Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Tratament Endodontic în apropierea cartierului Harman din Brașov

“Obțineți cel mai bun Tratament endodontic la TopAltDent – clinica dumneavoastră de încredere situată în apropierea cartierului HARMAN din Brașov.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Tratament endodontic HARMAN

Clinica Stomatologică TopAltDent – Excelență în Tratamentul Endodontic

Localizată în imediata apropiere a cartierului HARMAN din Brașov, Clinica Stomatologică TopAltDent vă pune la dispoziție o echipă de medici profesioniști și experimentați, dedicată excelentității în Tratamentul Endodontic. Cu o abordare bazată pe grija personală pentru fiecare pacient, ne mândrim cu servicii stomatologice de calitate superioară și rezultate impresionante. Credem cu tărie în importanța unei sănătăți orale optime, iar scopul nostru principal este să oferim fiecărui pacient o experiență calmă și liniștită. Oferim tratamente endodontice de vârf, având toate echipamentele necesare pentru a asigura proceduri sigure și eficiente. Faceți primul pas către un zâmbet sănătos și frumos!

Importanța alegerii unei clinici de înaltă calitate pentru Tratamentul Endodontic

Alege cu încredere clinica noastră de stomatologie, TopAltDent, ce se află în apropierea cartierului HARMAN din Brașov. Cu tehnologie de ultimă generație și o echipă de profesioniști dedicați, tratamentul endodontic la noi este modalitatea perfectă de a reda sănătatea și frumusețea zâmbetului tău. Este esențial să alegi o clinică stomatologică de încredere pentru tratamentul endodontic, deoarece acesta implică proceduri detaliate și delicate, care au nevoie de o precizie impecabilă. Înțelegem că fiecare pacient este unic și, prin urmare, oferim abordări personalizate, adaptate nevoilor individuale. Aducem o atenție deosebită fiecărui detaliu și ne străduim să oferim o experiență confortabilă și fără durere în întregul proces al tratamentului endodontic. Cu TopAltDent, ești în mâinile celor mai buni specialiști.

profesionistă Tratament endodontic HARMAN

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Tratament endodontic in apropiere de HARMAN

Beneficiile utilizării celui mai bun Tratament Endodontic

Alegerea unei clinici dentare cu recenzii de top, precum TopAltDent, situată în apropierea cartierului HARMAN din Brașov, este esențială pentru menținerea sănătății orale. Tratamentul endodontic, cunoscut și sub numele de tratamentul canalului radicular, este crucial pentru a evita extragerea dinților afectați de carii sau boli grave ale gingiilor. Avantajele utilizării celor mai bune Tratamente Endodontice includ reducerea durerii, prevenirea răspândirii infecțiilor, precum și salvarea dinților care altfel ar putea fi pierduți. La TopAltDent, echipa noastră de specialiști oferă tratament endodontic de calitate superioară, utilizând cele mai recente tehnologii și tehnici. Astfel, puteți fi siguri că veți primi cea mai eficientă, sigură și confortabilă îngrijire dentară posibilă. Investiția într-un Tratament Endodontic de calitate nu înseamnă doar un zâmbet mai luminos, ci și o mai bună sănătate generală. Vă așteptăm la clinica noastră de la poalele munților, pentru o experiență dentară fără stres și cu rezultate de lungă durată.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de HARMAN

Serviciile Noastre de Stomatologie în cartierul HARMAN, Brașov

La clinica TopAltDent, suntem mândri să oferim o gamă largă de servicii stomatologice de înaltă calitate pentru toti rezidentii din cartierul HARMAN, Brașov. Fie că aveți nevoie de un Implant Dentar, Tratamente Dentare cu Laser sau Protetică Dentară, echipa noastră de profesioniști este aici pentru a vă ajuta. Oferim și Radiologie Dentară de ultimă generație, Cosmetică Dentară pentru un zâmbet strălucitor, Profilaxie Dentară pentru menținerea sănătății dentare, Tratament Endodontic pentru problemele grave ale danturii, Parodontologie pentru sănătatea gingiilor, Ortodonție pentru o aliniere perfectă a dinților, Odontologie pentru tratarea bolilor orale și Pedodonție specializată pentru copiii noștri mici. Cu serviciile noastre complet personalizate, începând de la prevenție până la tratament, suntem clinica dumneavoastră de încredere în HARMAN, Brașov.

FAQ - Tratament endodontic in HARMAN

1. Care sunt serviciile pe care le oferă TopAltDent în apropiere de cartierul HARMAN din Brașov?

Clinica noastră, TopAltDent, oferă o gamă completă de servicii stomatologice, inclusiv Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Echipa noastră este formată din medici dentiști calificați și experimentați, dedicati asigurării sănătății dentare a pacienților noștri. Ne asigurăm că oferim cele mai avansate tehnologii și cele mai moderne echipamente pentru a trata orice afecțiune dentară.

2. Care este importanța profilaxiei dentare?

Profilaxia dentară joacă un rol crucial în prevenirea bolilor dentare și a gingiilor. Aceasta include igienă orală regulată, curățari dentare profesionale, evaluări dentare periodice și educație orală pentru a menține un zâmbet sănătos. Puteți afla mai multe detalii despre importanța profilaxiei dentare din articolul nostru de pe site aici.

3. Ce presupune tratamentul endodontic?

Tratamentul endodontic, cunoscut și sub numele de tratamentul canalului radicular, este necesar atunci când pulpa dentară devine inflamată sau infectată. Acest proces salvează dinte cu probleme fără a genera disconfort major pentru pacient. Dacă doriți să aflați mai multe despre acest tratament, vă rugăm să citiți articolul nostru aici.

4. Cum contribuie tratamentele dentare cu laser la îmbunătățirea sănătății dentare?

Tratamentele dentare cu laser sunt foarte eficiente, minim invazive și au timp de recuperare mai scurt în comparație cu alte proceduri chirurgicale dentare. Acestea pot fi utilizate pentru numeroase intervenții dentare, inclusiv îndepărtarea cariilor, tratamentul parodontozei, albirea dinților și mai mult. Mai multe informații despre beneficiile terapiei cu laser pot fi găsite aici.

5. Când este recomandat un implant dentar?

Implantul dentar este o opțiune excelentă pentru înlocuirea unui dinte lipsă, atunci când este necesar și medicul stomatolog îl recomandă. Implantul se realizează în mai multe etape, iar rezultatul final este un dinte cu un aspect natural și funcțional. Mai multe detalii despre procedura de implant dentar, puteți găsi în articolul nostru aici.

Link-uri

Tratament endodontic HARMAN