Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Protetică Dentară în apropierea cartierului Stupini din Brașov

“Bine ați venit la TopAltDent, clinica dvs. de încredere în vecinătatea Stupini, Brașov, pentru servicii profesionale de protetică dentară!”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Protetică dentară STUPINI

Clinica TopAltDent – Sediul Profesionalismului în Protetică Dentară

Unele dintre cele mai profesionale și experte servicii de protetică dentară se găsesc la clinica noastră, TopAltDent, situată în apropierea cartierului Stupini din Brașov. Cu o echipă de medici dentiști de top, specializată în protetică dentară, TopAltDent își asumă angajamentul de a vă oferi cele mai bune soluții pentru problemele dentare. Scopul nostru este să vă asigurăm că zâmbetul dumneavoastră rămâne nu numai funcțional, dar și estetic. Clinica noastră combină tehnologia modernă cu abilitățile excepționale ale medicilor noștri pentru a vă oferi cea mai bună experiență și rezultate. Alegând clinica TopAltDent, optați pentru calitate, fiabilitate și experiență în protetică dentară.

Importanța Alegerii unei Clinici Dentare de Încredere pentru Protetică Dentară

O alegere inteleaptă în privinta clinicii de stomatologie pentru proteză dentară poate avea un impact semnificativ asupra sănătății dvs. orale și a încrederii în sine. La TopAltDent, situat lângă cartierul Stupini din Brașov, îți oferim servicii profesionale de protetică dentară, furnizate de medici stomatologi cu experiență și dedicare. O clinică bună, precum TopAltDent, va asigura că toate procedurile sunt realizate cu atenție la cel mai mic detaliu, cu utilizarea echipamentelor și tehnologiilor moderne, asigurând confortul și siguranța pacienților. În plus, la TopAltDent, ținem cont de specificul fiecărui caz în parte, oferind soluții personalizate care se potrivesc perfect nevoilor tale. Nu compromite când vine vorba de sănătatea ta orală – alege TopAltDent pentru servicii de protetică dentară de cea mai înaltă calitate.

profesionistă Protetică dentară STUPINI

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Protetică dentară in apropiere de STUPINI

Beneficiile alegerii celei mai bune Protetice dentare

Cu experiență vastă și tehnologie avansată, “TopAltDent” specializat în Protetică dentară, este alegerea ideală pentru sănătatea și estetica danturii dumneavoastră. Protetica dentară este esențială pentru restabilirea funcționalității și esteticii oricărei danturi afectate. A alege cea mai bună clinică dentară, cu recenzii favorabile ne poziționează pe calea spre succesul tratamentului, iar satisfacția noastră stă la baza fiecărui zâmbet transformat. La “TopAltDent”, în apropierea cartierului Stupini din Brașov, vă oferim soluții profesionale de Protetică dentară. Echipa noastră de experți este aici pentru a vă asigura că aveți acces la îngrijire dentară de înaltă calitate. Prioritatea noastră principală este să oferim pacienților noștri servicii excepționale pentru a îmbunătăți zâmbetul lor și, prin urmare, încrederea lor în sine. Asigurați-vă că alegeți cea mai bună Protetică dentară, alegeți “TopAltDent”.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de STUPINI

Servicii stomatologice de TopAltDent în apropierea cartierului STUPINI, Brașov

Clinica noastră stomatologică, TopAltDent, amplasată în apropierea cartierului STUPINI din Brașov, oferă o varietate largă de servicii stomatologice. Ne mândrim cu o echipă de specialiști adevarați în domeniul stomatologic, oferind servicii precum Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară. Efectuăm cu profesionalism Radiologie Dentară, oferim servicii de Cosmetică Dentară, dar și Profilaxie Dentară. Clinica noastră este specializată în Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Asigurați-vă de o igienă orală perfectă și un zâmbet strălucitor prin serviciile noastre stomatologice de top!

FAQ - Protetică dentară in STUPINI

1. Ce servicii oferă clinica dvs. de stomatologie în apropiere de cartierul Stupini, Brașov?

Clinica noastră, TopAltDent, oferă o gamă completă de tratamente și servicii stomatologice pentru pacienții din Brașov și din apropierea cartierului Stupini. Acestea includ Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, Pedodonție. Sarcina noastră este să asigurăm că fiecare pacient are un zâmbet sănătos și frumos. Mai multe detalii despre serviciile noastre puteți găsi aici.

2. Ce este Protetica Dentară și când este recomandată?

Protetica Dentară este o specialitate stomatologică care se ocupă cu înlocuirea dinților lipsă sau deteriorați pentru a restabili funcționalitatea și estetica dentară a pacientului. Aceasta poate fi recomandată în cazul în care un dinte este sever deteriorat sau a fost pierdut în urma unei boli sau a unui accident. Puteți afla mai multe despre Protetică Dentară aici.

3. Îmi puteți spune mai multe despre tratamentele dentare cu laser pe care le oferiți?

Cu siguranță! Consultația noastră de tratamente dentare cu laser folosește lumină de înaltă energie pentru a trata o varietate de probleme dentare. Laserul poate fi folosit pentru a elimina țesutul cariat, a ajuta la vindecarea rănilor, a accelera albirea dinților și multe altele. Tratamentul cu laser este mai puțin dureros și reduce nevoia de anestezie.

4. Cum pot preveni parodontoza?

Parodontoza este o afecțiune gravă care poate duce la pierderea dinților dacă nu este tratată. Noi recomandăm: igiena orală corespunzătoare, vizite regulate la medicul dentist, dieta echilibrată și evitarea fumatului. Mai multe informații despre prevenirea și tratarea parodontozei găsiți aici.

5. Care este beneficiul tratamentului endodontic?

Tratamentul endodontic, cunoscut și sub numele de tratament al canalului radicular, are ca scop salvarea unui dinte grav afectat de carie. Acesta înlătură nervul și pulpa din interiorul dintelui, prevenind astfel infecția și inflamația. Aveți acces aici la mai multe informații despre tratamentul endodontic.

Link-uri

Protetică dentară STUPINI