Posibilitatea de achitare în rate! Fără Dobândă.
Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Protetică Dentară în apropierea cartierului Darste din Brașov

“TopAltDent, clinica dvs. de încredere pentru protetică dentară în apropiere de cartierul DARSTE din Brașov.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Protetică dentară DARSTE

Clinica noastră de stomatologie TopAltDent oferă cele mai profesionale servicii de Protetică dentară în apropierea cartierului DARSTE

Ne mândrim cu un colectiv de medici în cadrul clinicii TopAltDent, cunoscuți pentru profesionalismul, priceperea și dedicația lor în furnizarea celor mai bune servicii de Protetică dentară. Cunoașterea aprofundată și experiența vastă a echipei noastre garantează soluții dentare eficiente și durabile, adaptate nevoilor fiecărui pacient. Ne străduim să oferim un mediu confortabil, în care pacienții noștri să se simtă îngrijiți și respectați. Având în vedere că suntem localizați în apropierea zonei DARSTE din Brașov, accesul dvs. la ingrijirea dentară de calitate superioară este mai convenabil ca niciodată. Alegeți TopAltDent, alegeți experiența și profesionalismul pentru sănătatea dvs. orală!

Importanța alegerii unei clinici bune pentru Protetică Dentară

Alegerea unei clinici de înaltă calitate pentru protetica dentară este o decizie extrem de importantă pe care oricine trebuie să o facă cu grijă și atenție. TopAltDent, situată în apropierea cartierului DARSTE din Brașov, se dedică oferirii unor servicii comprehensive de protetică dentară, garantând rezultate de excelentă prin utilizarea celor mai noi și avansate tehnologii. Menținerea sănătății orale și a unui zâmbet perfect nu este doar despre estetică, ci și despre sănătate și calitatea vieții. Profesioniștii noștri sunt specializați în domeniu, oferind tratamente personalizate pentru nevoile dumneavoastră unice. Alegeți TopAltDent pentru un zâmbet frumos și sănătos!

profesionistă Protetică dentară DARSTE

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Protetică dentară in apropiere de DARSTE

Beneficiile unei bune Protetice Dentare cu TopAltDent

Nu există nicio îndoială că alegerea celei mai bune clinici dentare, cum ar fi TopAltDent, situată în apropierea cartierului DARSTE din Brașov, reprezintă o decizie extrem de importantă. Optarea pentru cea mai bună Protetică Dentară nu aduce numai zâmbete estetice, ci și un nivel ridicat de confort și siguranță. În clinica noastră, serviciile de Protetică Dentară sunt adaptate nevoilor fiecărui pacient, iar calitatea serviciilor noastre este susținută de numeroasele recenzii pozitive pe care le-am primit de-a lungul timpului. Încrederea pacienților în serviciile noastre ne motivează să oferim mereu cele mai eficiente și profesionale soluții. Alegerea unei clinici dentare cu recenzii de top reprezintă o garanție a standardelor înalte și a profesionalismului. Cu TopAltDent, sănătatea orală a dumneavoastră este întotdeauna în mâini bune.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de DARSTE

Serviciile Clinicii Dentare TopAltDent din Darste, Brasov

La TopAltDent, oferim o gamă largă de servicii stomatologice de calitate superioară pentru locuitorii din vecinătatea Darste în Brașov. Fie că aveți nevoie de un implant dentar, de tratamente dentare cu laser, sau de protetică dentară, echipa noastră de specialiști este pregătită să vă ofere cele mai bune soluții pentru sănătatea orală a dumneavoastră.

Valoarea și importanța unei igiene dentare corespunzătoare este intens subliniată în clinică nostră prin serviciile de profilaxie dentară. De asemenea, în celemoment oferim investigații detaliate folosind tehnologii de ultimă oră, inclusiv radiologie dentară. Dacă sunteți în căutarea unei îmbunătățiri estetice, vizitați serviciile noastre de cosmetică dentară.

Pentru probleme mai complexe, precum afecțiunile canalelor radiculare sau ale gingiilor, oferim tratament endodontic și servicii de parodontologie. Iar pentru cei care doresc să-și îmbunătățească alinierea dinților, suntem specializați în ortodonție.

Nu am uitat nici de cei mici! Pentru juni, oferim servicii de odontologie și pedodonție, acordând o atenție specială fiecărei plimbări la dentist a celor mici.

Vă așteptăm cu drag la clinica noastră din Darste, Brașov pentru a vă oferi îngrijire dentară de calitate superioară!

FAQ - Protetică dentară in DARSTE

1. Ce servicii oferă clinica dvs. de stomatologie TopAltDent în apropiere de cartierul DARSTE din Brașov?

TopAltDent este o clinică stomatologică modernă care oferă o varietate de servicii, incluzând Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Înarmat cu echipament avansat și o echipă de profesioniști dedicați, clinică noastră se mândrește cu oferirea unor servicii de calitate superioară în Brașov.

2. Ce este Protetica Dentară și cum poate ajuta?

Protetica Dentară este un domeniu al stomatologiei care se ocupă cu inlocuirea și restabilirea funcției și aspectului dinților pierduți sau deteriorați. Aceasta include coroane, punți, proteze și multe altele. La TopAltDent, folosim cele mai recente tehnologii și materiale pentru a vă oferi soluții protetice personalizate.

3. Oferiți Tratament Endodontic în clinica dvs.?

Da, la TopAltDent oferim Tratament Endodontic pentru pacienții care au probleme cu pulpa sau nervii dintelui. Procedura, cunoscută și sub numele de tratament de canal, implică îndepărtarea țesutului infectat din interiorul dintelui pentru a preveni infecția și a salva dinte.

4. Ce înseamnă profilaxia dentară și cum poate preveni problemele dentare?

Profilaxia dentară este esențială pentru menținerea sănătății bucale. Aceasta include curățarea profesională a dinților la fiecare șase luni, utilizarea aței dentare zilnic, periajul regulat și folosirea unei ape de gură antibacteriene. La TopAltDent, te ajutăm să păstrezi un zâmbet sănătos prin prevenirea bolilor dentare.

5. Cât de eficiente sunt tratamentele dentare cu laser pe care le oferiți?

Tratamentele dentare cu laser utilizate la TopAltDent sunt extrem de eficiente. Acestea oferă o abordare minim invazivă a tratamentului, reducând durerea și timpul de recuperare. De asemenea, ele pot fi folosite pentru o varietate de tratamente, inclusiv durere de dentină, afecțiuni ale gingiei și multe altele. Rămâneți surprinși cu beneficiile de neegalat ale tratamentului cu laser pe care le oferim.

Link-uri

×

Cu ce vă pot ajuta?

× Scrie pe WhatsApp