Posibilitatea de achitare în rate! Fără Dobândă.
Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Tratament Endodontic în apropierea cartierului Cetru Istiric Brasoc din Brașov

Descoperiti tratamentul endodontic de cea mai inaltă calitate la clinica noastra de stomatologie TopAltDent, situată lângă cartierul CETRU ISTIRIC BRASOC, Brasov.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Tratament endodontic CETRU ISTIRIC BRASOC

TopAltDent – Experti în Tratament Endodontic

Situat în apropiere de zona CETRU ISTIRIC BRASOC, cabinetul nostru de stomatologie, TopAltDent, este renumit pentru echipa de medici profesioniști și experți în domeniu. Noi punem pe primul plan sănătatea pacienților noștri și ne mândrim cu faptul că oferim cele mai eficiente și sigure proceduri pentru Tratament Endodontic. Experiența și profesionalismul medicilor noștri oferă pacienților noștri toată încrederea de care au nevoie pentru a-și îmbunătăți sănătatea orală. Pasiunea pentru ce facem și ținta pentru excelență sunt ce ne diferențiază.

TopAltDent este locul unde puteți găsi cel mai bun tratament endodontic din Brasov, și unde calitatea întâlnește experiența profesională și dedicarea.

Importanța alegerii unei clinici dentare de încredere pentru tratamentul endodontic

Alegerea unei clinici dentare de încredere pentru un tratament endodontic este o hotărâre esențială pentru sănătatea dumneavoastră orală. La TopAltDent, o clinică situată lângă cartierul CETRU ISTIRIC din Brasov, ne mândrim cu oferirea unor servicii endodontice de înaltă calitate. Înțelegem că fiecare pacient este unic, de aceea tratamentele noastre sunt personalizate pentru a se potrivi nevoilor individuale. Experiența și calificările noastre în domeniul endodontiei ne permit să abordăm cazuri complexe cu succes și să oferim pacienților noștri cea mai bună îngrijire posibilă. În plus, folosim tehnologie modernă și metode avansate pentru a asigura că pacienții noștri beneficiază de rezultate de lungă durată. Alegeți TopAltDent pentru tratamentele dvs. endodontice și aveți încredere că sănătatea dumneavoastră orală este în mâinile profesioniștilor.

profesionistă Tratament endodontic CETRU ISTIRIC BRASOC

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Tratament endodontic in apropiere de CETRU ISTIRIC BRASOC

Care sunt beneficiile unui Tratament endodontic de calitate?

Alegerea celui mai potrivit cabinet dentar este crucială pentru o îngrijire orală corectă și eficientă. Având în vedere numeroasele clincii dentare din zonele CETRU ISTIRIC BRASOC, este esențial să alegeți un cabinet cu evaluări bune, cum ar fi TopAltDent. Întotdeauna merită să investiți în cel mai bun Tratament endodontic, un aspect extrem de important pentru sănătatea orală, care poate preveni apariția problemelor dentare serioase mai târziu. Misiunea noastră la TopAltDent este de a furniza cel mai bun Tratament endodontic, optimizat pentru nevoile individuale ale fiecărui pacient. De ce să alegeți un tratament endodontic la TopAltDent? Pentru că vă oferim expertiză, tehnologie modernă și o echipă dedicată, care lucrăm împreună pentru a vă asigura o experiență confortabilă și rezultate pozitive durabile. Încredere, responsabilitate și excelența în servicii sunt valorile pe care le urmărim în mod constant la TopAltDent. Alege să investești în zâmbetul tău, alege un Tratament endodontic la TopAltDent!

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de CETRU ISTIRIC BRASOC

Serviciile noastre stomatologice în CETRU ISTIRIC BRASOC

La TopAltDent oferim o gamă largă de servicii de stomatologie pentru pacienții din cartierul CETRU ISTIRIC BRASOC în Brașov. Echipa noastră dedicată de medici stomatologi este pregătită să vă ajute să obțineți zâmbetul perfect. Suntem specializați în diverse proceduri și tratamente dentare, precum Implantul Dentar, Tratamentele dentare cu laser, Protetica Dentară, și Radiologia Dentară. În plus, oferim servicii de Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, și Tratament Endodontic. Îngrijirea generală a dinților este acoperită prin serviciile noastre de Parodontologie, Ortodonție și Odontologie. În plus, oferim servicii dedicate copiilor dvs., așa cum ar fi Pedodontia. La TopAltDent, ne străduim să oferim cele mai bune servicii stomatologice pentru toți pacienții noștri.

FAQ - Tratament endodontic in CETRU ISTIRIC BRASOC

1. Care sunt serviciile oferite de clinica de stomatologie TopAltDent în zona CETRU ISTIRIC BRASOC, Brasov?

Clinica noastră oferă o gamă largă de servicii stomatologice, începând cu Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetica Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie până la Pedodonție. Suntem mândri să oferim pacienților noștri servicii stomatologice de înaltă calitate într-un mediu confortabil și prietenos. Mai multe detalii despre serviciile noastre puteți găsi pe site-ul nostru [aici](https://topaltdent.ro/serviciile-ofertate-de-o-clinica-stomatologica-de-top/).

2. Cum funcționează tratamentul endodontic oferit de TopAltDent?

Tratamentul endodontic este un procedeu necesar pentru vindecarea unei infecţii la nivelul rădăcinii unui dinte. Procedura vizează înlăturarea pulpei dentare infectate, curățarea canalelor radiculare și apoi etanșarea acestora pentru a preveni reinfectarea. Noi la TopAltDent valorizăm confortul pacienților noștri și folosim tehnologie avansată pentru un tratament rapid și eficient. Mai multe detalii despre proces găsiți [aici](https://topaltdent.ro/cum-functioneaza-tratamentul-endodontic-tot-ce-trebuie-sa-stiti/).

3. Ce este tratamentul cu laser și cum funcționează?

Tratamentele dentare cu laser au avantajul de a fi mai puțin dureroase și mai eficiente decât tehnicile tradiționale. Laserul poate fi folosit pentru o gamă largă de intervenții, de la îndepărtarea cariilor până la tratamentul afecțiunilor parodontale. Aflați mai multe despre beneficiile tratamentului cu laser [aici](https://topaltdent.ro/5-beneficii-ale-tratamentului-laser-pe-care-nu-le-stiati/).

4. De ce este importantă profilaxia dentară?

Profilaxia dentară are rolul de a preveni apariția afecțiunilor orale. La TopAltDent promovăm o igienă orală corectă și regulată, care include periajul dentar de două ori pe zi, folosirea aței dentare și vizitele periodice la stomatolog. Serviciile noastre de profilaxie ajută la menținerea sănătății orale pe termen lung. Învață mai multe despre profilaxie [aici](https://topaltdent.ro/importanta-profilaxiei-dentare-pentru-un-zambet-sanatos/).

5. Cum pot fi tratate afecțiunile parodontale la TopAltDent?

Tratamentul afecțiunilor parodontale este esențial pentru a preveni pierderea dinților. La TopAltDent, folosim strategii personalizate de tratament în funcție de severitatea afecțiunii, care pot include curățarea profesională, tratamentul cu laser sau intervenții chirurgicale. Aflați mai multe despre parodontologie [aici](https://topaltdent.ro/parodontologia-cum-sa-aveti-grija-de-sanatatea-gingiilor-dvs/).

Link-uri

×

Cu ce vă pot ajuta?

× Scrie pe WhatsApp