Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Protetică Dentară în apropierea cartierului Triaj din Brașov

“Descoperiți serviciile noastre de protetică dentară de top la TopAltDent, clinica noastră stomatologică în apropierea cartierului TRIAJ din Brașov.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Protetică dentară TRIAJ

Centrul Dentar Profesional TopAltDent

Situat în apropierea cartierului TRIAJ din Brașov, Centrul nostru de Stomatologie, TopAltDent, este recunoscut pentru angajamentul puternic față de excelență și professionalism. Echipa noastră este formată doar din doctori cu o vastă experiență în domeniul stomatologiei, care sunt în permanență la curent cu noile tehnologii și metode de tratament. Unul dintre punctele noastre forte este protetică dentară, o specialitate care ne permite să oferim soluții eficiente pentru orice tip de problemă dentară, de la cele mai simple până la cele mai complexe. Înțelegem că fiecare pacient este unic și, prin urmare, îi tratăm cu toată atenția și îngrijirea de care are nevoie. Dacă sunteți în căutarea celor mai buni specialiști în protetică dentară, vă invităm să vizitați TopAltDent, unde veți întâlni o echipă dedicată, cu măiestria și experiența necesară pentru a vă oferi cel mai înalt nivel de îngrijire stomatologică.

Importanța alegerii unei clinici bune pentru Protetică Dentară

Alegerea unei clinici adecvate pentru protetica dentară este esențială pentru sănătatea și încrederea dumneavoastră. La TopAltDent, avem o echipă experimentată de medici stomatologi, devotați sănătății dumneavoastră orale și dispuși să vă ofere cele mai bune servicii. Folosim cele mai recente tehnologii și materiale de calitate superioară pentru a vă oferi îngrijirea la care aveți dreptul. Având în vedere că ne aflăm în proximitatea cartierului TRIAJ din Brașov, accesul la clinica noastră este rapid și comod. Cu TopAltDent, nu trebuie să compromiteți pe calitate când vine vorba de sănătatea orală. Vă punem la dispoziție competență, calitate și confort. Încredințați-vă zâmbetul în mâinile noastre!

profesionistă Protetică dentară TRIAJ

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Protetică dentară in apropiere de TRIAJ

Beneficiile alegerii unei Protetice dentare de top

Protetica dentară reprezintă un aspect crucial al sănătății dvs. orale, cu impact semnificativ asupra calității vieții. O protetică dentară de calitate superioară poate reda nu doar aspectul estetic al unui zâmbet frumos, dar poate asigura și o funcționalitate corectă, prevenind astfel problemele ulterioare. Clinica noastră dentară, TopAltDent, situată în apropiere de cartierul TRIAJ din Brașov, vă oferă servicii de Protetică dentară la cele mai înalte standarde. Alegerea unei clinici dentare cu recenzii pozitive și un rating ridicat este esențială, deoarece este o garanție a profesionalismului și experienței. Clinicile cu un număr mare de recenzii bune demonstrează că pacienții au avut încredere în serviciile lor și au fost mulțumiți de rezultate. La TopAltDent, ne mândrim cu calitatea serviciilor noastre de protetică dentară și cu mulțumirea pacienților noștri. Alegeți cel mai bun, alegeți TopAltDent pentru un zâmbet sănătos și radiant!

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de TRIAJ

Serviciile Noastre în Cartierul TRIAJ, Brașov

La clinica noastră TopAltDent ne mândrim cu o gamă vastă de servicii stomatologice de top. Oferim implant dentar folosind cele mai avansate tehnologii. Realizăm tratamente dentare cu laser pentru eficiență și confort maxim al pacientului. Asigurăm servicii de protetică dentară de înaltă calitate, bazându-ne pe capacitățile remarcabile ale echipei noastre de specialiști. De asemenea, avem la dispoziție radiologie dentară de ultimă oră, pentru a asigura diagnosticarea precisă.

În ambiția noastră de a oferi servicii complete, ne-am echipat cu servicii eficiente de cosmetică dentară, pentru a vă ajuta să aveți un zâmbet desăvârșit. Nu am uitat nici de importanța profilaxiei dentare, pe care o promovăm prin educație și prevenție. Serviciile noastre includ tratamente endodontice de precizie, pentru a trata și preveni problemele dentare complexe în mod eficient.

Specialiștii noștri sunt pregătiți să asigure tratamente profesionale de parodontologie, ortodonție, odontologie, și pedodontie. Așadar, indiferent de nevoile dvs. dentare, clinica noastră este aici pentru a vă oferi servicii profesionale și personalizate, aproape de cartierul TRIAJ din Brașov.

FAQ - Protetică dentară in TRIAJ

1. Ce servicii oferă clinica dumneavoastră de stomatologie în apropiere de cartierul TRIAJ din Brașov?

La clinica noastră, TopAltDent, oferim o gamă largă de servicii stomatologice de înaltă calitate. Serviciile noastre includ Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, și Pedodonție. Ne străduim să asigurăm cele mai sigure și eficiente proceduri pentru pacienții noștri. Puteți afla mai multe despre serviciile pe care le oferim pe site-ul nostru https://topaltdent.ro/serviciile-ofertate-de-o-clinica-stomatologica-de-top/.

2. Cum pot beneficia de Protetică Dentară la clinica voastră din apropiere de TRIAJ?

Protetica Dentară este o specialitate ce se ocupă cu restaurarea funcției și esteticii danturii. La TopAltDent, oferim soluții moderne pentru refacerea zâmbetului dumneavoastră prin diferite metode, inclusiv prin implante dentare sau proteze. Puteți afla mai multe despre acest serviciu pe pagina noastră dedicată Proteticii Dentare (https://topaltdent.ro/protetica-dentara-solutii-moderne-pentru-zambetul-tau/).

3. Care sunt avantajele tratamentelor dentare cu laser oferite la TopAltDent?

Tratamentul dentar cu laser este o procedură minim invazivă oferită de clinica noastră. Acesta aduce numeroase beneficii cum ar fi reducerea durerei, vindecarea mai rapidă și diminuarea sângerării și a umflăturilor. Aflați mai multe despre avantajele acestui tratament pe site-ul nostru (https://topaltdent.ro/5-beneficii-ale-tratamentului-laser-pe-care-nu-le-stiati/).

4. Oferiți servicii de Pedodonție la clinica din Brașov?

Da, TopAltDent oferă servicii specializate de Pedodonție pentru a asigura o îngrijire orală adecvată copiilor. Scopul nostru este de a crea o experiență plăcută pentru copii, eliminând teama de dentist și educându-i în privința importanței igienei orale. Puteți citi mai multe despre acest serviciu în articolul nostru (https://topaltdent.ro/pedodontia-ghidul-parintilor-pentru-ingrijirea-orala-a-copiilor/).

5. Cum mă pot programa pentru o consultație la clinica dumneavoastră din Brașov?

Programările se pot face telefonic sau direct la clinica noastră din apropiere de TRIAJ. Echipa TopAltDent este dedicată îngrijirii danturii dumneavoastră. Ne puteți găsi pe site-ul nostru https://topaltdent.ro/cum-sa-alegeti-cea-mai-buna-clinica-stomatologica-in-orasul-dvs/ unde puteți găsi toate informațiile de contact necesare.

Link-uri

Protetică dentară TRIAJ