Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Protetică Dentară în apropierea cartierului Brasov Vechi din Brașov

“TopAltDent, clinica ta de încredere din cartierul Brasov Vechi, oferă soluții profesionale pentru protetică dentară!”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Protetică dentară BRASOV VECHI

TopAltDent – Clinica Ortodontică profesională și de încredere în vecinătatea BRASOV VECHI

Bine ati venit la TopAltDent! Situată în inima vecinătății Brasov Vechi, clinica noastră stomatologică oferă o gamă largă de tratamente dentare personalizate pentru a vă ajuta să vă mențineți zâmbetul sănătos și strălucitor. Personalul nostru medical experimentat se mândrește cu o adevărată pasiune pentru protejarea și îmbunătățirea sănătății orale a tuturor pacienților noștri. De la consultare inițială, până la tratament și după, echipa noastră de specialiști este dedicată satisfacerii nevoilor unice ale fiecărui pacient. Cuelevată experiență și maiestrie notabilă în Protetică dentară, medicii noștri sunt aici pentru a vă oferi cel mai înalt nivel de servicii stomatologice într-un mediu confortabil și primitor. Alegeți TopAltDent pentru o îngrijire dentară de calitate de la cei mai de încredere profesioniști din Brasov Vechi. Sănătatea orală contează. Alegeți ce este mai bun. Alegeți TopAltDent.

Importanța alegerii unei clinici de încredere pentru protetică dentară

Alegerea unei clinici de protetică dentară de încredere este extrem de importantă pentru sănătatea și încrederea în zâmbetul tău. La TopAltDent, situată în apropierea cartierului Brasov Vechi, ne mândrim cu profesionalismul și dedicarea față de pacienții noștri. Înțelegem că fiecare pacient este unic, iar nevoile acestuia sunt la fel. Pentru noi, protetica dentară nu este doar o specializare medicală, ci un artă în care fiecare detaliu contează. Cu echipa noastră de medici specialiști, echipamente de ultimă generație și un mediu prietenos, TopAltDent își propune să ofere cele mai bune servicii de protetică dentară. Alege să îți oferi zâmbetul pe care ți-l dorești alegând o clinică care respectă cele mai înalte standarde de calitate în domeniul stomatologiei. Alege TopAltDent!

profesionistă Protetică dentară BRASOV VECHI

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Protetică dentară in apropiere de BRASOV VECHI

Ce beneficii aduce alegerea celei mai bune clinici de Protetică Dentară?

Când vine vorba de propria sănătate, nu ar trebui să facem compromisuri. Să aveți grijă de dantură înseamnă nu doar periaj regulat și vizite de rutină la un dentist, dar și alegerea unei clinici de Protetică Dentară la care se poate apela în caz de nevoie. Clinica de stomatologie TopAltDent, situată lângă cartierul BRASOV VECHI din Brasov, este locul potrivit pentru acest lucru. De ce? Pentru că aici, întâlniți o combinație excelentă de profesioniști dedicati, tehnologie de ultimă oră și feedback excelent din partea pacienților. Acest combo asigură nu doar confort dar și rezultate de top în Protetică Dentară. Alegerea unei clinici bine cotate, precum TopAltDent, aduce numeroase beneficii. În primul rând, semnifică faptul că pacienții sunt pe mâini bune. În al doilea rând, evaluările pozitive ale altor pacienți sunt o garanție a calității serviciilor oferite. Puteți avea încredere în clinica noastră datorită experienței noastre bogate în Protetică Dentară, transformând orice vizită într-o experiență plăcută și îngrijită.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de BRASOV VECHI

Serviciile Noastre de Stomatologie în Proximitatea Cartierului BRASOV VECHI

La TopAltDent, oferim o serie completă de servicii dentare pentru locuitorii din apropierea cartierului BRASOV VECHI. Printre acestea se numără Implant Dentar, Tratamente Dentare cu Laser, Protetică Dentară, și Radiologie Dentară. Apreciem frumusețea naturală a unui zâmbet sclipitor, de aceea oferim Cosmetică Dentară. Pentru a preveni bolile dentare, ne dedicăm Profilaxiei Dentare. Dacă suferiți de probleme de dureri severe de dinți, puteți apela la noi pentru Tratament Endodontic. Oferim, de asemenea, servicii de Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, și Pedodonție pentru a se potrivi cu toate nevoile dvs. de sănătate orală. Profesionalismul și dedicarea noastră ne diferențiază, asigurându-vă că veți avea parte de cea mai bună îngrijire posibilă pentru a vă menține zâmbetul sănătos.

FAQ - Protetică dentară in BRASOV VECHI

1. Ce servicii oferă clinica dvs de stomatologie în apropiere de cartierul BRAȘOV VECHI?

La TopAltDent, suntem mândri să oferim o gamă largă de servicii stomatologice, inclusiv Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Ne străduim să oferim îngrijire dentară de cea mai înaltă calitate pentru pacienții noștri din apropierea cartierului BRAȘOV VECHI.

2. Ce este Protetica Dentară și ce implică acest serviciu?

Protetica Dentară se referă la remedierea sau înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați. Aceasta poate include coroane, punți, proteze și implanturi dentare. Scopul este de a vă reda un zâmbet sănătos și funcțional. La TopAltDent, oferim soluții moderne de Protetică Dentară care pot transforma în mod semnificativ aspectul și funcționalitatea zâmbetului dvs.

3. Cum contribuie serviciile Clinicii TopAltDent la îmbunătățirea sănătății orale?

La TopAltDent, oferim servicii care acoperă toate aspectele îngrijirii dentare, de la profilaxia dentară pentru a preveni problemele, până la tratamentele endodontice de vârf pentru a salva dinții afectați. În plus, oferim servicii de estetică dentară pentru a vă îmbunătăți zâmbetul și încrederea în sine.

4. Ce face ca clinica dvs de stomatologie să fie cea mai bună opțiune pentru locuitorii din BRAȘOV VECHI?

TopAltDent se află în inima Brașovului, făcând astfel accesul ușor pentru locuitorii din BRAȘOV VECHI. În plus, echipa noastră de specialiști oferă servicii de înaltă calitate într-un mediu confortabil și prietenos. De asemenea, utilizăm cele mai recente tehnologii, inclusiv tratamente dentare cu laser și radiologie, pentru a furniza cea mai bună îngrijire posibilă.

5. Cum pot beneficia copiii de serviciile de Pedodonție la Clinica TopAltDent?

Pedodonția se referă la îngrijirea dentară pentru copii. La TopAltDent, ne înțelegem pacienții tineri și ne străduim să le facem vizitele cât mai confortabile posibil. Oferim îngrijire orală pentru copii , de la examenele de rutină până la tratamentele mai complexe, toate axate pe sănătatea orală a copilului pe termen lung.

Link-uri

Protetică dentară BRASOV VECHI