pe site-ul nostru.

3. Ce este tratamentul endodontic și când este necesar?

Tratamentul endodontic este un tip de tratament dentar care implică tratarea interiorului dintelui pentru a elimina infecțiile și a preveni problemele dentare viitoare. Acesta poate fi necesar când pulpa dintelui este infectată sau deteriorată. Mai multe detalii despre acest serviciu pot fi găsite aici.

4. Cum funcționează tratamentele dentare cu laser la TopAltDent?

La TopAltDent, folosim tehnologia laser pentru a efectua o varietate de tratamente dentare. Laserul produce o lumină concentrată care este precisă și eficientă, minimizând disconfortul pentru pacienti. Beneficiile tratamentului cu laser sunt explicate mai detaliat în acest articol pe site-ul nostru.

5. Cum pot să previn parodontoza?

Prevenirea parodontozei presupune o bună igienă orală, inclusiv periajul regulat, folosirea aței dentare și vizitele regulate la dentist pentru control și curățare profesionistă. Pentru mai multe sfaturi despre prevenirea și tratarea parodontozei, vă recomandăm să vizitați acest link pe site-ul nostru.

Link-uri

Protetică dentară BLUMANA