Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Protetică Dentară în apropierea cartierului Rasnov din Brașov

Cu cele mai inovatoare tehnici de protetică dentară, TopAltDent din apropierea RASNOV în Brașov este alegerea de top pentru un zâmbet perfect.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Protetică dentară RASNOV

Clinica noastră stomatologică – TopAltDent

Bun venit la TopAltDent, clinica dvs de stomatologie în apropiere de cartierul Râșnov în Brașov. Sunt mândri că avem cei mai profesioniști și experimentați medici în echipa noastră, pregătiți să vă ofere servicii excepționale de Protetică dentară. Ne străduim să oferim fiecărui pacient o experiență personală și o grijă atentă, garantând în același timp proceduri efectuate cu precizie și cunoștințe de specialitate. Protetică dentară este un cuvânt-cheie pentru noi, ceea ce înseamnă că ne dedicăm asigurării că pacienții noștri primesc cele mai bune soluții protetice disponibile. Ne angajăm să vă oferim un zâmbet sănătos și strălucitor, iar satisfacția dvs este cea mai mare recompensă pentru noi. Alegeți TopAltDent pentru următoarea dvs vizită în clinica stomatologică și lăsați-ne să vă arătăm de ce suntem considerați unii dintre cei mai buni în domeniu.

Importanța alegerii unei clinici bune pentru protetica dentară

Efortul de a găsi o clinică dentară de încredere, precum TopAltDent de lângă cartierul RASNOV din Brașov, este esențial atunci când aveți nevoie de protetică dentară. Sănătatea orală nu este doar despre estetică, ci și despre sănătatea generală și calitatea vieții. O clinică de protetică dentară bună, precum TopAltDent, vă va oferi nu doar o gamă largă de opțiuni de tratament, dar și o abordare personalizată, asigurându-vă că veți beneficia de cele mai bune servicii în funcție de nevoile dvs. specifice. De asemenea, alegeți TopAltDent pentru echipa noastră de specialiști înțelegători și profesioniști. Este crucial să vă faceți înţeles și respectat. Vă așteptăm la TopAltDent, locul unde zâmbetul tău prinde viață!

profesionistă Protetică dentară RASNOV

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Protetică dentară in apropiere de RASNOV

Avantajele utilizării celei mai bune Protecție dentară

Un zâmbet frumos și sănătos este un activ neprețuit și protecția dentară de calitate superioară joacă un rol esențial în asigurarea acestuia. Alegerea potrivită a unei clinici dentare, precum TopAltDent, localizată aproape de cartierul RASNOV din Brașov, reprezintă o prioritate de luat în seamă. Strategia noastră concentrată pe Protetică dentară oferă rezultate excepționale, indiferent dacă vorbim despre coroane, punți, proteze sau implanturi dentare. O protecție dentară superioară nu oferă doar o îmbunătățire estetică semnificativă, dar și un confort și o funcționalitate crescută. De aceea, este esențial să alegeți o clinică dentară cu recenzii de top, unde personalul calificat și dedicat, tehnologia modernă și materialele de calitate se combină pentru a asigura cel mai înalt nivel de îngrijire orală. Prin alegerea TopAltDent, vă oferiți șansa de a beneficia de o protecție dentară de înaltă calitate și de a vă bucura de un zâmbet de care puteți fi cu adevărat mândri. Ne mândrim cu eficiența și profesionalismul serviciilor noastre de Protetică dentară, iar clienții noștri sunt sursa noastră cea mai bună de recomandare.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de RASNOV

Servicii de stomatologie de calitate superioară în apropiere de RASNOV de la TopAltDent

Clinica noastră de stomatologie, TopAltDent, situată în apropiere de cartierul RASNOV din Brașov, oferă o gamă largă de servicii stomatologice premium. Oferim Implant Dentar, ceea ce reprezintă soluția perfectă pentru un zâmbet complet și încredere la cote maxime. Pentru cazuri mai complicate, oferim Tratamente dentare cu laser, precisete și eficiente. De asemenea, suntem specializați în Protetică Dentară, pentru a aduce zâmbetul la formă perfectă. Folosim cele mai moderne echipamente de Radiologie Dentară, oferind astfel diagnostice precise și sigure.

Oferim și servicii de Cosmetică Dentară, ajutându-vă să vă îmbunătățiți și să vă păstrați zâmbetul strălucitor. Nu în ultimul rând, Profilaxia Dentară este o componentă vitală a serviciilor noastre, pentru a preveni apariția bolilor dentare. Tratăm și problemele radicale cu Tratament Endodontic, avem grijă de sănătatea țesuturilor peridentare prin Parodontologie și îndreptăm probleme de aliniere dentară prin Ortodonție.

Pentru sănătatea orală a celor mai mici, oferim servicii specializate de Pedodonție. În același timp, ne ocupăm și de problemele dentare generale prin Odontologie. La TopAltDent, prioritatea noastră este să vă oferim îngrijirea dentară de cea mai bună calitate, cu profesionalism și dedicare.

FAQ - Protetică dentară in RASNOV

1. Ce servicii oferă clinica dvs. de stomatologie TopAltDent în cartierul RASNOV din Brașov?

Clinica TopAltDent este specializată într-o diversitate de servicii stomatologice, inclusiv tratamentul endodontic, protetica dentară, pedodonția, parodontologia și radiologia dentară. Oferim, de asemenea, tratamente dentare cu laser și implanturi dentare. În plus, ne concentram pe cosmetica dentară și profilaxia dentară pentru a îmbunătăți aspectul și sănătatea generală a dinților pacienților noștri. Puteți afla mai multe despre serviciile noastre pe [website-ul nostru](https://topaltdent.ro/serviciile-ofertate-de-o-clinica-stomatologica-de-top/)

2. Care este procesul de realizare a unui implant dentar?

Implantul dentar este un proces care implică înlocuirea unui dinte lipsă cu unul artificial. Aceasta este o procedură complexă care necesită o evaluare minuțioasă și un plan de tratament personalizat. Din fericire, echipa noastră de la clinica [TopAltDent](https://topaltdent.ro/proteza-dentara-sau-implant/) este pregătită să-ți ofere consultanță și expertiză în toate etapele procesului.

3. Cum ajută tratamentul laser pacienții dvs.?

Tratamentul dentar cu laser oferit de clinica noastră din RASNOV poate fi utilizat pentru o gamă largă de proceduri, inclusiv pentru îndepărtarea cariilor, albirea dinților și tratarea problemelor gingivale. Acesta este o opțiune minim invazivă care poate reduce durerea și timpul de recuperare. Veți afla mai multe despre beneficiile [tratamentului cu laser](https://topaltdent.ro/5-beneficii-ale-tratamentului-laser-pe-care-nu-le-stiati/) pe site-ul nostru.

4. Ce este profilaxia dentară și de ce este importantă?

Profilaxia dentară, sau curățarea profesională a dinților, este esențială pentru menținerea sănătății orale. În timpul unei ședințe de profilaxie, îndepărtăm placa dentară și tartrul care nu pot fi îndepărtate prin periajul normal. Aceasta ajută la prevenirea problemelor precum cariile dentare sau bolile gingivale. Puteți citi mai mult despre importanța [profilaxiei dentare](https://topaltdent.ro/importanta-profilaxiei-dentare-pentru-un-zambet-sanatos/) pe site-ul nostru.

5. Ce este protetica dentară și care sunt soluțiile moderne pe care le oferiți?

Protetica dentară vizează înlocuirea sau repararea dinților deteriorați. Acesta poate include coroane, punți, proteze sau implanturi dentare. La clinica TopAltDent, noi folosim tehnologii și materiale de ultimă generație pentru a asigura rezultate optimale. Puteți afla mai multe despre [soluțiile moderne de protetică dentară](https://topaltdent.ro/protetica-dentara-solutii-moderne-pentru-zambetul-tau/) pe site-ul nostru.

Link-uri

Protetică dentară RASNOV