Posibilitatea de achitare în rate! Fără Dobândă.
Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Protetică Dentară în apropierea cartierului Cristian din Brașov

Descoperă serviciile noastre de protetică dentară de înaltă calitate la clinica TopAltDent din vecinătatea Cristian, Brașov.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Protetică dentară CRISTIAN

Clinica Dentară TopAltDent – Expertiza și Profesionalism în Protetică Dentară

Situată în apropiere de cartierul CRISTIAN din Brașov, clinica noastră, TopAltDent, este cunoscută și apreciată pentru serviciile de înaltă calitate pe care le oferă în domeniul Protetică Dentară. Având la dispoziție o echipă de profesioniști foarte bine pregătiți, clinica noastră reprezintă alegerea perfectă pentru cei care doresc să beneficieze de cele mai bune servicii stomatologice. Punem un accent deosebit pe faptul că medicii noștri sunt specializați pe diferite domenii stomatologice, asigurând astfel o gamă largă de tratamente. Oferim nu doar servicii medicale dentare de calitate superioară, dar și un mediu prietenos și confortabil, în care să te simți ca acasă.

Importanța alegerii unei clinici dentare de încredere pentru Protetică Dentară

Alegerea unei clinici de protetică dentară de încredere este esențială pentru sănătatea și estetica danturii dumneavoastră. La TopAltDent, oferim servicii de protetică dentară de cea mai înaltă calitate, înconjurate de un mediu curat și relaxant, lângă cartierul Cristian din Brașov. Avem o echipă de medici dentiști profesioniști cu experiența și dedicarea de a vă oferi cele mai bune soluții pentru nevoile dumneavoastră. Ei utilizează cele mai noi tehnologii din domeniul proteticii dentare pentru a vă asigura că rezultatele sunt durabile, confortabile și arată cât mai natural posibil. Sănătatea și frumusețea zâmbetului dumneavoastră sunt prioritatea noastră numărul unu la TopAltDent. Nu compromiteți în privința calității îngrijirii dentare. Alegeți înțelept, alegeți TopAltDent!

profesionistă Protetică dentară CRISTIAN

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Protetică dentară in apropiere de CRISTIAN

Beneficiile alegerii celei mai bune Proetice Dentare de la TopAltDent

Alegerea celei mai bune clinici de stomatologie cu recenzii înalte nu este doar o alegere, ci o necesitate absolută pentru sănătatea și frumusețea zâmbetului dumneavoastră. La TopAltDent, aproape de cartierul CRISTIAN din Brașov, oferim o gamă largă de servicii de Proetice Dentare, garantând rezultate exceptionale.

Proetica Dentară se referă la partea de stomatologie care se ocupă cu înlocuirea dinților pierduți sau distrus, îmbunătățind astfel funcționalitatea și estetica orale. Acesta poate avea un impact semnificativ nu numai asupra aspectului dumneavoastră, dar și asupra sănătății și a stării generale de bine.

Pe lângă oferirea unui zâmbet atractiv și încrezător, Proetica Dentală poate îmbunătăți de asemenea masticarea și vorbirea, prevenind problemele de sănătate orală pe termen lung. De aceea, alegerea unei clinici de stomatologie cu recenzii înalte devine relevantă, deoarece oferă siguranța că veți beneficia de un serviciu de calitate înaltă, oferit de medici experimentați.

Alegeți TopAltDent pentru Protetică Dentară! Aici, fiecare pacient este tratat cu grijă, respect și profesionism, astfel încât dumneavoastră să vă bucurați de cele mai bune rezultate.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de CRISTIAN

Servicii Dentare de Top la TopAltDent în Vecinătatea CRISTIAN

“TopAltDent, clinica stomatologică situată în apropierea cartierului CRISTIAN din Brașov, vă oferă o mulțime de servicii stomatologice de vârf. Fie că aveți nevoie de un Implant Dentar, de Tratamente Dentare cu Laser, de servicii de Protețică Dentară sau de Radiologie Dentară, echipa noastră de specialiști este aici pentru a vă oferi cele mai bune soluții. Valorizăm frumusețea zâmbetului tău prin serviciile noastre de Cosmetică Dentară și îți menținem sănătatea orală cu ajutorul Profilaxiei Dentare. Ne specializăm și în Tratamentul Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție pentru a vă asigura că aveți grijă de toată familia. Cu TopAltDent, sănătatea și frumusețea zâmbetului dumneavoastră sunt întotdeauna in siguranță.

FAQ - Protetică dentară in CRISTIAN

1. Ce servicii oferă TopAltDent în cadrul clinicii aproape de cartierul CRISTIAN în Brașov?

TopAltDent oferă o gamă largă de servicii din domeniul stomatologic pentru pacienții din cartierul CRISTIAN și zonele învecinate din Brașov. Printre acestea se numără Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Oferim servicii profesionale de stomatologie, cu scopul de a îmbunătăți sănătatea orală și de a menține zâmbetele noastre pacienților frumoase și sănătoase.

2. Care este avantajul utilizării unui implant dentar la TopAltDent?

Implanturile dentare sunt o soluție modernă și eficientă pentru înlocuirea dinților lipsă. Un implant dentar se comportă ca un dinte natural, restabilind funcția masticatorie și estetica facială. TopAltDent utilizează cele mai moderne tehnici și materiale pentru a asigura un rezultat de calitate și durabil. În plus, implanturile dentare pot fi o opțiune mai bună de tratament decât protezele dentare, în funcție de cazul pacientului.

3. Ce este tratamentul endodontic și când este nevoie de el?

Tratamentul endodontic, adesea numit “devitalizare sau tratament de canal”, este procesul de curățare, dezinfectare și etanșare a canalelor dintilor cu probleme serioase. Practic, se salvează dinte care altfel ar trebui extras. Află mai multe despre acest tratament pe pagina noastră web, unde explicăm cum funcționează tratamentul endodontic și când este necesar.

4. Cum mă poate ajuta cosmetică dentară oferită de TopAltDent?

Cosmetica dentară, cum ar fi albind dintii sau aplicând fațete dentare, poate fi un mod excelent de a îmbunătăți stima de sine prin crearea unui zâmbet estetic plăcut. Noi la TopAltDent oferim o gamă variată de servicii cosmetice pentru a ajuta pacienții să aibă zâmbetul pe care și-l doresc.

5. Ce tipuri de tratamente cu laser oferă TopAltDent?

Tratamentele cu laser sunt utilizate din ce în ce mai mult în stomatologie, mai ales pentru tratamentul cariilor, tratamentele parodontale, tratamentul endodontic sau în chirurgia orală. La TopAltDent, folosim această tehnologie modernă pentru a realiza tratamente dentare cu laser, care sunt mai confortabile, mai rapide și mai eficiente decât metodele tradiționale.

Link-uri

×

Cu ce vă pot ajuta?

× Scrie pe WhatsApp