Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Tratament Endodontic în apropierea cartierului Bartolomeu din Brașov

“Pentru un tratament endodontic de top, alegeti TopAltDent, clinica stomatologica de încredere situată în apropiere de cartierul Bartolomeu din Brașov.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Tratament endodontic BARTOLOMEU

TopAltDent – Clinica de stomatologie de top!

La clinica noastră de stomatologie, TopAltDent, îmbrățișate de intimitatea cartierului Bartolomeu din Brașov, vă pune la dispoziție unele dintre cele mai profesioniste și experimentate servicii medicale. Dotată cu medici excepțional de calificați și experimentați, echipa noastră se mândrește cu performanțele sale în ceea ce privește Tratamentul endodontic. Noi nu doar că vă tratăm afecțiunile dentare, ci vă oferim soluții pentru a menține sănătatea orală pe termen lung. Cu grija și atenția caracteristică fiecarui membru al echipei noastre, ne asigurăm că fiecare vizită la TopAltDent să fie confortabilă și eficientă. Vă invităm să ne vizitați la clinica noastră de elită pentru a experimenta profesionalismul și expertiza medicală de vârf.

Importanța alegerii unei clinici de încredere pentru Tratamentul endodontic

Optarea pentru o clinică dentară de încredere pentru tratamentul endodontic nu este doar o alegere, ci o necesitate. La TopAltDent, situată în apropierea cartierului Bartolomeu din Brașov, înțelegem perfect necesitatea unui tratament endodontic de calitate. Noi știm că sănătatea orală este direct legată de starea generală de sănătate, motiv pentru care fiecare pas al tratamentului nostru este realizat cu maximă precizie, folosind echipamente moderne și tehnici avansate. De asemenea, atât personalul nostru calificat, cât și atmosfera primitoare a clinicii noastre reprezintă un plus în procesul de îngrijire, asigurându-vă că veți fi întotdeauna pe mâini bune. Alegeți TopAltDent pentru un tratament endodontic eficient și în siguranță.

profesionistă Tratament endodontic BARTOLOMEU

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Tratament endodontic in apropiere de BARTOLOMEU

Beneficiile Tratamentului Endodontic la Clinica noastră de Stomatologie, TopAltDent

Alegerea unui consult stomatologic de calitate, precum cel oferit de TopAltDent, este extrem de importantă pentru sănătatea ta orală. Oferim unul dintre cele mai bune Tratamente Endodontice din cartierul Bartolomeu, Brasov. Tratamentul endodontic, cunoscut și sub numele de tratament de canal, contribuie la salvarea dinților afectați, restabilind funcționalitatea și estetica acestora, prevenind în același timp eventuale complicații. Făcut corect și eficient, acest tip de tratament poate reduce semnificativ disconfortul și durerile dentare. Este crucial să alegi o clinică de stomatologie cu recenzii pozitive, așa cum este TopAltDent. Credibilitatea și experiența noastră reflectate prin feedback-ul pacienților sunt un reper al calității serviciilor noastre. Alege TopAltDent pentru un Tratament Endodontic de top, care îți va prelungi sănătatea și frumusețea zâmbetului tău.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de BARTOLOMEU

Serviciile Noastre în Vecinătatea BARTOLOMEU, Brașov

La TopAltDent, oferim o gamă largă de servicii stomatologice în apropierea cartierului BARTOLOMEU, Brașov. Avem experiență în multiple domenii ale medicinei dentare, inclusiv Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser și Protetică Dentară. De asemenea, oferim servicii de Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară și multe altele. Nu în ultimul rând, oferim Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Ne mândrim cu faptul că oferim servicii stomatologice de înaltă calitate la prețuri accesibile, într-o atmosferă caldă și prietenoasă. Vizitați-ne clinică pentru a descoperi o nouă abordare a sănătății orale!

FAQ - Tratament endodontic in BARTOLOMEU

1. Ce este tratamentul endodontic și când este necesar?

Răspuns: Tratamentul endodontic, cunoscut și ca tratament al canalului radicular, presupune tratarea interiorului dintelui pentru a preveni, diagnostica și trata problemele pulpării dentare. Acesta este necesar în cazul unei infecții profunde, a unui abces dentar sau atunci când dinte este foarte afectat de carii. Mai multe detalii despre acest serviciu oferit de TopAltDent în cartierul Bartolomeu din Brașov pot fi găsite aici.

2. Ce implica un implant dentar oferit de TopAltDent?

Răspuns: Implantul dentar este o operație chirurgicală care presupune înlocuirea rădăcinii unui dinte cu un implant metalic, peste care se așază apoi o coroană. Este o procedură ce oferă o alternativă permanentă și durabilă față de protezele dentare sau punțile dentare. TopAltDent oferă acest serviciu în cartierul Bartolomeu. Mai multe informații despre implanturile dentare puteți afla aici.

3. Ce servicii de pedodonție oferă TopAltDent?

Răspuns: Pedodonția este ramura stomatologiei focalizată pe sănătatea orală a copiilor de la naștere până la adolescență. TopAltDent, situată lângă cartierul Bartolomeu, oferă o gamă largă de servicii de pedodonție, inclusiv prevenirea cariei dentare, ortodonție, tratamente de canal pentru copii și multe altele. Puteți afla mai multe despre pedodonție aici.

4. Cum funcționează serviciile de profilaxie dentară la TopAltDent?

Răspuns: Serviciile de profilaxie dentară de la TopAltDent vizează prevenirea problemelor dentare printr-o îngrijire orală regulată și controale dentare periodice. Acestea pot include curățarea profesională a dinților, aplicarea de fluor, precum și sfaturi personalizate pentru îngrijirea orală acasă. Mai multe detalii despre importanța profilaxiei dentare puteți găsi aici.

5. Care sunt beneficiile tratamentelor dentare cu laser de la TopAltDent?

Răspuns: Tratamentele dentare cu laser oferite de TopAltDent sunt minim invazive, reduc sângerarea și inflamația, minimizând astfel durerea post-procedurală. Acestea pot fi folosite în diverse proceduri, de la albirea dinților la chirurgia gingiilor. Pentru mai multe avantaje ale tratamentului laser, accesați acest link.

Link-uri

Tratament endodontic BARTOLOMEU