Posibilitatea de achitare în rate! Fără Dobândă.
Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Protetică Dentară în apropierea cartierului Racadau (Valea Cetatii) din Brașov

“La TopAltDent, în apropiere de cartierul RACADAU (VALEA CETATII) din Brasov, oferim servicii de Protetică dentară de cea mai înaltă calitate într-un mediu modern și confortabil. Aveți garanția unui zâmbet perfect!”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Protetică dentară RACADAU (VALEA CETATII)

TopAltDent, Clinica de stomatologie cu cei mai profesioniști doctori din Brasov

Pentru o sănătate orală optimă și un zâmbet perfect, TopAltDent, situată în apropierea cartierului RACADAU (VALEA CETATII) din Brasov, este alegerea ideală. Clinica noastră nu doar că oferă o gamă variată de servicii stomatologice, dar este renumită pentru specializarea în servicii de protetică dentară. Increderea pacienților noștri provine din angajamentul nostru de a oferi cele mai înalte standarde de îngrijire, experiența de neegalat a doctorilor noștri și dedicația continuă pentru perfecționare și inovație. Vă invităm să descoperiți de ce TopAltDent este lider în servicii de protetică dentară, și să beneficiați de o îngrijire orală superioară, personalizată nevoilor dumneavoastră individuale.

Pentru ce este important să alegeți o clinică bună pentru Protetică Dentară

Efectuarea unei protetici dentare este un proces important care necesită profesionalism și expertiză de un nivel înalt. La TopAltDent, situată în apropierea cartierului RACADAU (VALEA CETATII), în Brașov, vă oferim aceste atribuții esențiale. Alegerea unei clinici dentare de încredere pentru protetica dentară este esențială pentru a asigura procedurile de calitate și rezultatele optime care pot influența direct calitatea vieții dumneavoastră. Protetica dentară reprezintă reconstrucția și îmbunătățirea esteticii și funcționalității danturii, de aceea alegerea unei clinici dentare potrivite este o decizie semnificativă. La TopAltDent, vă oferim cele mai bune servicii din domeniul proteticii dentare, bazate pe experiență, cunoștințe solide și tehnologie de ultimă generație. Investiți într-un zâmbet sănătos și de durată cu TopAltDent!

profesionistă Protetică dentară RACADAU (VALEA CETATII)

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Protetică dentară in apropiere de RACADAU (VALEA CETATII)

Beneficiile alegerii celei mai bune Protetice Dentare la TopAltDent

Selectarea celei mai bune clinici dentare, precum TopAltDent situată în apropiere de cartierul RACADAU (VALEA CETATII) din Brașov, este o decizie foarte importantă pentru sănătatea orală. Înclinarea dvs. către o clinică cu recenzii bune demonstrează că aveți grijă de zâmbetul dvs. și vă respectați pe dvs. însuși. Serviciile noastre de Protetică Dentară nu sunt doar de calitate superioară, dar oferă rezultate durabile și sunt realizate de medici stomatologi cu experiență. Protetica dentară este esențială pentru restaurarea funcției normale a danturii prin înlocuirea dinților lipsă, asigurând în același timp un aspect estetic plăcut. La TopAltDent, ne străduim să oferim cele mai bune servicii pentru a asigura confortul pacienților noștri, concentrându-ne pe abordarea individualizată și pe recomandările personalizate. Alegeți clinică dentară cu recenzii excelente și experimentați beneficiile pe care le oferă cea mai bună protetică dentară!

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de RACADAU (VALEA CETATII)

Serviciile Noastre de Stomatologie în RACADAU (VALEA CETATII), Brasov

Lăsat pe mâinile profesioniste ale echipei noastre de la TopAltDent, fiecare vizită va deveni o experienţă plăcută şi relaxantă. Veniți în cartierul RACADAU (VALEA CETATII) pentru a beneficia de numeroasele noastre servicii stomatologice de înaltă calitate. Oferim Implant Dentar, ideale pentru înlocuirea dinților lipsă într-un mod natural și durabil. Tratamente dentare cu laser, o metodă inovatoare, rapidă și nedureroasă. Protetică Dentară, pentru reconstrucția și reabilitarea zâmbetului tău. Radiologie Dentară, aici la TopAltDent, folosim echipamente moderne pentru diagnosticare precisă. Frumusețea zâmbetului tău este la fel de importantă pentru noi, de aceea oferim Cosmetică Dentară, pentru un zâmbet de vedetă. Suntem specialiști și în Profilaxie Dentară – măsura esențială în prevenirea problemelor dentare, și Tratament Endodontic, dedicat sănătății interne a dintelui. Nu uităm de Parodontologie, care tratează afecțiunile gingivale, și Ortodonție, pentru corectarea poziției dinților. De asemenea, oferim Odontologie, pentru tratamentul structurilor dentare, și Pedodonție, dedicată îngrijirii dentare a celor mici. TopAltDent este aici pentru a asigura sănătatea și frumusețea zâmbetului tău.

FAQ - Protetică dentară in RACADAU (VALEA CETATII)

1. Care sunt serviciile oferite de TopAltDent în zona RACADAU (VALEA CETATII) în Brasov?

Răspuns: TopAltDent oferă o gamă largă de servicii stomatologice în zona RACADAU (VALEA CETATII) în Brasov. Acestea includ Implant Dentar, tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Ne străduim să oferim cele mai bune servicii pentru a asigura sănătatea orală a pacienților noștri. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul nostru, [TopAltDent.ro](https://topaltdent.ro/serviciile-ofertate-de-o-clinica-stomatologica-de-top/).

2. Ce este Protetica Dentară și cum pot beneficia de acest serviciu în cadrul clinicii TopAltDent?

Răspuns: Protetica Dentară se referă la procesul de restaurare a dinților pierduți sau deteriorați prin diferite metode, cum ar fi couronenele, punțile, dentarele și implanturile. În clinica noastră TopAltDent din Brasov, suntem specializați în a oferi soluții moderne de protetică dentară. Puteți afla mai multe despre acest serviciu pe [pagina noastră web](https://topaltdent.ro/protetica-dentara-solutii-moderne-pentru-zambetul-tau/).

3. Ce tipuri de tratamente dentare cu laser oferă clinica TopAltDent?

Răspuns: La TopAltDent, folosim tehnologia laser pentru o varietate de tratamente dentare. Acestea includ tratamentul cariilor dentare, tratamentul periodontal, albirea dinților și multe altele. Tratamentele cu laser sunt mai puțin dureroase, mai rapide și mai eficiente. Mai multe detalii despre beneficiile tratamentului cu laser pot fi găsite pe [pagina noastră](https://topaltdent.ro/5-beneficii-ale-tratamentului-laser-pe-care-nu-le-stiati/).

4. Care este importanța serviciilor de Cosmetică Dentară oferite de clinica TopAltDent?

Răspuns: Cosmetică Dentară include o varietate de tratamente destinate îmbunătățirii aspectului zâmbetului dumneavoastră. La TopAltDent, oferim servicii precum albirea dinților, fațetele dentare, coroanele dentare și multe altele. Aceste tratamente pot îmbunătăți nu numai aspectul zâmbetului dumneavoastră, dar și încrederea în sine. Informații suplimentare se găsesc pe [pagina noastră web](https://topaltdent.ro/5-lucruri-de-luat-in-considerare-inainte-de-a-obtine-dentistie-cosmetica/).

5. Cum se desfășoară tratamentul endodontic la clinica TopAltDent?

Răspuns: Tratamentul endodontic, cunoscut și sub numele de tratament de canal, este un proces în care medicul stomatolog elimină pulpa infectată sau inflamată a dintelui pentru a preveni răspândirea infecției. La TopAltDent, utilizăm cea mai recentă tehnologie și tehnici pentru a asigura că tratamentul este cât mai confortabil pentru pacient. De asemenea, vă asigurăm că esti informats timpul procesului despre procedura si pasii urmati. Află mai multe despre aceasta pe [pagina noastră](https://topaltdent.ro/cum-functioneaza-tratamentul-endodontic-tot-ce-trebuie-sa-stiti/).

Link-uri

×

Cu ce vă pot ajuta?

× Scrie pe WhatsApp