Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Tratament Endodontic în apropierea cartierului Brasov Vechi din Brașov

Tratament endodontic de top la TopAltDent, clinica ta de încredere din apropierea cartierului Brasov Vechi.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Tratament endodontic BRASOV VECHI

Cea mai profesionistă clinică stomatologică din Brasov

Situată în imediata apropiere a cartierului Brasov Vechi, clinica noastră de stomatologie, TopAltDent, se mândrește cu o echipă de medici profesioniști și experți în domeniu. Ne străduim constant să oferim cele mai bune servicii de stomatologie pentru fiecare pacient. Principala noastră specializare este în Tratamentul endodontic. Cu un echipamentele de ultimă oră și personalul nostru specializat, garantăm cea mai bună calitate a serviciilor. Medicii noștri experimentați se angajează să vă asigure o experiență cât mai plăcută și confortabilă pentru o sănătate orală optimă. Toate acestea fac din TopAltDent cea mai bună alegere pentru sănătatea dumneavoastră orală.

Importanța alegerii unei clinici de încredere pentru Tratament Endodontic

Optarea pentru o clinică de încredere, precum TopAltDent situată în proximitatea cartierului BRASOV VECHI, este esențială pentru realizarea unui Tratament Endodontic de succes. Procedurile endodontice implică intervenții precise și delicate, astfel încât alegerea unui specialist cu experiență și cunoștințe solide în domeniu este crucială. La TopAltDent, vă oferim o abordare profesională și personalizată, având la dispoziție echipamente moderne și tehnici avansate care să asigure eficiența tratamentului. De asemenea, ne axăm pe comfortul pacientului, oferind o atmosferă calmă și primitorie, pentru ca experiența dumneavoastră dentară să fie cât mai plăcută. Investiți în sănătatea dumneavoastră orală alegând serviciile noastre de calitate superioară.

profesionistă Tratament endodontic BRASOV VECHI

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Tratament endodontic in apropiere de BRASOV VECHI

Beneficiile alegerii celor mai bune Tratament endodontic

Optând pentru cel mai bun Tratament endodontic, vă asigurați nu doar de o îngrijire orală superioară, dar și o mai bună sănătate generală. Tratamentul endodontic efectuat de experți reduce semnificativ durerea asociaată cu diverse probleme dentare, elimină eficient bacteriile și previne răspândirea infecției, fiind simultan esențial pentru a menține dintii sănătoși.

De aceea, alegerea unei clinici stomatologice cu recenzii înalte și reputație deosebită este de o importanță capitală. TopAltDent, situată în apropierea cartierului BRASOV VECHI, este o astfel de clinică, oferind servicii dentare de înaltă calitate cu accent pe Tratamentul endodontic. Echipa noastră de medici stomatologi experimentați și primitori vă stă la dispoziție pentru a vă asigura dinti sănătoși și o experiență plăcută la fiecare vizită.

Un Tratament endodontic realizat de profesioniști într-un mediu curat și confortabil poate face diferența dintre o vizită la stomatolog anxioasă și una plăcută. Cu o gamă largă de servicii, un personal amabil și experiență vastă, TopAltDent se angajează să vă ofere cel mai bun Tratament endodontic disponibil. Așadar, nu compromiteți când vine vorba de sănătatea dumneavoastră orală. Optați pentru cel mai bun – optați pentru TopAltDent.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de BRASOV VECHI

Servicii stomatologice in apropierea cartierului BRASOV VECHI

Vrei să ai un zâmbet strălucitor și o sănătate orală de invidiat? La TopAltDent, avem o echipă de profesioniști dedicată să îți ofere cele mai bune servicii stomatologice din Brasov, mai aproape de tine, chiar în cartierul BRASOV VECHI. Suntem specialiști în Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protețica Dentară, și Radiologie Dentară. Dar asta nu este tot, oferim și servicii de Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Toate acestea într-un singur loc, convenabil situat pentru locuitorii cartierului BRASOV VECHI. Tarifele noastre sunt competitive iar la noi calitatea este întotdeauna la cote maxime. Așa că, ce mai aștepți? Vino la TopAltDent – clinica stomatologica a alesului tău!

FAQ - Tratament endodontic in BRASOV VECHI

1. Ce este tratamentul endodontic și când este necesar?

Tratamentul endodontic, cunoscut și sub denumirea de tratament al canalului radicular, este o procedură dentală efectuată pentru a trata și a salva dinții grav afectați sau morți. Este necesar atunci când există o infecție profundă în canalul radicular al dintelui, cauzată de cariile severe, fracturi sau leziuni. Dacă doriți să aflați mai multe, vă recomandăm să vizitați site-ul nostru, unde puteți găsi un articol detaliat despre tratamentul endodontic.

2. Ce servicii oferiți la TopAltDent în cartierul BRASOV VECHI?

La TopAltDent oferim o gamă largă de servicii dentare de înaltă calitate, cum ar fi Implantul Dentar, Tratamentele Dentare cu Laser, Protetica Dentară, Radiologia Dentară, Cosmetica Dentară, Profilaxia Dentară, Tratamentul Endodontic, Parodontologia, Ortodontia, Odontologia și Pedodontia. Suntem foarte aproape de cartierul BRASOV VECHI, astfel încât pacienții noștri să aibă acces facil la cele mai bune servicii stomatologice. Pentru mai multe informații despre serviciile noastre, puteți accesa acest link.

3. Care sunt beneficiile tratamentelor dentare cu laser?

Tratamentele dentare cu laser sunt minim invazive, rapide și mai puțin dureroase decât metodele tradiționale. Acestea pot fi utilizate pentru o varietate de proceduri, de la tratamentul cariilor la albirea dinților. Dacă doriți să vă familiarizați mai bine cu beneficiile tratamentului cu laser, ne puteți vizita site-ul.

4. Ce este profilaxia dentară și de ce este importantă?

Profilaxia dentară implică o serie de măsuri preventive care vizează menținerea sănătății orale și prevenirea apariției bolilor dentare. Include controale dentare regulate, curățare profesională și educație pentru îngrijirea orală acasă. Pe site-ul nostru, puteți găsi un articol detaliat despre importanța profilaxiei dentare.

5. Ce este odontologia și ce implică?

Odontologia este specialitatea stomatologică care se ocupă cu diagnosticul, prevenirea și tratamentul bolilor, afecțiunilor și disfuncțiilor orale. Aceasta cuprinde o gamă largă de tratamente și proceduri, de la preventivă, estetică, la restaurativă și chirurgicală. Pentru mai multe informații despre odontologie, puteți vizita acest link pe site-ul nostru.

Link-uri

Tratament endodontic BRASOV VECHI