Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Protetică Dentară în apropierea cartierului Florilor din Brașov

“Toate necesitățile dumneavoastră de protetică dentară sunt îndeplinite cu profesionalism și grija la TopAltDent, cabinetul nostru stomatologic din apropierea cartierului FLORILOR, Brașov.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Protetică dentară FLORILOR

Clinica Dentară TopAltDent – Excelență în Protetică Dentară

La clinica noastră dentară TopAltDent, situată aproape de cartierul FLORILOR în Brașov, ne mândrim cu cel mai profesionist și expert personal medical în domeniul dentar. Echipa noastră este dedicată oferirii celor mai înalte standarde de îngrijire și tratament, cu o atenție specială acordată protetică dentară. Medicii noștri din cadrul clinicii adoptă o abordare personalizată pentru fiecare pacient, desfășurând tratamente de protetică dentară de inaltă calitate care să corespundă nevoilor și dorințelor individuale ale fiecarui pacient. La TopAltDent, angajamentul nostru este de a transforma zâmbetele pacienților noștri și de a le îmbunătăți calitatea vieții prin servicii dentare la superlativ. Indiferent de nevoile dvs. dentare, Clinica Dentară TopAltDent este alegerea perfectă pentru dvs. Vă așteptăm să descoperiți diferența pe care o poate face un tratament de protetică dentară de calitate superioară.

Importanța alegerii unei clinici de calitate pentru Protetică Dentară

Păstrarea sănătății și esteticii dentare este esențială pentru un zâmbet de invidiat și, mai mult decât atât, pentru o viață sănătoasă. Când vine vorba de protetică dentară, alegerea unei clinici de încredere este decisivă. La TopAltDent, situată în apropierea cartierului FLORILOR în Brașov, vă oferim servicii de protetică dentară de cea mai înaltă calitate. Efectuată în mod profesionist, protetica dentară poate să transforme radical viața pacienților, atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional. Medicii noștri specialiști au cunoștințele și experiența necesară pentru a face cea mai bună alegere în ceea ce privește tratamentul protetic, punându-vă la dispoziție o gamă largă de opțiuni care să răspundă nevoilor și dorințelor dumneavoastră. Alegerea TopAltDent reprezintă garanția unui zâmbet frumos și sănătos.

profesionistă Protetică dentară FLORILOR

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Protetică dentară in apropiere de FLORILOR

Beneficiile alegerii celei mai bune Protecții Dentare la TopAltDent

Selecția unei clinici de înaltă calitate pentru Protetică dentară este esențială pentru sănătatea și încrederea dumneavoastră. La TopAltDent, aproape de cartierul FLORILOR în Brașov, oferim servicii de Protetică dentară de top, convingându-ne că pacienții noștri primesc cea mai bună îngrijire posibilă. Optând pentru cea mai bună Protetică dentară, beneficiați de o îmbunătățire semnificativă a esteticii și funcționalității danturii, precum și a calității vieții. Procedurile noastre sunt realizate cu precizie și atenție la detalii, ceea ce asigură rezultate naturale și durabile. Alegerea unei clinici dentare cu recenzii de înaltă calitate nu numai că vă oferă liniștea minții că sunteți în mâini bune, dar vă asigură și că veți avea parte de cele mai bune standarde de îngrijire stomatologică. La TopAltDent, suntem dedicați satisfacției și binefițează pacienților noștri prin oferirea celor mai bune servicii de Protetică dentară. Vă așteptăm cu drag la clinica noastră dentară de top și suntem gata să vă ajutăm să zâmbiți din nou cu încredere.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de FLORILOR

Serviciile noastre stomatologice în cartierul FLORILOR din Brașov

La TopAltDent, clinică dentară situată în apropierea cartierului FLORILOR din Brașov, ne mândrim cu o varietate largă de servicii stomatologice de înaltă calitate. Ofertăm servicii precum Implant Dentar, Tratamente Dentare cu Laser, Protetică dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Ne angajăm să oferim cele mai bune servicii pentru pacienții noștri într-un mediu confortabil și prietenos. Optați pentru sănătatea orală optimă cu TopAltDent, clinica dumneavoastră de încredere pentru toate nevoile dumneavoastră stomatologice în cartierul FLORILOR din Brașov.

FAQ - Protetică dentară in FLORILOR

1. Ce servicii oferă clinica dvs. în cartierul Florilor de la Brașov?

La TopAltDent oferim o gamă largă de servicii stomatologice de înaltă calitate, incluzând Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Oferim servicii dentare moderne și personalizate pentru nevoile fiecărui pacient.

2. Cum funcționează tratamentele dentare cu laser pe care le oferiți?

Tratamentele dentare cu laser sunt o opțiune eficientă, rapidă și puțin dureroasă pentru o gamă largă de probleme dentare. Laserul poate fi utilizat pentru albirea dintilor, pentru eliminarea cariilor, sau pentru tratamentele de parodontologie. Puteți afla mai multe despre avantajele acestor tratamente pe site-ul nostru, într-o postare dedicată beneficiilor tratamentului cu laser.

3. De ce este importantă Protetică dentară?

Protetică dentară permite restabilirea funcției și esteticii danturii la pacienții cu dinti deteriorați sau lipsă. Prin intermediul proteticilor dentare moderne oferite la TopAltDent, puteți avea din nou zâmbetul dorit, cu un confort și o funcționalitate superioare. Pentru mai multe informații, puteți citi postarea noastră dedicată proteticilor dentare și implanturilor.

4. Ce este parodontologia și cum mă poate ajuta?

Parodontologia se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea și tratamentul bolilor parodontale care afectează țesuturile de susținere ale dinților. În clinica TopAltDent avem specialiști în parodontologie pregătiți să vă ofere cele mai bune soluții pentru îngrijirea gingiilor.

5. Cum îi ajută TopAltDent pe pacienții tineri prin serviciul de Pedodonție?

Pedodonția este ramura stomatologiei care se ocupă cu îngrijirea orală a copiilor de la naștere până la adolescență. În cadrul TopAltDent încurajăm practicile de îngrijire orală de la vârste fragede și oferim servicii dentare pentru copii care pun accent pe prevenție și educație. Am creat și un ghid pentru părinți despre îngrijirea orală a copiilor pe site-ul nostru.

Link-uri

Protetică dentară FLORILOR