Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Tratament Endodontic în apropierea cartierului Florilor din Brașov

“Pentru un tratament endodontic de top în Brasov, alegeți TopAltDent, clinica stomatologică de încredere în zona Florilor!”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Tratament endodontic FLORILOR

Clinica Dentară TopAltDent din Brahov, lângă cartierul Florilor, o echipă de profesioniști de vârf

La Clinica Dentară TopAltDent din Brahov, aproape de cartierul Florilor, nu veți întâlni decât profesionalism de top, furnizat de cei mai experimentați și dedicați doctori din domeniu. Prioritatea noastră principală este sănătatea și confortul pacienților noștri, iar pentru aceasta, folosim cele mai noi tehnologii și metode de tratament, inclusiv tratamentele endodontice. Echipa noastră este formată din specialiști cu experiență vastă în Tratament Endodontic, capabili să trateze orice problemă, de la cea mai simplă la cea mai complexă. Avantajul de a alege Clinica Dentară TopAltDent este dat de profesionalismul echipei, calitatea serviciilor oferite și comfortul oferit pacienților. Alegeți să vă tratați cu cei mai buni!

Importanța alegerii unei clinici de încredere pentru tratamentul endodontic

Efectuarea unui tratament endodontic nu este doar o chestiune medicală, ci și una de încredere și siguranță. Întreg procesul implică o serie de proceduri delicate care necesită profesionalism și precizie, iar clinica TopAltDent, situată în apropierea cartierului FLORILOR din Brașov, vă oferă exact aceste lucruri. Personalul nostru este format din medici dentiști cu experiență, care știu exact cum să gestioneze situațiile complexe pentru a garanta cel mai înalt nivel de îngrijire. Deasemenea, utilizăm echipamente și tehnologii de ultimă generație care sunt esențiale în asigurarea unui tratament eficient și cât mai puțin dureros. Înclinica noastră, suntem dedicati cu adevărat sănătății și confortului dvs., astfel că vă tratăm cu compasiune, respect și profesionalism. Clinica noastră are un serviciu personalizat, pentru că ne pasă de fiecare pacient și de nevoia sa unică de tratament. Alegeți TopAltDent pentru un tratament endodontic de înaltă calitate și pentru pacea minții dvs.!

profesionistă Tratament endodontic FLORILOR

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Tratament endodontic in apropiere de FLORILOR

Beneficiile alegerii celui mai bun Tratament endodontic

Când vine vorba de sănătatea orală, alegerea celui mai bun Tratament endodontic poate aduce numeroase beneficii. Primele și cele mai importante sunt alinarea durerii, restaurarea funcționalității dentare și prevenirea problemelor dentare pe termen lung. A opta pentru un tratament endodontic de înaltă calitate de la o clinică dentară reputabilă, cum este TopAltDent din apropierea cartierului FLORILOR în Brașov, înseamnă a alege experiența, profesionalismul și atenția la detalii. Într-o lume unde recenziile reprezintă o copeie puternică de convingere, un număr mare de evaluări pozitive ne arată că pacienții sunt mulțumiți de serviciile oferite. Acestea reprezintă garanția calității și a satisfacției. Alegând TopAltDent pentru Tratamentul endodontic, nu doar că veți beneficia de cele mai bune servicii, ci vă veți pune și sănătatea orală pe mâini profesionale și încrezătoare.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de FLORILOR

Serviciile noastre TopAltDent in apropiere de cartierul FLORILOR

La TopAltDent, suntem mandri ca oferim o gama larga de servicii stomatologice de inalta calitate in apropierea cartierului FLORILOR, Brasov. Ajungem in inima comunitatii prin furnizarea de tratamente premium precum Implantul Dentar, inovatoare Tratamente dentare cu laser, perfectiuni de Protetică Dentară, diagnostic precis cu Radiologie Dentară si servicii estetice de Cosmetică Dentară.

Nu doar ca oferim servicii curative, dar suntem dedicati mentinerii sanatatii orale prin Profilaxie Dentară si Tratament Endodontic. De asemenea, abordam probleme ale gingiilor prin Parodontologie si corectam alinierea dintilor cu ajutorul Ortodonției.

Ne ocupam inclusiv de sanatatea orala a celor mici cu Pedodonție si oferim servicii generale de Odontologie.

Fiecare pacient este unic, de aceea cream planuri de tratament personalizate pentru a ne asigura ca fiecare vizita la clinica noastra este cat mai confortabila si eficienta. Va asteptam cu drag la TopAltDent pentru o experienta stomatologica de neegalat aproape de cartierul FLORILOR, Brasov.

FAQ - Tratament endodontic in FLORILOR

1. Ce servicii oferă clinica TopAltDent în cartierul FLORILOR din Brașov?

TopAltDent oferă o gamă largă de servicii de stomatologie în cartierul FLORILOR din Brașov. Printre acestea se numără tratamentul endodontic, tratamentele dentare cu laser, protetica dentară, radiologia dentară, cosmetica dentară și profilaxia dentară. Oferim și servicii de parodontologie, ortodonție, odontologie și pedodonție. Toate serviciile noastre sunt prestate de către profesioniști experimentați și cu ajutorul tehnologiei moderne.

2. Ce este tratamentul endodontic și când este necesar?

Tratamentul endodontic, sau tratamentul de canal, este necesar atunci când pulpa dintelui este infectată sau inflamată, adică în interiorul dintelui. Este o procedură comună care salvează dinții ce altfel ar trebui extrași. Pentru mai multe detalii, vă recomandăm să citiți articolul nostru despre tratamentul endodontic.

3. Cum pot ajuta tratamentele dentare cu laser oferite de TopAltDent?

Tratamentele dentare cu laser oferite de TopAltDent sunt o opțiune modernă și eficientă pentru diverse afecţiuni stomatologice. Acestea pot fi folosite în procedurile endodontice, în parodontologie, în chirurgia orală și în albirea dinților. Pentru a afla mai multe despre beneficiile tratamentului cu laser, puteți citi articolul nostru pe această temă.

4. Ce servicii oferă clinica TopAltDent în domeniul proteticii dentare?

In domeniul proteticii dentare, TopAltDent oferă soluții moderne pentru a reda funcționalitatea și estetica danturii. Oferim o gamă largă de proteze dentare, inclusiv protezele parțiale, totale și implanturile dentare. Pentru mai multe informații, vă invităm să citiți articolul nostru despre protetica dentară.

5. Oferiți servicii de ortodonție în clinica dvs. din FLORILOR, Brașov?

Da, la clinica noastră din FLORILOR, Brașov, oferim servicii de ortodonție pentru pacienții de toate vârstele. Ortodonția se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea și tratamentul anomaliilor dentare și faciale. Puteți afla mai multe despre tratamentul ortodontic, inclusiv aparatele dentare metalice și cu safir, în articolul nostru pe acest subiect.

Link-uri

Tratament endodontic FLORILOR