Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Tratament Endodontic în apropierea cartierului Centru Civic din Brașov

Beneficiați de un tratament endodontic de top la clinica noastră dentară TopAltDent situată în apropierea cartierului Centru Civic din Brașov.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Tratament endodontic CENTRU CIVIC

Clinica stomatologică TopAltDent – Specialiști în Tratamentul Endodontic

La clinica stomatologică TopAltDent, localizată una dentre cele mai accesibile zone ale Brasovului – aproape de Centrul Civic, ne mândrim cu o echipă de medici dentiști cu adevărat profesioniști și experimentați. Specialitatea noastră contrastantă este Tratamentul Endodontic, o ramură a stomatologiei cu care ne ocupăm cu cea mai mare seriozitate și atenție la detalii. Scopul nostru principal este de a oferi fiecărui pacient un zâmbet sănătos și încrezător. Încrederea și bunăstarea pacienților sunt întotdeauna prioritățile noastre. Scopul nostru este de a vă pune zâmbetul pe față, iar pentru aceasta ne ținem întotdeauna la curent cu cele mai noi tehnici și tehnologii în domeniul stomatologic. Așteptăm cu plăcere să vă întâmpinăm în clinica noastră, unde amintește: tratamentul endodontic nu mai este o problemă!

Importanța alegerii unei clinici bune pentru Tratamentul Endodontic

Alegerea unei clinici stomatologice potrivite pentru Tratamentul Endodontic are un impact semnificativ asupra sănătății și confortului dumneavoastră. La clinica noastră de stomatologie, TopAltDent, situată in apropiere de cartierul CENTRU CIVIC din Brașov, suntem dedicați faptului de a oferi servicii superioare la cele mai înalte standarde de calitate. Medicii noștri specialiști in endodonție sunt cu adevărat pasionați de meseria lor și se angajează să realizeze fiecare procedură cu precizie, atenție la detalii și un plus de grijă. Utilizăm ultimele tehnologii și metode inovatoare pentru a asigura că pacienții noștri primesc cel mai bun tratament endodontic posibil. Alegând Clinica TopAltDent, veți beneficia nu doar de o îngrijire dentară excepțională, dar și de un mediu primitor și confortabil unde sănătatea și bunăstarea dumneavoastră sunt prioritare. Pentru că la noi, pacientul este mereu pe primul loc!

profesionistă Tratament endodontic CENTRU CIVIC

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Tratament endodontic in apropiere de CENTRU CIVIC

Beneficiile alegerii celui mai bun Tratament Endodontic

Un Tratament Endodontic de calitate, cum este cel pe care îl oferim la TopAltDent în apropierea cartierului CENTRU CIVIC din Brașov, este esențial pentru sănătatea dentară. Acesta va ajuta la prevenirea problemelor dentare serioase, precum cariile sau infecțiile, și vă va asigura un zâmbet frumos si sanatos. Aici, la TopAltDent, tratamentul endodontic nu este doar un proces medical, ci și o experiență confortabilă și lipsită de durere. Acesta este motivul pentru care reputația și recenziile pozitive sunt foarte importante. Ele reflectă calitatea tratamentului pe care îl oferim, dorința de a face totul împotriva durerii și de a nu lăsa frica de dentist să vă controleze viața. Deci, a alege TopAltDent înseamnă a alege un Tratament Endodontic de top, cu medici dentisti profesioniști care vă vor face să vă simțiți confortabil și încrezător în zâmbetul dumneavoastră.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de CENTRU CIVIC

Serviciile noastre stomatologice în apropiere de CENTRU CIVIC, Brașov

Clinica noastră de stomatologie, TopAltDent, situată aproape de cartierul CENTRU CIVIC din Brașov, oferă o varietate bogată de servicii pentru toate nevoile tale dentare. Oferim servicii de Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser și de Protetică Dentară. Dacă ai nevoie de un diagnostic precis, dispunem și de servicii de Radiologie Dentară. In plus, pentru a menține estetica zâmbetului tău, poți beneficia de serviciile noastre de Cosmetică Dentară. Pentru prevenirea problemelor dentare, recomandăm Profilaxia Dentară. Tratăm cu maximă atenție și problema canalului radicular prin Tratamentul Endodontic, bolile gingivale prin Parodontologie și ne ocupăm și de problemele de aliniere dentară prin Ortodonție. De asemenea avem solutii experte in Odontologie si Pedodonție pentru cei mici. Alege să investești într-un zâmbet sănătos la TopAltDent!

FAQ - Tratament endodontic in CENTRU CIVIC

1. Ce este tratamentul endodontic și când este necesar?

Tratamentul endodontic, cunoscut și sub denumirea de tratament de canal, este un procedeu stomatologic realizat pentru a salva un dinte care a fost afectat de carie profundă, boală parodontală sau trauma dentară. Tratamentul implică înlăturarea pulpei dentare infectate, curățarea canalului radicular și sigilarea acestuia pentru a preveni reintroducerea bacteriilor. Este necesar atunci când infecția s-a răspândit până la rădăcina dintelui și nu poate fi tratată cu o plombă simplă. Pentru mai multe informații, puteți accesa articolul nostru detaliat despre tratamentul endodontic aici.

2. Ce tratamente oferiți la clinica dvs.lângă CENTRU CIVIC în Brașov?

La TopAltDent, oferim o gamă largă de tratamente dentare, de la profilaxia dentară și tratamentul cu laser, la implanturi dentare și protetică dentară. De asemenea, ne specializăm în radiologie dentară, cosmetica dentară, parodontologie, ortodonție,dentistry pediatrică și odontologie. Suntem mândri de nivelul nostru înalt de îngrijire și angajament față de pacienții noștri. Pentru a citi mai multe despre serviciile noastre, puteți vizita această pagină.

3. Faceți tratamente de îmbunătățire a aspectului danturii?

Absolut, oferim o serie de tratamente de cosmetica dentară, inclusiv albire dentară, fațete dentare și bonding cosmetic. Aceste tratamente pot îmbunătăți semnificativ aspectul zâmbetului dvs., sporindu-vă încrederea în sine. Pentru a afla mai multe despre opțiunile de cosmetica dentară pe care le oferim, puteți citi aici.

4. Ce este parodontologia și cum poate ajuta aceasta?

Parodontologia se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea și tratamentul bolilor care afectează gingiile și alte structuri care sprijină dinții. O igienă orală corespunzătoare și controalele regulate la dentist pot preveni apariția bolilor parodontale. La TopAltDent, avem o echipă de specialiști în parodontologie care pot ajuta la menținerea sănătății orale optimale. Detalii suplimentare despre parodontologie și cum vă poate ajuta pot fi găsite aici.

5. Oferiți tratamente pentru copii?

Da, la TopAltDent avem o abordare cuprinzătoare a sănătății orale, inclusiv tratamentul de pedodonție, care este destinată sănătății orale a copiilor. Echipa noastră de pedodonți este specializată în a oferi tratamentele potrivite, într-un mediu prietenos și confortabil pentru copii. Puteți citi mai multe despre pedodonție aici.

Link-uri

Tratament endodontic CENTRU CIVIC