Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Protetică Dentară în apropierea cartierului Ghimbav din Brașov

Obțineți un zâmbet perfect cu serviciile noastre superioare de Protetică Dentară, aici, la TopAltDent în apropierea cartierului Ghimbav, Brașov.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Protetică dentară GHIMBAV

Clinica Dentară TopAltDent – Expertiză de Top în Protetică Dentară

TopAltDent, localizată aproape de cartierul GHIMBAV în Brașov, se mândrește cu un colectiv de profesioniști și experți în domeniul dentar. Echipa noastră de medici specializați este dedicată oferirii celor mai bune servicii, cu un accent special pe protetică dentară. Fie că aveți nevoie de punți, couroni, proteze sau alte servicii din domeniul proteticii dentare, medicii noștri sunt echipați cu ultimele tehnologii și sunt instruiți la cele mai înalte standarde pentru a vă oferi îngrijirea de care aveți nevoie. Având o abordare individuală și atentă pentru fiecare pacient, TopAltDent își propune să vă redescopere zâmbetul. Vă invităm să vizitați clinica noastră sau să accesați Protetică Dentară pentru a afla mai multe despre cum vă putem ajuta să obțineți zâmbetul perfect. Alegeți calitatea, alegeți TopAltDent!

Importanța Alegerii unei Clinici Dentare de Încredere pentru Protetică Dentară

Este absolut esențial să optăm pentru o clinică dentară de top atunci când avem nevoie de servicii de protetică dentară. Alegerea clinicilor inferioare sau a celor care nu sunt specializate în protetică poate duce la rezultate nesatisfăcătoare, care pot avea efecte negative asupra sănătății și stării de bine. Clinica noastră, TopAltDent, situată în apropierea cartierului GHIMBAV din Brasov, oferă servicii de protetică dentară de înaltă calitate. Avem o echipă de specialiști cu vastă experiență și cunoștințe aprofundate în domeniul proteticii dentare, care sunt angajați în a oferi servicii de cea mai bună calitate. Fie că aveți nevoie de coroane, punți sau proteze, puteți avea încredere că TopAltDent este alegerea potrivită. Sănătatea orală este un aspect esențial al stării generale de bine, așa că nu ar trebui să facem niciun compromis în această privință.

profesionistă Protetică dentară GHIMBAV

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Protetică dentară in apropiere de GHIMBAV

Beneficiile alegerii unei Protetice dentare de top

Este crucial sa alegi serviciile unei clinici dentare cu recenzii excelente, precum TopAltDent, clinica noastra situată în apropiere de cartierul GHIMBAV din Brasov. Protetică dentară de înaltă calitate poate juca un rol esențial în îmbunătățirea sănătății și esteticii danturii dumneavoastră. Serviciile noastre de Protetică dentară vă ajută să recăpătați nu doar funcționalitatea ci și încrederea în zâmbetul dumneavoastră. În plus, lucram cu materiale de cel mai înalt standard, asigurând o durabilitate și confort excepțional. Este important de menționat că am primit recenzii foarte bune pentru profesionalismul și grija față de pacienții noștri, ce subliniază alegerea excelentă pe care o reprezintă serviciile noastre de Protetică dentară. Păstrați-vă zâmbetul frumos și sănătatea orală în top alegând TopAltDent, clinica dvs de încredere în apropiere de GHIMBAV.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de GHIMBAV

Servicii ale Clinicii noastre de stomatologie TopAltDent, aproape de cartierul GHIMBAV din Brașov

Din moțiv pentru a arăta mereu cele mai bune zâmbete, Clinica stomatologică TopAltDent aproape de GHIMBAV, în Brașov, vă oferă o gamă completă de servicii de top. Suntem specializați în Implant dentar, ducând la un plus de confort și încredere pentru toți pacienții noștri. În plus, cu metode moderne ca tratamente dentare cu laser, asigurăm eficacitate și minim de disconfort. Punem la dispoziție și servicii de Protetică Dentară, pentru a vă ajuta să mențineți o estetică dentală perfectă. Folosim Radiologie Dentară avansată pentru diagnostic precis, iar prin serviciile noastre de Cosmetică Dentară, dorim să vă oferim zâmbetul pe care îl doriți. Oferim Profilaxie Dentară pentru prevenirea afecțiunilor dentare, iar cu ajutorul Tratamentului Endodontic, tratăm afecțiunile grave ale danturii. În parametrii noștri de specialitate se regăsesc și Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, și Pedodonție. Vă așteptăm în clinica noastră pentru a beneficia de servicii stomatologice de înaltă calitate!

FAQ - Protetică dentară in GHIMBAV

1. Ce servicii de protetică dentară oferă TopAltDent în apropierea cartierului GHIMBAV din Brașov?

Clinica noastră TopAltDent oferă o varietate de servicii de protetică dentară pentru a restaura și îmbunătăți frumusețea zâmbetului dvs. Serviciile noastre variază de la proteze dentare la implanturi, toate concepute pentru a se potrivi nevoilor unice ale fiecărui pacient. Cu soluții moderne și un personal profesionist, suntem aici pentru a vă ajuta să vă recăpătați încrederea în zâmbet. Pentru mai multe informații cu privire la serviciile noastre de protetică dentară, vă rugăm să ne contactați sau să ne vizitați la clinica noastră din apropierea cartierului Ghimbav, Brașov.

2. Ce este tratamentul endodontic și când este nevoie de el?

Tratamentul endodontic, cunoscut și sub numele de terapie a canalelor radiculare, este un proces folosit pentru a trata infecțiile care au ajuns la centru dintelui, care poate avea ca rezultat abcese dentare. Dacă durerea dintelui persistă și după ce acesta a fost umplut sau dacă un dinte este traumatizat, poate fi necesar un tratament endodontic. TopAltDent oferă tratamente endodontice de calitate în apropierea cartierului Ghimbav, Brașov.

3. Care sunt beneficiile tratamentelor dentare cu laser la TopAltDent?

Tratamentele dentare cu laser au o serie de avantaje, inclusiv recuperare mai rapidă a pacientului, mai puțină durere și precizie chirurgicală îmbunătățită. La TopAltDent, folosim tehnologia laser pentru a oferi pacienților o experiență dentară mai confortabilă și mai eficientă. Beneficiile tratamentului laser includ reducerea sensibilității dentare, minimizarea disconfortului postoperatoriu și scăderea riscului de infecție.

4. Ce tipuri de servicii de cosmetică dentară oferă clinică dvs. în Brașov?

La TopAltDent, oferim o gamă largă de servicii de cosmetică dentară pentru a vă ajuta să obțineți zâmbetul perfect. Acestea includ albirea dinților, fațetele, coroanele, punțile și bondingul dentar. Consultați-ne pentru a vă informa despre cele mai potrivite soluții de înfrumusețare a zâmbetului pentru nevoile dvs. specifice.

5. Cum pot preveni boala parodontală?

Prevenirea bolii parodontale începe cu o igienă orală adecvată, care include periajul regulat, ața dentară și vizitele regulate la dentist. La TopAltDent oferim o gama de servicii de parodontologie pentru a vă ajuta să mențineți sănătatea gingiilor și a preveni bolile de acest tip. Împreună, putem lucra pentru a asigura că aveți cea mai bună sănătate orală posibilă.

Link-uri

Protetică dentară GHIMBAV