Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Protetică Dentară în apropierea cartierului Codlea din Brașov

Descoperiți servicii de protetică dentară de excepție la TopAltDent, clinica voastră de încredere din vecinătatea Codlea, Brașov.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Protetică dentară CODLEA

TopAltDent: Clinica Dentară de Top în Vecinătatea CODLEA

Bine ați venit la TopAltDent, clinica dvs. dentară de încredere, situată în apropierea cartierului CODLEA din Brașov. Noi credem în furnizarea de servicii stomatologice de calitate, personalizate nevoilor pacienților noștri. Prioritatea noastră este să menținem zâmbetul dvs. sănătos și strălucitor. Clinica noastră are cei mai profesioniști și experți doctori în domeniul stomatologiei. Printre serviciile noastre se numără toate aspectele de protetică dentară, un domeniu în care excelența și profesionalismul oferit de echipa noastră sunt inegalabile. Indiferent dacă aveți nevoie de coroane, punți sau proteze dentare, TopAltDent este destinația dvs. pentru o îngrijire dentară de calitate superioară. Vă așteptăm cu drag la clinica noastră pentru a vă oferi cele mai bune soluții de protetică dentară, menite să restabilească confortul, funcționalitatea și estetica zâmbetului dumneavoastră.

Importanța alegerii unei clinici de înaltă calitate pentru Protetică Dentară

Într-o lume în continuă evoluție, unde sănătatea și stilul de viață sunt din ce în ce mai importante, alegerea unei clinici bune pentru servicii de protetică dentară este crucială. La TopAltDent, în apropiere de cartierul CODLEA din Brașov, ne mândrim cu oferirea unor servicii de protetică dentară de înaltă calitate, care să te ajute să zâmbești încredere. Beneficiind de o echipă de profesioniști cu experiență, tehnologie avansată și un angajament profund față de sănătatea și confortul pacienților noștri, suntem capabili să oferim tratamente individualizate care să îndeplinească cerințele și așteptările tale. Un zâmbet frumos și sănătos poate schimba totul și la TopAltDent, ne asigurăm că acest lucru devine realitate printr-o îngrijire dentală superioară. Nu risca sănătatea orală optând pentru clinici dentare mediocre, fă alegerea inteligentă și optează pentru calitate și profesionalism la TopAltDent.

profesionistă Protetică dentară CODLEA

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Protetică dentară in apropiere de CODLEA

Beneficiile Optării Pentru Cea Mai Bună Protetică Dentară la TopAltDent

Alegeți TopAltDent, clinică dentară de top situată în apropierea cartierului CODLEA din Brașov, pentru a beneficia de serviciile noastre de Protetică Dentară de înaltă calitate. Protetica Dentară se referă la înlocuirea sau repararea danturii, jucând un rol vital în a asigura că puteți mânca, vorbi și zâmbi cu încredere. Optând pentru cea mai bună protetică dentară vă poate îmbunătăți nu doar sănătatea orală, dar și stilul de viață. Cu recenzii înalte și o reputație remarcabilă, alegeți TopAltDent pentru o îngrijire dentară de excepție. Selectarea unei clinici dentare cu recenzii bune este esențială, deoarece este o mărturie a calității, profesionismului și satisfacției pacienților. La TopAltDent, ne dedicăm oferirii unui serviciu de protetică dentară imbatabil, luându-ne angajamentul de a asigura că fiecare pacient se bucură de beneficiile unei danturi sănătoase și atrăgătoare.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de CODLEA

Serviciile Noastre de Stomatologie în Vecinătatea Codlea, Brașov

Situată în imediata apropiere a cartierului Codlea din Brașov, clinica noastră stomatologică, TopAltDent, vă pune la dispoziție o gamă largă de servicii stomatologice de înaltă calitate. Echipa noastră de profesioniști oferă servicii de Implant Dentar, pentru refacerea unui zâmbet frumos și natural și Tratamente Dentare cu Laser, proceduri moderne, minim invazive, fără durere și cu un timp de recuperare mai scurt.

Oferim, de asemenea, Protetică Dentară pentru restructurarea estetică și funcțională a dinților, Radiologie Dentară pentru diagnostic precis, Cosmetică Dentară pentru un zâmbet strălucitor, și Profilaxie Dentară pentru prevenirea problemelor dentare.

Clinica noastră își dedică resursele și înțelegerea profesională pentru a asigura și un Tratament Endodontic eficient, soluțiile noastre de Parodontologie neîntreruptă, servicii de Ortodonție pentru alinierea perfectă a dinților, Odontologie pentru îngrijirea completă a dinților și Pedodonție pentru cele mai mici pacienți ai noștri.

În TopAltDent, ne mândrim cu furnizarea serviciilor stomatologice de calitate superioară, personalizate pentru nevoile fiecărui pacient.

FAQ - Protetică dentară in CODLEA

1. Ce reprezintă Protetica Dentară oferită de TopAltDent în zona CODLEA, Brasov?

Protetica dentară este un serviciu de specialitate oferit de clinica noastră, TopAltDent, specializat în reconstituirea și înlocuirea dinților deteriorați sau pierduți. În zona CODLEA din Brașov, pacienții beneficiază de diverse soluții moderne de protetică dentară cum ar fi coroanele, puntile și protezele. Ne străduim să oferim cele mai avansate tratamente protetice pentru a menține un zâmbet frumos și sănătos. Noile tehnologii implementate în clinica noastră sunt descrise amănunțit pe site-ul nostru în articolul [“Protetică Dentară: soluții moderne pentru zâmbetul tău”](https://topaltdent.ro/protetica-dentara-solutii-moderne-pentru-zambetul-tau/).

2. Care sunt principalele servicii pe care TopAltDent le oferă rezidenților din CODLEA, Brașov?

TopAltDent este în prim-plan în ceea ce privește serviciile dentare de top. Suntem specializați în implant dentar, tratamentele dentare cu laser, protetică dentară, radiologie dentară, cosmetica dentară, profilaxie dentară, tratament endodontic, parodontologie, ortodonție, odontologie și pedodonție. În articolul “Serviciile ofertate de o clinică stomatologică de top”, oferim o descriere detaliată a tuturor [serviciilor](https://topaltdent.ro/serviciile-ofertate-de-o-clinica-stomatologica-de-top/) pe care noi le oferim.

3. Cum se compară tratamentele cu laser oferite de TopAltDent cu metodele tradiționale?

Tratamentele cu laser ale TopAltDent sunt mult mai puțin invazive comparativ cu metodele tradiționale. Laserul dentar poate fi folosit pentru o multitudine de proceduri, de la curățarea dinților la chirurgii mai complexe. Tratamentul cu laser aduce numeroase beneficii precum reducerea sângerărilor, a infecțiilor și duratei de vindecare. Detalii despre [beneficiile](https://topaltdent.ro/5-beneficii-ale-tratamentului-laser-pe-care-nu-le-stiati/) tratamentului cu laser sunt prezentate pe site-ul nostru.

4. Oferiți servicii de ortodonție pentru rezidenții din CODLEA, Brașov?

Da, TopAltDent oferă o gamă largă de servicii de ortodonție, inclusiv aparate dentare metalice și cu safir. Avem experiența necesară pentru a trata o varietate de probleme ortodontice, de la cazuri ușoare până la cele mai complexe. În [articolul despre tratamentul ortodontic](https://topaltdent.ro/tratamentul-ortodontic-aparate-dentare-metalice-cu-safir/) se pot găsi mai multe detalii.

5. Ce tipuri de tratamente oferiți pentru copiii din CODLEA, Brașov?

TopAltDent pune la dispoziție servicii dedicate copiilor, asigurându-se că aceștia sunt confortabili și în siguranță de-a lungul vizitelor lor la medic. În cadrul pedodontiei, oferim profilaxie, traume dentare, tratament carii și ortodonție pentru copii. Părinții pot afla mai multe despre cum să aibă grijă de sănătatea orală a copiilor lor prin consultarea [ghidului nostru pentru îngrijirea orală a copiilor](https://topaltdent.ro/pedodontia-ghidul-parintilor-pentru-ingrijirea-orala-a-copiilor/).

Link-uri

Protetică dentară CODLEA