Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Protetică Dentară în apropierea cartierului Scriitorilor din Brașov

“La TopAltDent, din preajma cartierului Scritorilor din Brașov, transformăm visele în realitate cu ajutorul protezei dentare impecabile.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Protetică dentară SCRIITORILOR

TopAltDent- Clinică de Medicină Dentară de Elită în Brasov

Bine ați venit la TopAltDent, cea mai respectată clinică de stomatologie din Brasov. Situată în proximitatea cartierului Scriitorilor, clinica noastră se mândrește cu o echipă de medici profesioniști, specializați în diferite domenii ale stomatologiei și al proteticii dentare. Medicii noștri experți utilizează tehnologii de vârf pentru a vă oferi servicii stomatologice superioare, pentru a vă îmbunătăți sănătatea orală și a vă conferi un zâmbet strălucitor. Una dintre principalele noastre servicii este protetica dentară, în care excelm datorită varietății largi de opțiuni pe care le oferim pacienților noștri. Vă asigurăm că sănătatea și confortul dumneavoastră sunt prioritatea noastră principală la TopAltDent. Vă așteptăm să experimentați serviciile noastre profesionale, de calitate superioară!

Importanța alegerii unei clinici de înaltă calitate pentru protetică dentară

Dintii au un rol fundamental în viața noastră, de aceea sănătatea și aspectul lor sunt esențiale. Atunci când are loc pierderea unuia sau a mai multor dinți, soluția optimă pentru restaurearea funcțiilor și esteticii este protetica dentară. Clinica noastră de stomatologie, TopAltDent, situată lângă cartierul Scriitorilor din Brașov, vă oferă servicii de protetică dentară de cea mai înaltă calitate. Obiectivul nostru este ca fiecare pacient să se bucure de un zâmbet perfect, punându-vă la dispoziție un personal specializat și tehnologie de ultimă generație. Un tratament protetic corect și profesionist nu numai că vă va reda aspectul estetic dorit, dar va readuce și funcționalitatea necesară. Alegerea unei clinici profesioniste de protetică dentară este foarte importantă, pentru că numai astfel puteți fi sigur că veți beneficia de cele mai potrivite tratamente, adaptate nevoilor dvs. La TopAltDent, punem preț pe profesionalism, calitatea serviciilor și empatia față de nevoile pacienților noștri.

profesionistă Protetică dentară SCRIITORILOR

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Protetică dentară in apropiere de SCRIITORILOR

Beneficiile utilizării celei mai bune Protecții dentare la TopAltDent

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune protecții dentare, TopAltDent este alegerea perfectă pentru dumneavoastră. Clinica noastră, situată în apropierea cartierului SCRIITORILOR din Brașov, este bine cunoscută pentru serviciile superioare de Protetică dentară pe care le oferă. Protecția dentară de ultimă generație este vitală pentru sănătatea orală, deoarece ea poate preveni problemele dentare complexe și poate contribui la un zâmbet sănătos și frumos. A alege cea mai bună clinică stomatologică cu recenzii de top este deosebit de important deoarece aceasta garantează că veți beneficia de cele mai bune servicii stomatologice. La TopAltDent, ne mândrim cu părerile pozitive ale pacienților noștri, ceea ce reflectă devotamentul și profesionalismul echipei noastre. Alegând TopAltDent pentru serviciile de Protetică dentară, veți beneficia de servicii superioare oferite de medici experimentați într-un mediu prietenos și confortabil.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de SCRIITORILOR

Serviciile Noastre de Top la TopAltDent în Cartierul Scriitorilor, Brașov

Pentru locuitorii din cartierul Scriitorilor din Brașov, TopAltDent oferă o gamă largă de servicii stomatologice de excepție. Fie că este vorba de Implant Dentar pentru înlocuirea dinților pierduți, Tratamente dentare cu laser pentru o intervenție minim invazivă și rapidă sau Protetică Dentară pentru a vă reda zâmbetul, avem tot ceea ce aveți nevoie.

Oferim de asemenea servicii de Radiologie Dentară pentru o precizie maximă în diagnosticare, iar în cadrul serviciilor de Cosmetică Dentară puteți beneficia de albirea dinților sau fațetele dentare pentru un zâmbet de milioane. În scopul prevenirii problemelor dentare, vă recomandăm Profilaxie Dentară.

În cazul în care întâmpinați probleme cu pulpă sau rădăcinile dintelui, specialiștii noștri in Tratament Endodontic sunt gata să vă ajute. De asemenea, clinica noastră oferă servicii de Parodontologie și Ortodonție pentru sănătatea și alinierea corectă a dinților dumneavoastră. Pentru cei mici, avem specialiști în Odontologie și Pedodonție pentru a asigura o îngrijire dentară adecvată de la cele mai fragede vârste.

FAQ - Protetică dentară in SCRIITORILOR

1. Ce servicii furnizează clinica dentară TopAltDent din cartierul SCRITORILOR?

TopAltDent oferă o gamă largă de servicii stomatologice, inclusiv Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Avem un corp medical dedicat care prioritizează profesionalismul și confortul pacienților.

2. In ce consta Protetica Dentara la TopAltDent?

Protetica Dentară este un aspect esențial în serviciile noastre, asigurând restaurarea funcțională și estetică a danturii. TopAltDent folosește metode moderne pentru a rearanja zâmbetul pacienților. Vă invităm să citiți mai multe despre acest subiect în articolul nostru aici.

3. Cum pot preveni parodontoza?

Prevenirea parodontozei poate fi realizată prin respectarea unei igiene orale corespunzătoare, vizite regulate la medicul stomatolog și o alimentație sănătoasă. La TopAltDent vă putem oferi sfaturi personalizate pentru prevenirea parodontozei. Citiți mai multe despre acest subiect pe website-ul nostru..

4. Ce este tratamentul endodontic și când este necesar?

Tratamentul endodontic, cunoscut și sub numele de canal sau tratament de îndepărtare a nervului, este adesea necesar pentru a salva un dinte care este infectat sau sever deteriorat. Mai multe detalii despre tratamentul endodontic puteți afla aici.

5. Ce sugestii aveti pentru un zâmbet sănătos?

Pentru un zâmbet sănătos este esențială o igienă orală bună, inclusiv periajul de două ori pe zi, folosind ață dentară, vizitând stomatologul de două ori pe an pentru profilaxie și evitând alimentele care provoacă carii. Clinica noastră vă poate oferi mai multe sfaturi personalizate pentru un zâmbet sănătos. Găsiți mai multe informații aici.

Link-uri

Protetică dentară SCRIITORILOR