Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Protetică Dentară în apropierea cartierului Noua din Brașov

La TopAltDent, aproape de cartierul Noua din Brașov, vă oferim cele mai bune servicii de protetică dentară pentru un zâmbet perfect și sănătos.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Protetică dentară NOUA

TopAltDent, clinica ta dentară de încredere în cartierul NOUA, Brașov

Bine ați venit la TopAltDent, clinica stomatologică ce s-a impus pe piață prin profesionalism și dedicare, fiind situată în proximitatea cartierului NOUA, Brașov. Avem o echipă de medici stomatologi cu experiență, dedicati pacienților lor, pregătiți să rezolve orice problemă dentară ar aveți cu maximul de eficiență. Fie că vorbim de probleme de rutină sau intervenții complexe, medicii noștri sunt mereu la curent cu cele mai noi tehnici și tendințe din domeniu. Ne mândrim cu faptul că oferim pacienților noștri servicii de înaltă calitate, dintre care unul dintre cele mai solicitate este Protetică dentară . Înțelegem cât de important este un zâmbet frumos și sănătos, de aceea îți oferim cele mai bune soluții adaptate nevoilor tale. Alege TopAltDent pentru un zâmbet perfect!

Importanța Alegerii unei Clinici Dentare de Top pentru Protetică Dentară

În alegerea unei clinici de stomatologie, importanța unei decizii înțelepte nu poate fi subestimată. E important să vă încredințați sănătatea orală unor profesioniști competenți și pricepuți, care folosesc numai cele mai avansate tehnici și materiale. Misiunea Clinicii noastre, TopAltDent, localizată lângă cartierul Noua din Brașov, este să vă oferim exact acest nivel de serviciu. Specialiștii noștri în protetică dentară se dedica oferirii unui zâmbet incomparabil și a unei funcții dentare de neegalat. Înțelegem că un zâmbet de încredere poate face diferența în viața de zi cu zi, motiv pentru care ne angajăm să vă oferim cele mai bune servicii stomatologice posibile. Alegeți TopAltDent pentru o îngrijire de calitate superioară, efectuată de profesioniști dedicați sănătății voastre orale.

profesionistă Protetică dentară NOUA

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Protetică dentară in apropiere de NOUA

Beneficiile utilizării celei mai bune Protetice dentare

Uneori, menținerea sănătății dentare necesită mai mult decât doar periajul și folosirea aței dentare zilnice. Este aici unde intervine Protetică dentară – un mod esențial de a păstra și a îmbunătăți zâmbetul tău. Alegerea unei clinici dentare de înaltă calitate, cu recenzii excelente, este foarte importantă, deoarece expertiza și reputația provin din rezultatele încununate de succes ale pacienților. Prin recurgerea la serviciile unei clinici dentare cu experiență, precum TopAltDent din vecinătatea NOUA din Brașov, veți beneficia nu doar de o îngrijire profesională, dar și de comfort psihologic știind că veți avea parte de cele mai bune rezultate. Protetică dentară de calitate înseamnă un zâmbet sănătos și frumos, care îmbunătățește încrederea în sine și calitatea vieții.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de NOUA

Serviciile noastre stomatologice in cartierul NOUA, Brasov

La clinica noastră TopAltDent situată în apropierea cartierului NOUA, Brasov, oferim o gamă largă de servicii dentare de înaltă calitate. Oferim Implant Dentar, o soluție permanentă pentru înlocuirea dinților lipsă. De asemenea, puteți beneficia de Tratamente dentare cu laser pentru o gamă largă de afecțiuni orale. În cadrul clinicii noastre, puteți avea acces la servicii de Protezare dentară și Radiologie Dentară de cea mai înaltă calitate. Echipa noastră de specialiști este dedicată îmbunătățirii esteticii zâmbetului dvs prin Cosmetică Dentară și menținerea sănătății cavității orale prin Profilaxie Dentară. Oferim, de asemenea, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Toate aceste servicii sunt oferite cu dedicare și atenție maximă pentru fiecare pacient în parte. Vă așteptăm să descoperiți calitatea serviciilor noastre stomatologice la clinica TopAltDent, aproape de cartierul NOUA, Brasov!

FAQ - Protetică dentară in NOUA

1. Ce servicii oferă clinica TopAltDent în cadrul Protetică dentară?

TopAltDent oferă o gamă largă de servicii de protetică dentară, incluzând coroanele, punțile dentare, protezele parțiale și total clare, și restaurările pe implanturi. Scopul nostru este de a înlocui și refolosi dinții pierduți sau deteriorați, îmbunătățind estetica, masticarea și vorbirea pacienților. În acest articol dezvăluim soluțiile moderne de protetică dentară pe care le oferim în clinica noastră.

2. Care sunt beneficile utilizării laserului în tratamentele dentare?

Utilizarea laserului în tratamentele dentare poate rezulta într-un tratament mai puțin dureros, mai rapid și mai eficient. În plus, recuperea este mai rapidă, rata de succes este mai mare și există o reducere semnificativă a riscului de infecție. TopAltDent oferă o varietate de tratamente dentare cu laser pentru a îmbunătăți sănătatea orală a pacienților noștri.

3. Care este importanța profilaxiei dentare?

Profilaxia dentară implică prevenirea bolilor orale prin menținerea sănătății dentare și a igienei orale. În cadrul profilaxiei, curățenia dentară la fiecare șase luni este esențială. La TopAltDent, oferim servicii de profilaxie dentară de calitate pentru pacienții din cartierul Noua Brasov.

4. Ce este pedodontia și cum mă poate ajuta?

Pedodontia este specialitatea stomatologiei care se ocupă cu sănătatea orală a copiilor de la naștere până la adolescență. La TopAltDent, avem o abordare personalizată pentru fiecare copil, creând o atmosferă confortabilă și prietenoasă. Consultati ghidul nostru pentru îngrijirea orală a copiilor.

5. Ce înseamnă tratament ortodontic și când este necesar?

Tratamentul ortodontic este utilizat pentru a corecta alineamentul și ocluzia dinților și maxilarelor. Este recomandat la sugestia dentistului și poate îmbunătăți nu doar estetica, dar și funcționalitatea zâmbetului. TopAltDent oferă soluții de ortodonție precum aparate dentare metalice și safir.

Link-uri

Protetică dentară NOUA