Posibilitatea de achitare în rate! Fără Dobândă.
Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Protetică Dentară în apropierea cartierului Centru Civic din Brașov

La TopAltDent, în apropierea cartierului Centru Civic din Brașov, oferim servicii de protetică dentară de top, personalizate nevoilor dvs. unice.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Protetică dentară CENTRU CIVIC

TopAltDent – cel mai bun cabinet stomatologic din Brasov

La TopAltDent, cel mai avansat cabinet stomatologic aflat în proximitatea cartierului CENTRU CIVIC din Brasov, ne mândrim cu o echipă alcătuită din medici stomatologi profesioniști și cu experiență vastă. Suntem specializați în diferite ramuri ale stomatologiei cu un accent special pe Protetică dentară. Înțelegem cât de important este să aveți un zâmbet superb, prin urmare, gama noastră de servicii de protetică dentară sunt concepute pentru a ajuta fiecare pacient să-și recapete încrederea și să zâmbească din nou cu mândrie. Nu numai că oferim servicii superioare, dar ne și dedicăm să ne asigurăm că fiecare pacient se simte confortabil și îngrijit. Deci, dacă sunteți în căutarea unor servicii de protetică dentară de înaltă calitate în Brasov, nu căutați mai departe – TopAltDent este alegerea perfectă. Vă așteptăm cu drag la clinica noastră!

Importanța alegerii unei clinici de calitate pentru Protetică dentară

Este esențial să alegeți o clinică de protetică dentară de înaltă calitate pentru a menține sănătatea și estetica danturii dumneavoastră. La clinica noastră de stomatologie, TopAltDent, situată în apropiere de cartierul CENTRU CIVIC din Brașov, ne mândrim cu oferirea unui serviciu de calitate, professional și personalizat. Medicii noștri sunt specializați și experimentați în domeniul proteticii dentare, având drept obiectiv sănătatea orală și satisfacția pacientului. Folosim cele mai recente tehnologii și materiale de top pentru a vă oferi rezultate de durată, naturale și funcționale. Alege TopAltDent, clinică în care punem pasiune și perfecționare continuă în fiecare zâmbet pe care îl restaurăm.

profesionistă Protetică dentară CENTRU CIVIC

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Protetică dentară in apropiere de CENTRU CIVIC

Beneficiile alegerii celei mai bune Protetice dentare de la TopAltDent

Protetica dentară reprezintă un aspect esențial al sănătății orale, având rolul principal de a restaura și îmbunătăți aspectul danturii. Cu o experiență vastă în domeniu, echipa noastră de la TopAltDent, situată în proximitatea cartierului CENTRU CIVIC din Brașov, este dedicată în a oferi servicii de Protetică dentară de cea mai înaltă calitate. Esența alegerii unei clinici stomatologice de top rezidă nu doar în abilitatea de a oferi soluții personalizate și eficiente, ci și în asigurarea unui mediu confortabil și înțelegător pentru pacienți. Recomandările pozitive și numeroasele recenzii remarcabile cu care se mândrește clinica noastră evidențiază angajamentul nostru neclintit de a asigura pacienților noștri o experiență dentară excepțională. Așadar, nu compromiteți când vine vorba de sănătatea dvs. orală. Alegeți cea mai bună Protetică dentară de la TopAltDent.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de CENTRU CIVIC

Servicii Dentare Profesionale în apropierea cartierului CENTRU CIVIC, Brașov la Clinica TopAltDent

La TopAltDent oferim o gamă largă de servicii stomatologice premium în apropierea cartierului CENTRU CIVIC, Brașov. Dacă aveți nevoie de un Implant Dentar sau de Tratamente Dentare cu Laser, suntem aici pentru a vă ajuta. Oferim, de asemenea, Protetică Dentară pentru a vă ajuta să obțineți un zâmbet perfect. Cu ajutorul Radiologiei Dentare, putem diagnostica și trata diverse afecțiuni dentare. În plus, oferim Cosmetică Dentară și Profilaxie Dentară pentru a menține dinții dumneavoastră sănătoși și strălucitori. Tratamentul Endodontic, Parodontologia, Ortodonția, Odontologia și Pedodonția sunt alte servicii pe care le oferim cu mândrie la clinica noastră dentară TopAltDent. Vizitați-ne azi pentru a beneficia de îngrijire dentară de calitate superioară!

FAQ - Protetică dentară in CENTRU CIVIC

1. Ce servicii oferă TopAltDent în cartierul CENTRU CIVIC din Brașov?

TopAltDent este un cabinet stomatologic de top situat în apropiere de cartierul CENTRU CIVIC din Brașov. Oferim o gamă largă de servicii, inclusiv Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Scopul nostru este să vă ajutăm să aveți un zâmbet sănătos și strălucitor.

2. Ce este Protetica Dentară și cum poate ajuta?

Protetica Dentară este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților lipsă sau deteriorați prin intermediul protezelor dentare. La TopAltDent, oferim soluții moderne pentru zâmbetul tău care îmbunătățesc calitatea vieții, ajutând la recuperarea funcționalității complete a danturii și oferind un aspect estetic plăcut.

3. Cum funcționează tratamentul cu laser la TopAltDent în CENTRU CIVIC?

La TopAltDent, tratamentele dentare cu laser sunt non-invazive și eficiente. Laserul poate fi folosit în numeroase proceduri, de la albirea dinților la tratamentul parodontal. Acest tratament reduce discomfortul, vindecarea este mai rapidă și scade semnificativ riscul de infecții.

4. Ce înseamnă profilaxia dentară?

Profilaxia dentară implică o serie de proceduri destinate prevenirii apariției cariilor și a altor probleme dentare. La TopAltDent, accentuăm importanța profilaxiei dentare pentru un zâmbet sănatos, oferind servicii de curățare profesională a dinților și educând pacienții despre igiena orală corespunzătoare.

5. De ce ar trebui să alegeți TopAltDent pentru implantul dentar?

La TopAltDent, avem o echipă de profesioniști cu experiență în realizarea implanturilor dentare. Utilizăm numai materiale de înaltă calitate și tehnici moderne care asigură succesul procedurii și confortul pacientului. Plus, suntem poziționați strategic aproape de zona CENTRU CIVIC, ceea ce ne face accesibili pentru pacienții din Brașov.

Link-uri

×

Cu ce vă pot ajuta?

× Scrie pe WhatsApp