Posibilitatea de achitare în rate! Fără Dobândă.
Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Tratament Endodontic în apropierea cartierului Astra din Brașov

Descoperiti serviciile noastre de Tratament endodontic de top la clinica TopAltDent, situată lângă cartierul ASTRA în Brașov pentru un zâmbet sănătos și o experiență dentară excelentă.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Tratament endodontic ASTRA

TopAltDent: Clinica dentară de elită cu experți în Tratamentul endodontic

Bine ați venit la TopAltDent, clinica noastră dentară care se situează în proximitatea cartierului ASTRA, Brașov. Ne mândrim cu medici dentiști profesioniști și experți, care stăpânesc cu măestrie tratamentele endodontice. Pasiunea, dedicarea și precizia cu care suntem călăuziți în munca noastră, ne permit să oferim servicii dentare de calitate excepțională, acordând atenție maximă fiecărui detaliu. Misunea noastră este nu numai de a vă păstra zâmbetul sănătos, ci și de a vă oferi o experiență plăcută și confortabilă pe parcursul oricărui tip de tratament endodontic. Alegeti TopAltDent pentru un zâmbet perfect și o sănătate dentară de invidiat!

Importanța alegerii unei clinici de încredere pentru Tratamentul Endodontic

Alegeți cu încredere TopAltDent pentru a vă oferi cel mai bun Tratament Endodontic din zona ASTRA, Brasov! Având în vedere susceptibilitatea sensibilităților orale, este esențial să alegeți o clinică dentară care oferă servicii de înaltă calitate și se angajează în alinarea eficientă a durerii. La TopAltDent, combinăm tehnologia modernă cu expertiza clinică pentru a ne asigura că experiența dumneavoastră este cât mai plăcută și fără durere. În plus, punem un accent deosebit pe igienă și siguranță, pentru a vă oferi un mediu curat și protejat. Indiferent dacă este vorba de un consult de rutină sau de un tratament endodontic complex, suntem dedicați să vă oferim îngrijire dentară de excepție într-un mediu confortabil și primitor. Alegeți TopAltDent, pentru un zâmbet strălucitor și sănătos!

profesionistă Tratament endodontic ASTRA

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Tratament endodontic in apropiere de ASTRA

Beneficiați de cel mai bun Tratament Endodontic la Clinica noastră TopAltDent

Clinica noastră TopAltDent, situată în apropiere de cartierul ASTRA din Brașov, este dedicată oferirii celei mai bune asistențe stomatologice. Cu specializare în Tratamentul Endodontic, ne asigurăm că pacienții noștri beneficiază de tehnici de ultimă generație și de o îngrijire fără dureri. Alegerea unei clinici stomatologice cu recenzii foarte bune este esențială pentru sănătatea și bunăstarea dumneavoastră, iar TopAltDent se mândrește cu o rată mare de satisfacție a pacienților. Oferim un Tratament Endodontic superior, care poate îmbunătăți semnificativ calitatea vieții dumneavoastră, protejându-vă dinții împotriva cariilor și prevenind necesitatea tratamentelor viitoare. Vă așteptăm la clinica noastră TopAltDent unde vă vom asigura că beneficiati de un serviciu stomatologic de neegalat și de un Tratament Endodontic eficient și nedureros.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de ASTRA

Servicii stomatologice oferite de TopAltDent în apropierea cartierului ASTRA din Brașov

La cabinetul stomatologic TopAltDent, localizat în apropierea cartierului ASTRA din Brașov, oferim o gamă largă de servicii stomatologice de înaltă calitate. Fie că ai nevoie de un Implant Dentar, de Tratamente dentare cu laser, sau de servicii de Protetică Dentară, echipa noastră de specialiști este aici pentru a te ajuta. Radiologia Dentară și Cosmetica Dentară sunt, de asemenea, servicii pe care le oferim cu profesionalism. Nu uita de importanța unei bune Profilaxii Dentare, pentru a preveni apariția problemelor dentare. Dacă ești în căutarea unui Tratament Endodontic, de Parodontologie, de Ortodonție, de Odontologie sau ai nevoie de servicii specializate de Pedodonție, TopAltDent este alegerea ideală. Suntem aici să ne ocupăm de sănătatea orală a pacienților noștri într-un mediu prietenos și confortabil.

FAQ - Tratament endodontic in ASTRA

1. Ce servicii oferiți la clinica voastră TopAltDent, situată lângă cartierul ASTRA din Brașov?

Oferim o gamă largă de servicii de înaltă calitate, printre care: Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, Pedodonție. Echipa noastră de specialiști este dedicată îmbunătățirii sănătății și esteticii zâmbetului dvs.

2. Cum mă poate ajuta un tratament endodontic la clinica TopAltDent lângă cartierul ASTRA?

Un tratament endodontic, sau un tratament de canal, este necesar atunci când partea internă a dintelui este infectată sau deteriorată. La TopAltDent, realizăm aceste proceduri într-un mod eficient și cât mai comod pentru pacient. Acest tratament endodontic poate reduce durerea și poate preveni nevoia de extracție.

3. Cum pot beneficia de tratamentele dentare cu laser oferite de clinica TopAltDent de lângă cartierul ASTRA?

Tratamentele dentare cu laser pot îmbunătăți eficacitatea procedurilor dentare, reducând durerea și accelerând vindecarea. La TopAltDent, folosim tehnologie laser de înaltă calitate pentru o varietate de proceduri, inclusiv tratamentul parodontitei și cariilor dentare.

4. Ce este profilaxia dentară și cum o practică clinica dvs situată lângă cartierul ASTRA?

Profilaxia dentară cuprinde o serie de proceduri menite să prevină problemele dentare. La TopAltDent, ne-am angajat să ajutăm pacienții să mențină sănătatea orală prin profilaxie dentară, care include curățarea profesională a danturii, educarea pacienților despre igiena orală adecvată și furnizarea de tratamente preventive, cum ar fi fluorizarea.

5. Ce servicii de ortodonție oferiți la clinica TopAltDent de lângă cartierul ASTRA?

La TopAltDent, gama noastră de servicii de ortodonție include aparate dentare metalice, cu safir, aliniatori invizibili și multe altele. Fie că aveți nevoie de o ușoară corectare a alinierii sau de un tratament ortodontic mai complex, TopAltDent vă poate ajuta să obțineți sau să vă mențineți un zâmbet sănătos și estetic.

Link-uri

×

Cu ce vă pot ajuta?

× Scrie pe WhatsApp