Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Protetică Dentară în apropierea cartierului Tractorul din Brașov

“La TopAltDent, lângă cartierul Tractorul din Brașov, îți oferim cele mai profesionale servicii de protetică dentară pentru a-ți reda zâmbetul și încrederea în sine!”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Protetică dentară TRACTORUL

Clinica Dentară TopAltDent – Profesionalism și experiență în Protetică Dentară

Clinica Dentară TopAltDent, situată în apropierea cartierului Tractorul din Brașov, este locul unde zâmbetul tău primește atenția cuvenită. Suntem mândri de reputația noastră pentru excelență și inovație în domeniul medicinei dentare. Cu o echipă de medici dentiști de excepție, specializați în Protetică Dentară, ne străduim să oferim fiecărui pacient un serviciu personalizat, într-un mediu primitor și relaxant. Medicii noștri dedicati și talentați au un angajament ferm față de educația continuă și dezvoltarea abilităților lor, asigurându-se că rămânem în avangarda medicinei dentare. Clinică noastră este echipată cu tehnologia dentară cea mai avansată pentru a ne asigura că primești cea mai bună îngrijire posibilă. Alege TopAltDent și beneficiază de tratamente dentare de calitate în cel mai profesionist mod cu putință.

Importanța alegerii unei clinici de încredere pentru protetică dentară

Efectuarea unei proteze dentare de calitate necesită nu doar competențe și experiență profesionale, dar și un mediu igienic în care pacientul să se simtă confortabil. Ați găsit exact ceea ce căutați. Situată în apropiere de cartierul Tractorul din Brașov, clinica noastră, TopAltDent, combină tehnologia avansată cu personal calificat nativ pentru a vă oferi cele mai bune servicii de protetică dentară. Noi suntem dedicați să vă aducem zâmbetul înapoi, oferindu-vă proteze estetice care se potrivesc perfect, sunt confortabile și funcționale. Evaluzând cu atenție fiecare caz și ascultând nevoile fiecărui pacient, reușim să oferim proteze dentare de cea mai bună calitate. Alegerea clinicii potrivite pentru protetică dentară este o decizie importantă care poate avea un impact semnificativ asupra sănătății și încrederii dumneavoastră. TopAltDent este alegerea potrivită pentru dumneavoastră.

profesionistă Protetică dentară TRACTORUL

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Protetică dentară in apropiere de TRACTORUL

Beneficiile unei protetice dentare de calitate superioară la “TopAltDent”

Alegerea unei clinici dentare cu recenzii pozitive este extrem de importantă atunci când vine vorba de sănătatea ta orală. În cartierul TRACTORUL din Brașov, “TopAltDent” oferă cele mai bune servicii de protetică dentară, esențiale pentru menținerea unui zâmbet frumos și sănătos. Serviciile de protetică dentară sunt esențiale pentru înlocuirea dinților lipsă sau deteriorați, îmbunătățirea aspectului și funcționalității gurii și protejarea dinților rămași. Acest proces nu doar că îmbunătățește estetica dentară, dar garantează și o sănătate orală impecabilă pe termen lung.

Prin alegerea unei clinici dentare cu o rată mare de recenzii pozitive, aveți încrederea că sunteți în mâini profesionale și că veți primi cele mai bune soluții pentru nevoile dvs. specifice. La “TopAltDent”, echipa noastră de specialiști în protetică dentară este dedicată să vă ofere tratamente personalizate, de înaltă calitate, într-un mediu confortabil și prietenos. Păstrați-vă zâmbetul strălucitor și protejați-vă sănătatea orală cu cea mai bună protetică dentară disponibilă la “TopAltDent”.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de TRACTORUL

TopAltDent – Servicii Stomatologice de Top în Cartierul TRACTORUL, Brasov

Clinica noastră stomatologică, TopAltDent, situată lângă cartierul TRACTORUL din Braşov, vă oferă o gamă completă de servicii stomatologice de înaltă calitate. Printre serviciile noastre se numără: Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Vino și descoperă experiența stomatologiei de top, aproape de tine, în cartierul TRACTORUL. TopAltDent – clinica ta de încredere pentru sănătatea dentară de calitate superioară!

FAQ - Protetică dentară in TRACTORUL

1. Ce servicii oferă clinica dvs. de stomatologie în zona TRACTORUL din Brașov?

Oferim o gamă largă de servicii dentare, inclusiv Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, Pedodonție. Clinica noastră este dotată cu echipamente și tehnologii moderne care ne permit să realizăm tratamente în cele mai bune condiții. Clienții noștri beneficiază de profesionalism și de un mediu prietenos și relaxant.

2. Care sunt beneficiile Tratamentului cu laser?

Tratamentele dentare cu laser oferă multiple avantaje. În primul rând, este un tratament minim invaziv și reduce durerea și sângerarea comparativ cu metodele traditionale. În al doilea rând, reduce riscul de infecții și accelerează procesul de vindecare. În plus, permite efectuarea unor tratamente precum albirea dintilor într-un timp foarte scurt. Detalii suplimentare despre avantajele Tratamentului cu laser puteți găsi pe site-ul nostru.

3. Ce este Protetica dentară și care este relevanța acesteia în serviciile dvs.?

Protetica dentară este specialitatea stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dintilor lipsă sau afectați printr-o varietate de soluții, cum ar fi coroanele, punțile sau implanturile dentare. Acesta joacă un rol esențial în restabilirea funcționalității și esteticii orale. În clinica noastră, oferim soluții moderne de protetica dentară personalizate nevoilor fiecărui pacient.

4. Ce este Parodontologia și cum mă poate ajuta?

Parodontologia este specialitatea care se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor care afectează gingiile și structurile de susținere ale dintilor. Probleme cum ar fi gingivita sau parodontoza pot fi tratate cu succes prin diverse metode parodontale. Puteți afla mai multe despre Parodontologie de pe site-ul nostru.

5. Sunt nou în zona Tractorul Brașov, cum pot alege cea mai bună clinică stomatologică?

Când căutați o clinică dentară, este important să luați în considerare profesionalismul echipei, gama de servicii oferite, tehnologia disponibilă și recenziile clienților. La TopAltDent, ne mândrim cu echipa noastră de specialiști și cu serviciile noastre de înaltă calitate. Vă sugerăm să citiți ghidul nostru pentru a alege cea mai bună clinică stomatologică.

Link-uri

Protetică dentară TRACTORUL