Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Tratament Endodontic în apropierea cartierului Cristian din Brașov

“La TopAltDent, în apropiere de cartierul CRISTIAN din Brașov, oferim tratament endodontic de calitate superioară pentru a vă ajuta să vă păstrați zâmbetul frumos și sănătos.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Tratament endodontic CRISTIAN

Clinica Stomatologica TopAltDent – Profesionalism și Expertiză în Tratamentul Endodontic

TopAltDent este o clinică stomatologică de top situată în apropierea cartierului Cristian din Brașov, care laudă cu mândrie o echipă de medici stomatologi deosebit de profesioniști și experți. Concentrându-ne intens pe Tratamentul Endodontic, aplicăm cele mai inovatoare și eficiente metode de îngrijire dentară pentru a asigura că fiecare pacient beneficiază de cele mai bune servicii. Misiunea noastră este de a oferi fiecărui pacient o experiență confortabilă și liniștită, menținând totodată standardele înalte pentru îngrijirea orală. Toți medicii noștri sunt foarte pricepuți și dedicați domeniului lor, având ca prioritate sănătatea și confortul dvs. Visăm la un zâmbet frumos și sănătate orală de lungă durată pentru fiecare pacient. Alegeți TopAltDent pentru un tratament dentar de calitate superioară!

De ce este esențial să alegi o clinică de încredere pentru tratamentul endodontic?

Tratamentul endodontic este un proces complex și delicat, care necesită atenție maximă și competență profesională uluitoare. Cu Clinica de Stomatologie TopAltDent, situată în apropierea cartierului CRISTIAN din Brașov, vei primi toată grijă, expertiza și atenția personală de care ai nevoie. Calitatea îngrijirii pe care o primești ne influențează nu doar sănătatea ta orală, ci și confortul general, stima de sine și încrederea în zâmbetul tău. Din acest motiv, este extrem de importantă alegerea unei clinici dentare de încredere, cum este TopAltDent, care se înspăimântă pe oferirea serviciilor stomatologice de primă clasă, folosind cele mai noi tehnologii și tehnici. Alege excelenta în stomatologie. Alege TopAltDent pentru tratamentul tău endodontic!

profesionistă Tratament endodontic CRISTIAN

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Tratament endodontic in apropiere de CRISTIAN

Pentru un Tratament Endodontic de Top, Alegeți TopAltDent!

Alegerea unui tratament endodontic de calitate superioară este fundamentală pentru sănătatea și confortul dvs. dentar. Tratamentul endodontic, cunoscut și ca tratamentul de canal, este o procedură intensă ce presupune îndepărtarea, curățarea și umplerea polpei infectate a unui dinte. Alegerea unei clinici dentare cu recenzii pozitive este esențială pentru a garanta un rezultat excelent. În TopAltDent, am ajutat o multitudine de pacienți din cartierul CRISTIAN și din Brasov să-și recupereze și să-și mențină sănătatea orală. Reputația noastră este bazată pe succesul și mulțumirea pacienților noștri. Prin urmare, pentru un tratament endodontic de top, vă așteptăm la clinica noastră. Înțelegem impactul pe care sănătatea orală îl are asupra calității vieții voastre și ne angajăm să oferim tratamente de excepție, într-un mediu confortabil și prietenos. Alegeți TopAltDent pentru un tratament endodontic excepțional! Vă garantăm că diferenta se va vedea în zâmbetul dumneavoastră.

Note: Please check the Romanian grammar as not everyone possesses correct knowledge of this language.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de CRISTIAN

Servicii de stomatologie în apropierea cartierului CRISTIAN, Brașov la Clinica TopAltDent

Serviciile noastre stomatologice la Clinica TopAltDent din apropierea cartierului CRISTIAN, Brașov, includ o varietate de proceduri esențiale. Oferim Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară pentru a vă ajuta să vă păstrați zâmbetul atractiv și strălucitor. Practicăm Profilaxie Dentară pentru a preveni problemele dentare înainte să apară.

Mai mult decât atât, somos specializați în Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, excelând în Odontologie. În plus, acordăm o atenție specială celor mici, oferind și Pedodonție. Alegeți-ne pentru a beneficia de o îngrijire dentară de calitate superioară în apropierea cartierului CRISTIAN, Brașov.

FAQ - Tratament endodontic in CRISTIAN

1. Ce este tratamentul endodontic și când este nevoie de acesta?

Tratamentul endodontic, cunoscut și ca tratament canal, implică tratarea problemelor care apar în camera pulpei dinților, cum ar fi inflamații sau infecții. Aceasta este recomandat când există durere dentală intensă sau dacă un dinte este grav deteriorat. La clinica noastră de stomatologie, oferim un tratament endodontic de înaltă calitate pentru a asigura sănătatea și confortul pacienților noștri din cartierul CRISTIAN, Brașov.

2. Care sunt serviciile pe care le oferiți la TopAltDent în cartierul CRISTIAN, Brașov?

La TopAltDent, oferim o gamă largă de servicii stomatologice, printre care Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, Pedodonție. Echipa noastră de profesioniști medicale este dedicată să furnizeze îngrijire de calitate superioară pacienților noștri.

3. Care sunt beneficiile tratamentelor dentare cu laser?

Tratamentul dental cu laser este o metodă modernă de a aborda o gamă largă de probleme dentare cu precizie și eficiență. Printre beneficiile tratamentului cu laser se numără reducerea disconfortului pacientului, șansele minime de sângerare și infecție, și o recuperare mai rapidă.

4. Ce este profilaxia dentară și de ce este importantă?

Profilaxia dentară se referă la măsurile preventive care ajută la protejarea dinților și a gingiilor de boli. Curățarea profesională a dinților, o igienă orală corespunzătoare acasă și un regim alimentar sănătos sunt aspecte cheie ale profilaxiei dentare. În cabinetul nostru TopAltDent, credem că profilaxia dentară este esențială pentru sănătatea orală generală.

5. Chiar sunt necesare intervențiile de cosmetică dentară?

Serviciile de cosmetică dentară nu sunt doar despre estetică, ele pot de asemenea îmbunătăți sănătatea și funcționalitatea dinților. De la alinearea corectă a dinților la repararea sau înlocuirea dinților deteriorați, procedurile de cosmetică dentară pot oferi un zâmbet mai încântător și confortabil.

Link-uri

Tratament endodontic CRISTIAN