Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Tratament Endodontic în apropierea cartierului Blumana din Brașov

“Bine ați venit la TopAltDent, clinica dvs. de încredere în apropiere de cartierul BLUMANA, Brașov, specializată în Tratament endodontic, unde vă oferim îngrijire dentară de vârf pentru a vă reda zâmbetul!”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Tratament endodontic BLUMANA

TopAltDent – Clinica Dentară cu medici profesioniști și experți

În apropierea cartierului BLUMANA din Brasov, se află clinica dentară TopAltDent, recunoscută pentru serviciile superioare și profesionalismul dovedit. Personalul nostru este compus din medici dentiști remarcabili, cu o experiență solidă în domeniu, dornici să vă ofere cele mai bune servicii stomatologice. Tratamentul endodontic este doar unul dintre numeroasele servicii pe care le oferim, un procedeu prin care reușim să salvăm și să restaurăm dinții afectați. Prețuim fiecare pacient și ne străduim să-i oferim acestuia o experiență plăcută și lipsită de stres, în timp ce îi îngrijim sănătatea orală. Clinică noastră îmbină tehnologia de ultimă oră cu tactul și grijă personalului medical, totul pentru a vă oferi un rezultat estetic excelent, dar și o sănătate bucală de lungă durată. Alegeți TopAltDent, alegeți excelența în stomatologie!

Importanța alegerii unei clinici bune pentru Tratamentul Endodontic

Alegerea unei clinici de înaltă calitate pentru Tratamentul Endodontic este o decizie vitală pentru sănătatea și binele tău dentar. La TopAltDent, aflată în apropierea cartierului Blumana din Brașov, îți oferim tratamente endodontice de cea mai înaltă calitate, efectuate de către medici dentisti experimentați și pasionați. Avem la dispoziție cele mai noi echipamente și tehnologii, asigurând că primești cea mai eficientă și minim invazivă îngrijire. Prioritizăm confortul și siguranța pacienților noștri și suntem dedicați oferirii unei experiențe pozitive și lipsite de stres. Prin urmare, alege TopAltDent pentru Tratamentul tău Endodontic – îți vom păzi zâmbetul în cel mai bun și mai sigur mod posibil.

profesionistă Tratament endodontic BLUMANA

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Tratament endodontic in apropiere de BLUMANA

Beneficiile alegerii celui mai bun Tratament Endodontic la TopAltDent

Alegerea celui mai bun Tratament Endodontic din clinica noastră dentară TopAltDent, localizată în apropierea cartierului BLUMANA din Brașov, poate face o diferență enormă în sănătatea dumneavoastră orală. Un tratament endodontic eficient poate preveni apariția unor probleme severe cum ar fi cariile profunde sau infecțiile, care pot avea complicații destul de grave. În plus, un tratament endodontic de înaltă calitate poate să vă păstreze dinții naturali, să elimine durerea și să readucă zâmbetul pe fețele dumneavoastră. Este esențial să alegeți o clinică dentară cu recenzii bune pentru a avea încredere în calitatea Tratamentului Endodontic primit. TopAltDent are o reputație excelentă în Brașov, cu multe recenzii pozitive, ceea ce demonstrează angajamentul nostru de a oferi cele mai bune servicii pentru sănătatea orală a pacienților noștri. În rezumat, alegerea clinicii dentare TopAltDent înseamnă a alege un Tratament Endodontic eficient, profesionist și de încredere.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de BLUMANA

Serviciile noastre dentare în apropiere de cartierul BLUMANA, Brasov

La clinica noastră de stomatologie, TopAltDent, oferim o gamă largă de servicii dentare de calitate superioară pentru locuitorii din apropierea cartierului BLUMANA, Brașov.

Oferim Implant Dentar de înaltă calitate, asigurându-ne că aveți un zâmbet frumos și sănătos. De asemenea, oferim Tratamente Dentare cu Laser pentru o experiență stomatologică fără durere.

La TopAltDent, ne mândrim cu serviciile noastre de Protetică Dentară și Radiologie Dentară, care vă ajută să aveți o sănătate dentară optimă. Serviciile noastre de Cosmetică Dentară și Profilaxie Dentară sunt alături de tine pentru a-ți menține zâmbetul strălucitor.

Oferim, de asemenea, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție, asigurând o îngrijire dentară completă pentru toate nevoile dumneavoastră.

La TopAltdent suntem întotdeauna aici pentru a îngriji sănătatea dentară a locuitorilor din BLUMANA și din împrejurimile sale!

FAQ - Tratament endodontic in BLUMANA

1. Ce este tratamentul endodontic și când este necesar?

Tratamentul endodontic, cunoscut și sub numele de tratament canal, implică tratarea interiorului unui dinte care s-a deteriorat din cauza unei infecții sau a unei carii profunde. Acesta este necesar atunci când pulpa unui dinte este inflamată sau infectată. La TopAltDent, oferim acest serviciu, împreună cu o serie de alte tratamente dentare, în cadrul cabinetului nostru aproape de cartierul BLUMANA din Brasov. Pentru mai multe informații, consultați pagina noastră dedicată [tratamentului endodontic](https://topaltdent.ro/tratament-endodontic-ce-este-si-cand-este-nevoie/).

2. Ce servicii oferă clinica dentară TopAltDent în zona BLUMANA, Brasov?

La TopAltDent, oferim o gamă largă de servicii, incluzând Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Toate aceste servicii sunt disponibile în clinica noastră de la BLUMANA, Brasov. Vă invităm să consultați [pagina noastră de servicii](https://topaltdent.ro/serviciile-ofertate-de-o-clinica-stomatologica-de-top/) pentru o descriere completă a tratamentelor noastre.

3. Ce este profilaxia dentară și de ce este importantă?

Profilaxia dentară împiedică apariția afecțiunilor dentare prin curățarea dentară periodică și menținerea unei bune igiene orale. Înclinica noastră, promovăm profilaxia dentară ca fiind esențială pentru un zâmbet sănătos. Vă încurajăm să citiți mai multe despre [importanța profilaxiei dentare](https://topaltdent.ro/importanta-profilaxiei-dentare-pentru-un-zambet-sanatos/) pe site-ul nostru.

4. Ce înseamnă tratamentele dentare cu laser oferite de TopAltDent?

Tratamentele dentare cu laser utilizează tehnologie laser de precizie pentru a trata o serie de probleme dentare, de la carii la inflamațiile gingivale. Ele sunt mai puțin dureroase și mai eficiente decât metodele tradiționale. La TopAltDent oferim aceste [tratamente cu laser](https://topaltdent.ro/5-beneficii-ale-tratamentului-laser-pe-care-nu-le-stiati/) la clinica noastră din BLUMANA, Brasov.

5. Cum pot obține o cosmetică dentară de la TopAltDent în BLUMANA, Brasov?

Cosmetica dentară cuprinde o serie de proceduri care îmbunătățesc aspectul dinților și al zâmbetului. Clinica noastră TopAltDent oferă diverse opțiuni de cosmetică dentară, inclusiv albirea dinților și veneers. Contactați-ne pentru a discuta despre necesitățile dumneavoastră sau vizitați pagina noastră despre [cosmetica dentară](https://topaltdent.ro/5-lucruri-de-luat-in-considerare-inainte-de-a-obtine-dentistie-cosmetica/) pentru a afla mai multe.

Link-uri

Tratament endodontic BLUMANA