Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Tratament Endodontic în apropierea cartierului Ghimbav din Brașov

“La TopAltDent din apropierea cartierului Ghimbav, în Brașov, ne dedicăm excelenței în tratamentul endodontic. Vino să ne vizitezi!”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Tratament endodontic GHIMBAV

Clinica de stomatologie TopAltDent din GHIMBAV, Brașov

Bine ați venit la clinica dentară TopAltDent situată în imediata apropiere a cartierului GHIMBAV, Brașov. Suntem mândri să avem în echipa noastră cei mai profesioniști și experimentați medici, pregătiți să trateze cu atenție și răbdare orice problemă dentară. Unul dintre serviciile noastre de top este Tratamentul endodontic, care se bucură de aprecieri extraordinare din partea pacienților. Aici, la TopAltDent, punem accent pe calitatea serviciilor prestate și pe satisfacția totală a pacienților. Așadar, pentru orice problemă stomatologică, Clinica TopAltDent este alegerea perfectă. Amintește-ți, zâmbetul tău este cartea ta de vizită!

Importanța alegerii unei clinici de încredere pentru tratamentul endodontic

Tratamentul endodontic este o procedură vitală în menținerea sănătății orale, de aceea alegerea unei clinici de încredere este esențială. Clinica noastră, TopAltDent, situată în apropiere de cartierul GHIMBAV din Brașov, oferă servicii profesionale de endodonție pentru a vă asigura că dispuneți de cea mai bună îngrijire posibilă. Alegându-ne clinica, puteți conta pe o echipă de medici dentați cu experiență, aparatură modernă și metode inovative care asigură un tratament eficient, confortabil și cu un succes pe termen lung. Vă înțelegem nevoile și prioritățile și de aceea ne străduim să vă oferim soluții personalizate de îngrijire a sănătății orale. Evident, calitatea tratamentului endodontic poate influența în mod direct calitatea vieții dumneavoastră, de aceea vrem să vă oferim cele mai bune servicii. Alegeți TopAltDent pentru un zâmbet sănătos și strălucitor!

profesionistă Tratament endodontic GHIMBAV

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Tratament endodontic in apropiere de GHIMBAV

Beneficiile alegerii unui Tratament Endodontic de la TopAltDent

Un tratament endodontic de înaltă calitate, precum cel oferit la TopAltDent, poate face o diferență uriașă în sănătatea și confortul dvs. dentar. Acest tratament, care implică îngrijirea țesuturilor interne ale dintelui, poate preveni extragerile dentare, poate reduce durerea și poate menține dinții naturali funcționali și estetici. În Clinica de stomatologie TopAltDent, aproape de GHIMBAV, asigurăm o abordare personalizată și un tratament endodontic de top, făcându-ne cea mai bună alegere pentru toate nevoile dvs. de îngrijire dentară.

A alege o clinică stomatologică cu recenzii bune este un factor esențial în asigurarea celui mai bun tratament. Recenziile pozitive sunt adesea un semn al calității îngrijirii, profesionalismului personalului și a gradului de satisfacție al pacienților. La TopAltDent, suntem mândri de recenziile noastre de top care reflectă devotamentul nostru pentru excelență. A alege un tratament endodontic de la TopAltDent înseamnă a alege nu doar un tratament de calitate, ci și o echipă dedicată sănătății și fericirii orașului dvs. dentar.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de GHIMBAV

Servicii TopAltDent în cartierul GHIMBAV, Brașov

Clinica noastră de stomatologie, TopAltDent, situată în apropierea cartierului GHIMBAV din Brașov, oferă o gamă largă de servicii dentare de calitate superioară. Printre acestea se numără Implantologia Dentară, Tratamentele dentare cu laser și Protetica Dentară. De asemenea, asigurăm servicii de Radiologie Dentară și Cosmetică Dentară.

Ne străduim să asigurăm întotdeauna o îngrijire orală completă, astfel încât să menținem dinții sănătoși. Alături de Profilaxie Dentară, oferim și Tratamente Endodontice, căutând să salvăm orice dinte care este expus la distrugere sau infecție.

Pentru a combate bolile gingivale, oferim servicii de Parodontologie și ne dedicăm îmbunătățirii alinierii și funcționalității dinților prin Ortodonție. Alte servicii oferite includ Odontologie sau stomatologie pediatrică (Pedodonție).

TopAltDent este dedicat oferirii de servicii dentare de calitate, gândite pentru a satisface nevoile fiecărui pacient din GHIMBAV, Brașov.

FAQ - Tratament endodontic in GHIMBAV

1. Ce este tratamentul endodontic și când este necesar?

Tratamentul endodontic sau tratamentul de canal este necesar atunci când partea interioară a dintelui devine infectată sau inflamată. Acest lucru poate fi cauzat de carii dentare adânci, fracturi de dinți, leziuni dentare sau tratamente dentare repetate. La TopAltDent, folosim cele mai noi tehnologii și echipamente pentru a efectua tratamente endodontice eficiente și fără durere. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează tratamentul endodontic, vă invităm să vizitați aici.

2. Ce servicii oferiți la clinica dvs. stomatologică din apropierea cartierului GHIMBAV?

Clinica noastră stomatologică TopAltDent oferă o gamă completă de servicii, incluzând implant dentar, tratamente dentare cu laser, protetică dentară, radiologie dentară, cosmetică dentară, profilaxie dentară, tratament endodontic, parodontologie, ortodonție, odontologie și pedodonție. Noi suntem dedicați să oferim pacienților noștri servicii de calitate superioară într-un mediu confortabil și prietenos. Detalii suplimentare despre serviciile noastre pot fi găsite aici.

3. Ce avantaje oferă tratamentele dentare cu laser?

Tratamentele dentare cu laser sunt minim invazive, mai puțin dureroase și se vindecă mai repede comparativ cu metodele tradiționale. Acestea pot fi utilizate pentru o varietate de proceduri, inclusiv îndepărtarea cariilor, tratamentele parodontale și chirurgy dentară. La TopAltDent, utilizăm tehnologia laser pentru a asigura că pacienții noștri beneficiază de cel mai înalt standard de îngrijire. Puteți citi mai multe despre beneficiile tratamentului cu laser aici.

4. Oferiți servicii de odontologie și pedodonție pentru copii?

Da, TopAltDent oferă servicii de odontologie și pedodonție specializate pentru copii. Înțelegem că vizitele la dentist pot fi stresante pentru copii, de aceea ne străduim să creăm o experiență pozitivă și confortabilă pentru tinerii noștri pacienți. Pentru a afla mai multe despre cum îi ajutăm pe copii să mențină o sănătate orală optimă, vizitați aici.

5. Cum pot preveni parodontoza?

Parodontoza este o boală a gingiilor care poate avea consecințe grave asupra sănătății orale dacă nu este tratată. Însă, poate fi prevenită prin respectarea unei igiene orale corecte și a unor vizite regulate la dentist. La TopAltDent oferim tratamente pentru parodontoza, dar și sfaturi pentru prevenirea acesteia. Pentru mai multe detalii, accesați aici.

Link-uri

Tratament endodontic GHIMBAV