Posibilitatea de achitare în rate! Fără Dobândă.

Profilaxie Dentară Brașov

Igiena orală stă la baza unui zâmbet frumos, sănătos și îngrijit. Neglijarea igienei cavității bucale poate duce în timp la rănirea acesteia, la afecțiuni ale gingiei sau poate conduce chiar către pierderea dinților.

Ce este tratamentul endodontic și cum se realizează?

profilaxie-dentara

Periajul dentar de 2 ori pe zi, apa de gură și ața dentară sunt instrumente pe care le poți folosi în propriul cămin.

Profilaxia dentară se ocupă cu depistarea din timp a problemelor și ajută la curățarea și îngrijirea constantă a dentiției tale.

Beneficiile profilaxiei sunt numeroase și cu rezultate imediate, dar și durabile.

Detartrajul face parte din din profilaxia dentară și este ales de mulți pacienți, fiind cel mai popular serviciu. Metoda Air Flow, este o metodă inovatoare, menită să aducă un plus zâmbetelor fiecărui client în parte.

Air Flow este modalitatea prin care dantura este curățată cu ajutorul unui jet puternic de apă și bicarbonat de sodiu. Tehnologia de ultimă generație a făcut ca Air Flow să fie una din cele mai eficiente metode de curățare a dinților.

De asemenea, tratamentul este nedureros, complet eficient și rapid.
Air Flow poate fi realizat doar cu ajutorul medicului dentist, într-un cabinet profesional.

Detartrajul realizat periodic ajută la prevenirea afecțiunilor dentare grave

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

Periajul de acasă este de ajutor, însă nu este suficient pentru a elimina bacteriile în profunzime.
Placa bacteriană se formează după fiecare masă, iar neîndepărtată, se transformă în tartru, o formă mai dură și greu de îndepărtat a bacteriilor.

Tartrul poate afecta dantura, se formează carii sau traumatisme la nivelul dinților și se pot forma chiar și afte bucale sau răni la nivelul cavității bucale.

Detartrajul este o procedură simplă, nedureroasă care te scapă de aspectul gălbenicios și încărcat al dinților.

Placa bacteriană transformată în tartru transformă smalțul într-o suprafață netedă, dar fără strălucire. Dinții tăi nu mai sunt la fel de strălucitori și nu mai au același aspect îngrijit. Tartrul se poate depune pe suprafața dintelui sau la baza acestuia.

În zona de bază a dintelui, adică la nivelul gingiei, tartrul poate cauza infecții ale acesteia, iar în timp, se poate dezvolta în a fi parodontoză.

Parodontoza este una din cele mai neplăcute afecțiuni ale dentiției, întrucât afectează osul maxilar.

De asemenea, profilaxia este mai accesibilă decât tratarea problemelor dentare grave. De exemplu, pierderea unui dinte duce la inserarea unui implant dentar și la întreținerea lui.
Va fi mai greu să ții pasul cu nevoile danturii tale dacă problemele se agravează. Tocmai din această cauză este recomandat să ții cont de sănătatea dinților tăi.

detartraj

Profilaxia oferă o revitalizare a danturii tale! Apelează la doctori specialiști pentru o consultație inițială

profilaxie-stomatologie

Este esențial ca vizita în cabinetul medicului stomatolog să aibă loc de 2 ori pe an cel puțin. Vizitele dese într-un cabinet stomatologic te pot avertiza din timp de nevoile de care trebuie să ai grijă. Poți afla dacă dinții tăi sunt puși în pericol sau dacă dantura ta este sănătoasă.

Scopul principal al profilaxiei este să te protejeze de pericolele cauzate de neglijarea îngrijirii zilnice.

Apelează la medicul specialist și află cum poți beneficia de o dantură îngrijită, fără depuneri de tartru și placă bacteriană.

Folosește în continuare metodele clasice de îngrijire zilnică a danturii: de la periaj până la apa de gură și ața dentară pentru ca au un rol vital în menținerea sănătății orale.

Programează o vizită în cabinetul nostru!
Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

×

Cu ce vă pot ajuta?

× Scrie pe WhatsApp