Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Protetică Dentară în apropierea cartierului Scheii din Brașov

“TopAltDent, clinica ta de incredere din apropierea cartierului Scheii, oferind servicii de vârf în protetică dentară!”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Protetică dentară SCHEII

Bine ați venit la Clinica TopAltDent, clinica cu cei mai profesioniști și experimentați medici stomatologi din Brașov

Situată în apropierea cartierului Scheii în Brașov, Clinica noastră de stomatologie, TopAltDent, are în echipa sa pe cei mai profesioniști și experimentați medici. Aceștia asigură servicii de cea mai înaltă calitate în toate domeniile stomatologiei, iar specialitatea lor este Protetică dentară. Misiunea noastră este să vă oferim cel mai bun serviciu și cele mai avansate proceduri, alături de tehnologia de ultimă generație, pentru ca dumneavoastră să beneficiați de îngrijirea orală de care aveţi nevoie. Noi credem ferm că zâmbetul dumneavoastră este cea mai bună vizită de carte, iar echipa noastră dedicată este aici pentru a vă ajuta să vă atingeţi obiectivele legate de sănătatea și estetica orală. Descoperiți mai multe despre clinică și serviciile noastre de Protetică dentară vizitând site-ul nostru oficial.

Importanța alegerii unei clinici de încredere pentru protetică dentară

Alegeți cu încredere clinica dentară TopAltDent care se află în apropierea cartierului Scheii din Brașov, pentru serviciile de protetică dentară. Importanța alegerii unei clinici de înaltă calitate nu poate fi subestimată. Un specialist în protetică dentară cu înaltă calificare asigură nu doar o rezolvare a problemelor dentare, dar și estetica unui zâmbet frumos. La TopAltDent, prioritizăm sănătatea și confortul dvs. oferind servicii profesionale, de calitate superioară, și adaptând soluții individualizate pentru toți pacienții noștri. Ne mândrim cu o echipă de medici profesioniști, metode moderne și un mediu primitor și curat. Alegeti TopAltDent pentru o experiență plăcută și rezultate excepționale.

profesionistă Protetică dentară SCHEII

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Protetică dentară in apropiere de SCHEII

Beneficiile unei Proteții Dentare de Calitate Superioară la TopAltDent

Alegerea unei clinici stomatologice cu recenzii de top este esențială pentru sănătatea dvs. orală. Protetica dentară de cea mai bună calitate, ca cea oferită la clinica noastră TopAltDent, situată aproape de cartierul SCHEII din Brașov, reprezintă un serviciu prioritar pentru îmbunătățirea și menținerea unei stări bune de sănătate a dinților. Ofertând o gamă variată de opțiuni de protezare, Protetica dentară vine în sprijinul pacienților cu multiple avantaje. Aceasta ajută la refacerea funcționalității cavității bucale, îmbunătățește estetica zâmbetului și influențează în mod pozitiv auto-încrederea pacientului. Așadar, nu numai că îmbunătățim aspectul fizic, dar ne asigurăm că fiecare pacient se bucură de beneficiile unei sănătăți orale optime. Alegeți TopAltDent pentru Protețica dentară de calitate superioară, încredere și profesionism.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de SCHEII

Servicii dentare de top în apropierea cartierului SCHEII, Brașov

Clinica noastră de stomatologie, TopAltDent, situată în apropierea cartierului SCHEII din Brașov, vă oferă o gamă largă de servicii stomatologice de înaltă calitate, oferind îngrijire atentă și profesională fiecărui pacient. Printre serviciile noastre se numără Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, și Radiologie Dentară. De asemenea, oferim Cosmetică Dentară pentru îmbunătățirea esteticii zâmbetului, Profilaxie Dentară pentru prevenirea bolilor orale, și Tratament Endodontic pentru tratarea problemelor interne ale dintelui. În plus, specialiștii noștri sunt pricepuți în Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, și Pedodonție. Ne angajăm să vă oferim cele mai bune servicii stomatologice, pentru a vă asigura sănătatea orală.

FAQ - Protetică dentară in SCHEII

1. Ce servicii oferă clinica dumneavoastră de stomatologie în apropiere de cartierul SCHEII din Brasov?

Oferim o gamă largă de servicii stomatologice, inclusiv: Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Estetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Dorim să asigurăm servicii dentare de calitate în SCHEII și zonele înconjurătoare. Pentru mai multe detalii, vă invităm să vizitați website-ul nostru.

2. Cum mă poate ajuta protetica dentară la TopAltDent?

Protetica dentară de la TopAltDent oferă soluții moderne pentru zâmbetul dumneavoastră. Cu ajutorul acestora, vă putem reda confortul și estetica, fie că este nevoie de o coroană, un pod sau o proteză dentară. Pentru a vă face o idee despre cum vă ajută protetica dentară, vă recomandăm să citiți acest articol de pe blogul nostru.

3. Aveți tratamente dentare cu laser la TopAltDent?

Da, la TopAltDent folosim tehnologia laser pentru multe dintre tratamentele noastre dentare. Această metodă inovatoare reduce durerea, accelerează vindecarea și minimizează sângerarea în timpul procedurilor. Citiți despre beneficiile tratamentului cu laser aici.

4. Ofereți servicii de ortodonție la clinica de stomatologie SCHEII?

Da, la TopAltDent oferim o gamă variată de servicii de ortodonție pentru a rezolva problemele de aliniere a dinților și ocluziei. Utilizăm diferite tipuri de aparate dentare, inclusiv cele metalice și de safir. Vă puteți informa mai multe despre tratamentul ortodontic aici.

5. Bucurați-vă de profilaxie dentară la clinica dumneavoastră de stomatologie?

Da, la TopAltDent, credem că profilaxia dentară este esențială pentru a menține un zâmbet sănătos pe termen lung. Oferim o gamă variată de servicii de profilaxie dentară, cum ar fi detartrajul, periajul profesional și fluorizarea. Pentru a afla mai multe despre importanța profilaxiei dentare, consultați acest ghid.

Link-uri

Protetică dentară SCHEII