Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Protetică Dentară în apropierea cartierului Harman din Brașov

“Bine ați venit la TopAltDent, clinica dvs de protetică dentară de top din apropierea cartierului HARMAN, în Brașov. O zâmbetă perfectă este doar o vizită distanță!”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Protetică dentară HARMAN

Clinica stomatologică TopAltDent din Brasov

Situată în apropiere de cartierul HARMAN din Brasov, TopAltDent este sinonimă cu profesionalismul și expertiza în domeniul stomatologic. Echipa noastră de medici este dedicată total satisfacției pacienților și menținerii unui zâmbet sănătos și strălucitor. Principala noastră specializare este protetica dentara, domeniu în care materialele de înaltă calitate și tehnologia de ultimă generație ne permit să realizăm lucrări protezice durabile și estetice, oferind pacienților confortul și încrederea de care au nevoie. În clinica noastră stomatologică, fiecare pacient este tratat cu respect și îngrijire, iar serviciile noastre sunt personalizate pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecăruia. Alegeți TopAltDent pentru sănătatea și frumusețea zâmbetului dumneavoastră.

Importanța alegerii unei clinici dentare de încredere pentru protetică dentară

Păstrarea unui zâmbet frumos și sănătos presupune alegerea unei clinici dentare de încredere, precum TopAltDent, situată aproape de cartierul HARMAN în Brașov. Protetica dentară este o ramură vitală a stomatologiei care necesită seturi de abilități speciale și precise. Clinica noastră încorporează cele mai recente tehnologii pentru a vă oferi soluțiile cele mai potrivite și personalizate. Echipa noastră de specialiști se dedică protezării dentare de înaltă calitate, garantând un rezultat estetic și funcțional excelent. Lucrăm în cele mai hygienice condiții și urmărim permanent să ne întrecem așteptările pacienților. În clinica dentară TopAltDent, ne angajăm să vă asigurăm că beneficiați de cea mai bună îngrijire stomatologică și de un zâmbet pe care vă puteți mândri cu el. Alegeți încrederea, alegeți TopAltDent!

profesionistă Protetică dentară HARMAN

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Protetică dentară in apropiere de HARMAN

Beneficiile alegerii celei mai bune Protetică dentară de la TopAltDent

Alegerea celei mai bune clinici de stomatologie, cum ar fi TopAltDent din apropierea cartierului HARMAN în Brașov, este de o importanță vitală pentru sănătatea și estetica dvs. orală. Prin intermediul Protetică dentară de înaltă calitate, putem restabili nu doar funcționalitatea, dar și aspectul zâmbetului dvs., oferindu-vă încredere și confort. Având o rată de evaluare extrem de pozitivă, alegerea TopAltDent înseamnă a alege profesionalism, inovație și rezultate superioare. Punctul nostru forte este Protetică dentară, deoarece ne-am dovedit competența prin satisfacția nenumărată a clienților noștri. Ne mândrim cu unicitatea și calitatea serviciilor noastre, acesta fiind motivul pentru care suntem recunoscuți ca fiind una dintre cele mai bune clinici dentare din zona HARMAN.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de HARMAN

Servicii de stomatologie de calitate, aproape de cartierul HARMAN din Brasov

La clinica noastra TopAltDent, oferim o gama variata de servicii dentare pentru rezidentii din cartierul HARMAN si nu numai. Facem totul, de la Implant Dentar, tratamente dentare cu laser, protetică dentară , până la radiologia dentară. Suntem specializati atat in cosmetica dentara , cat si in parodontologie . Nu numai ca oferim profilaxie dentara pentru prevenirea problemelor dentare, dar facem si tratamente endodontice pentru a trata problemele existente. Fie ca sunteti in cautarea unui tratament pentru ortodontie , odontologie sau pedodontie pentru copiii dumneavoastra, echipa noastra experimentata este pregatita sa raspunda tuturor nevoilor dumneavoastra de ingrijire dentara. Visati la un zambet perfect? Ne găsiți aproape de cartierul HARMAN.

FAQ - Protetică dentară in HARMAN

1. Ce servicii oferă TopAltDent în apropierea cartierului HARMAN din Brașov?

TopAltDent oferă o gamă largă de servicii dentare de înaltă calitate, printre care se numără Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Scopul nostru este de a oferi pacienților noștri cele mai bune opțiuni de tratament disponibile, asigurându-ne că își păstrează zâmbetul sănătos și strălucitor.

2. Cum durează un tratament de protetică dentară la TopAltDent?

Durata unui tratament de protetică dentară la TopAltDent poate varia în funcție de complexitatea acestuia. Totuși, ne angajăm să oferim pacienților noștri tratamente eficiente și de înaltă calitate, în conformitate cu cele mai recente standarde de siguranță și igienă. Învață mai multe despre tratamentele noastre de protetică dentară pe site-ul nostru.

3. Ofere TopAltDent tratamente endodontice în cartierul HARMAN din Brașov?

Da, TopAltDent oferă tratamente endodontice de înaltă calitate în cartierul HARMAN din Brașov. Endodonția face parte din gama de servicii stomatologice pe care le oferim, asigurându-ne că pacienții noștri beneficiază de cele mai bune soluții dentare disponibile, indiferent de problemele lor.

4. Ce face ca TopAltDent să fie mai deosebita in fata altor clinici stomatologice lângă cartierul HARMAN din Brașov?

La TopAltDent, ne mândrim cu angajamentul nostru pentru excelentă. Utilizăm tehnologii moderne, cum ar fi tratamentele dentare cu laser și radiologie dentară, pentru a ne asigura că pacienții noștri primesc cele mai eficiente și eficace soluții de îngrijire dentară. De asemenea, echipa noastră de profesioniști angajați și experimentați este dedicată în a asigura un mediu confortabil și liniștit pentru toți pacienții noștri.

5. Ce tipuri de probleme poate rezolva clinică stomatologică TopAltDent?

TopAltDent poate gestiona o varietate largă de probleme stomatologice, de la carii dentare și probleme de gingii, până la nevoie de implanturi dentare sau tratamente cosmetice. Odată cu utilizarea tehnologiei moderne și competențele profesiunilor noastre experimentate, suntem în măsură să vă oferim o îngrijire dentară de calitate, indiferent de nevoile dumneavoastră. Pentru mai multe informații despre serviciile noastre, puteți vizita a href=”https://topaltdent.ro/serviciile-ofertate-de-o-clinica-stomatologica-de-top/”>pagina noastră de servicii.

Link-uri

Protetică dentară HARMAN