Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Protetică Dentară în apropierea cartierului San-Petru din Brașov

La TopAltDent, în apropiere de cartierul San-Petru din Brașov, oferim servicii de protetică dentară de top pentru un zâmbet de neuitat!

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Protetică dentară SAN-PETRU

Bine ați venit la TopAltDent, clinica ta de stomatologie profesionistă, lângă cartierul SAN-PETRU din Brașov

La TopAltDent, ne mândrim cu o echipă de medici stomatologi, extrem de calificați și experți, dedicati oferirii celor mai bune servicii stomatologice din județul Brașov. Îmbinăm tehnologia modernă cu metodele tradiționale pentru a oferi tratamente de inalta calitate din domeniul de protetică dentară. Medicii noștri sunt instruiți pentru a aborda cu succes cele mai diverse probleme stomatologice, iar experiența vastă acumulată ne permite să realizăm proceduri stomatologice complexe. Principalul nostru obiectiv este de a furniza fiecarui pacient ingrijiri dentare personalizate, pentru a asigura rezultate de maximă calitate, astfel încât să te simți dintodeauna în siguranță și confort. Alege TopAltDent pentru o experiență stomatologică agreabilă și tratamente dentare de top!

Importanța alegerii unei clinici de încredere pentru Protetică Dentară

Alegerea unei clinici de înaltă calitate pentru protetica dentară este de o importanță crucială, atât din punct de vedere al sănătății, cât și al încrederii. Clinica noastră, TopAltDent, situată în apropierea cartierului San-Petru din Brașov, oferă pacienților săi un mediu steril, profesioniști calificați, echipament modern și tehnici de ultimă oră, asigurându-vă că primești doar cele mai bune servicii. Cu o abordare personalizată pentru fiecare pacient, ne mândrim că oferim rezultate și experiențe de excepție. Nu riscați sănătatea dvs. orală cu clinici neautorizate. Oferiți-vă încrederea unei clinici de renume și experienței echipei TopAltDent în domeniul proteticii dentare. Pentru un zâmbet sănătos și frumos, alegeți întotdeauna profesioniștii.

profesionistă Protetică dentară SAN-PETRU

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Protetică dentară in apropiere de SAN-PETRU

Beneficiile alegerii celei mai bune Protetice Dentare la Clinica TopAltDent

Protetica dentară reprezintă un element crucial în menținerea unei stări bune de sănătate a gurii și a dinților. La Clinica TopAltDent, în apropiere de cartierul San-Petru, oferim cele mai performante servicii de protetică dentară, pentru a asigura un zâmbet frumos și sănătos. Alege să beneficiezi de calitatea superioară a materialelor protetice pe care le folosim, precum și de tehnologia avansată întâlnită în cabinetul nostru. Optând pentru o clinică stomatologică cu recenzii pozitive, precum TopAltDent, te asiguri de nivelul înalt de profesionalism și dedicația oferite fiecărui pacient. Recenziile pozitive reflectă calitatea serviciilor noastre și satisfacția totală a pacienților. Când vine vorba de sănătatea ta orală, nu face compromisuri. Alege serviciile de protetică dentară oferite de Clinica TopAltDent, pentru un zâmbet de invidiat.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de SAN-PETRU

Serviciile Noastre de Stomatologie în Zona SAN-PETRU din Brașov

Bine ați venit la clinica noastră de stomatologie, TopAltDent, situată aproape de cartierul SAN-PETRU din Brașov. Oferim o gamă largă de servicii stomatologice de înaltă calitate pentru a satisface toate nevoile dvs. dentare. Printre serviciile noastre se numără Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, Pedodonție. Cu un personal de specialiști dedicați și cu o experiență vastă în domeniu, suntem pregătiți să îndeplinim orice nevoi stomatologice aveți. Alegeți TopAltDent pentru un zâmbet sănătos și strălucitor!

FAQ - Protetică dentară in SAN-PETRU

1. Ce servicii oferă TopAltDent în cartierul SAN-PETRU, Brașov?

TopAltDent își întâmpină pacienții din cartierul San-Petru din Brașov cu o gamă completă de servicii dentare, care includ: Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. În echipa noastră de specialiști înglobăm diferite ramuri ale stomatologiei pentru a oferi cele mai bune soluții de tratament tuturor pacienților noștri. Puteți afla mai multe detalii pe pagina noastră web [aici](https://topaltdent.ro/serviciile-ofertate-de-o-clinica-stomatologica-de-top/).

2. Cum pot să previn și să tratez parodontoza cu serviciile TopAltDent?

Efortul nostru se axează pe profilaxia și pe tratamentul bolilor parodontale prin serviciile de parodontologie oferite. Programele noastre ofera instrucțiuni personalizate de igienă orală și sesiuni periodice de îndepărtare a tartrului. Pentru cazurile mai grave de [parodontoză](https://topaltdent.ro/parodontoza-ce-este-cum-o-previi-si-cum-o-tratezi/), oferim tratamente complexe de parodontologie.

3. Ce opțiuni de tratament pentru înlocuirea dinților lipse oferiți?

În clinica noastră, oferim multiple soluții de înlocuire a dinților absenți: de la lucrări protetice (coroane, punți, proteze) până la implanturi dentare. Ne străduim să găsim cea mai bună opțiune pentru fiecare pacient în parte, având în vedere multiple aspecte, cum ar fi sănătatea orală generală, bugetul, preferințele estetice etc. Mai multe detalii despre opțiunile de tratament le puteți afla [aici](https://topaltdent.ro/proteza-dentara-sau-implant/).

4. Pot să îmbunătățesc aspectul dinților mei la TopAltDent?

Da, la TopAltDent oferim o gamă vastă de servicii de cosmetică dentară care pot îmbunătăți semnificativ aspectul zâmbetului dumneavoastră. Fie că este vorba de albirea dinților, de restaurări cu compozit sau de fațete dentare, ne străduim să vă oferim rezultatele dorite. Puteți afla mai multe despre serviciile noastre de cosmetică dentară [aici](https://topaltdent.ro/5-lucruri-de-luat-in-considerare-inainte-de-a-obtine-dentistie-cosmetica/).

5. Oferiți tratamente dentare pentru copii?

Da, la TopAltDent avem un departament special dedicat pedodonției. Înțelegem că micuții au nevoie de un tratament delicat și personalizat și ne străduim să le oferim o experiență plăcută și lipsită de teamă. În plus, ne axăm pe educarea părinților în privința îngrijirii orale a copiilor, așa cum puteți vedea [aici](https://topaltdent.ro/pedodontia-ghidul-parintilor-pentru-ingrijirea-orala-a-copiilor/).

Link-uri

Protetică dentară SAN-PETRU