Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Tratament Endodontic în apropierea cartierului Codlea din Brașov

“La TopAltDent, oferim Tratament Endodontic de înaltă calitate, în apropiere de cartierul Codlea din Brașov, pentru sănătatea și frumusețea zâmbetului dumneavoastră.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Tratament endodontic CODLEA

Clinica stomatologică TopAltDent

Sitați în apropiere de cartierul Codlea din Brașov, clinica noastră de stomatologie, TopAltDent, este cunoscută pentru a avea cei mai profesioniști și experți medici. Specializați în diverse domenii stomatologice, ne mândrim cu o echipă de medici care sunt la curent cu cele mai recente tehnici și inovații în domeniul endodonției. Principalul nostru obiectiv este de a asigura că pacienții noștri primesc cele mai eficiente proceduri pentru a-și menține sănătatea orală la cel mai înalt nivel. Oferim un Tratament endodontic excepțional, efectuat în condiții de maximă igienă și confort. Echipa noastră de specialiști este dedicată oferirii de îngrijire dinților și gurii tale într-un mediu cald și prietenos. Pasiunea și devotamentul nostru pentru domeniul dentar sunt reflectate în calitatea serviciilor pe care le oferim. Veniți și descoperiți diferenta la TopAltDent, unde sănătatea orală este mereu pe primul loc.

Importanța alegerii unei clinici de înaltă calitate pentru Tratamentul Endodontic

Efectuarea unui tratament endodontic de calitate este extrem de importantă pentru sănătatea și confortul dumneavoastră oral. Alegerea unei clinici dentare precum TopAltDent, situată în apropierea cartierului CODLEA din Brașov, vă asigură ca beneficiați de serviciile unor medici dentiști specializați, tehnologii de ultimă generație și soluții customizate nevoilor dumneavoastră. Înțelegem că procesul poate fi destul de stresant, de aceea ne angajăm să oferim în permanență un mediu confortabil și liniștit, unde pacienții să simtă că sunt respectați și îngrijiți. O bună clinică de stomatologie nu numai că vă tratează afecțiunea, ci vă oferă și încrederea că zâmbetul dumneavoastră este în mâini sigure. TopAltDent este alegerea ideală pentru a crea un zâmbet sănătos, strălucitor și de durată. Alegeți TopAltDent pentru un tratament endodontic fără stress și cu rezultate superioare.

profesionistă Tratament endodontic CODLEA

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Tratament endodontic in apropiere de CODLEA

Beneficiile alegerii celui mai bun Tratament Endodontic la Clinica de Medicina Dentara TopAltDent

La TopAltDent, o clinica de stomatologie de top situată aproape de cartierul Codlea din Brașov, suntem mândri că oferim cel mai bun Tratament Endodontic. Tratamentul endodontic de calitate înalta este esențial pentru menținerea sănătății orale optimale și pentru prevenirea problemelor dentare în viitor. Este necesar să alegeți o clinică cu recenzii de înaltă calitate, cum ar fi TopAltDent, deoarece experiența și profesionalismul medicilor noștri stomatologi asigură un rezultat de succes al tratamentelor. Tratamentul endodontic realizat de către specialiștii noștri experimentați poate preveni extracțiile dentare inutile, poate alina durerea și poate salva dinții care altfel ar fi fost pierduți. Așadar, alegeți TopAltDent pentru Tratamentul Endodontic – pentru o sănătate orală de neegalat și pentru o îngrijire a pacientului fără egal.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de CODLEA

Serviciile noastre stomatologice în apropierea cartierului CODLEA din Brașov

La clinica stomatologica TopAltDent, vă oferim o gamă largă de servicii stomatologice in apropierea cartierului Codlea, Brasov. Un zambet frumos si sanatos este important si pentru asta oferim Implant Dentar. Pentru un tratament rapid și eficient, beneficiem de Tratamente dentare cu laser de ultima generatie. Echipa noastra de profesionisti ofera servicii de Protetică Dentară, care va permite să afișați un zâmbet perfect. De asemenea, avem facilităţi de Radiologie Dentară, care ajuta in detectarea oricăror probleme dentare din timp. Nici estetica nu este lasată la o parte, clinica noastra oferind tratamente de Cosmetică Dentară. Pentru a preveni aparitia unor probleme dentare, asiguram si servicii de Profilaxie Dentara. Clinica noastra este dotata cu echipament modern ce ne ajuta sa oferim un Tratament Endodontic de calitate. Tratamentele de Parodontologie sunt de asemenea disponibile aici. Pentru a asigura corectia pozitiei dintilor, avem la dispozitie tratamente de Ortodonție. Pentru nevoile stomatologice ale copiilor, oferim servicii de Pedodonție. Toate acestea sunt disponibile la clinica TopAltDent din apropierea cartierului CODLEA, Brasov.

FAQ - Tratament endodontic in CODLEA

1. Ce este tratamentul endodontic și când este necesar?

Tratamentul endodontic, cunoscut și sub numele de “tratament de canal”, se referă la procesul de îndepărtare a nervilor infectați sau morți din dinte. Acest lucru este necesar atunci când infectarea sau moartea nervilor duce la durere severă sau disconfort. Serviciul nostru de Tratament Endodontic la TopAltDent este conceput pentru a asigura confortul și bunăstarea pacientului, oferind îngrijire personalizată în funcție de specificul fiecărui caz.

2. Ce servicii oferă TopAltDent în apropiere de cartierul CODLEA din Brasov?

La TopAltDent, oferim o gamă largă de servicii dentare, de la Implant Dentar la Tratamente dentare cu laser, Protezacă Dentară și multe altele. Ne dedicăm asigurării că fiecare pacient primește cea mai bună îngrijire posibilă pentru a avea un zâmbet sănătos și strălucitor.

3. Care este importanța profilaxiei dentare?

Profilaxia dentară este vitală pentru menținerea sănătății orale și pentru prevenirea problemelor dentare precum parodontoza. La TopAltDent, ne străduim să educăm pacienții despre importanța profilaxiei dentare și să le oferim tratamente potrivite pentru menținerea sănătății orale.

4. Cum pot beneficia de pedodonție la TopAltDent?

Pedodonția se referă la îngrijirea dentară specială necesară pentru copii. La TopAltDent, avem specialiști dedicați care lucrează cu copii pentru a asigura că aceștia se simt confortabili și în siguranță. Cu serviciile noastre de pedodonție, copilul dvs. va primi cele mai bune îngrijiri dentare posibile.

5. Ce este odontologia și cum poate ajuta la îngrijirea orală?

Odontologia se referă la studiul strucuturii, dezvoltării și bolilor dinților. La TopAltDent, folosim cele mai moderne tehnici și tehnologii din odontologie pentru a furniza cele mai bune rezultate posibile, oferind pacienților un zâmbet sănătos și strălucitor.

Link-uri

Tratament endodontic CODLEA