Posibilitatea de achitare în rate! Fără Dobândă.
Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Tratament Endodontic în apropierea cartierului Noua din Brașov

“TopAltDent, clinica ta de încredere din apropiere de NOUA, oferă tratament endodontic de cea mai înaltă calitate.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Tratament endodontic NOUA

Clinica noastră de stomatologie: TopAltDent

În inima cartierului NOUA, din Brașov, se află clinica de stomatologie TopAltDent, locul unde îngrijirea danturii devine o experiență plăcută și lipsită de stres. Cu o echipă de medici stomatologi profesioniști și experți, TopAltDent este recunoscută pentru promovarea unei abordări moderne în domeniu, punând accent pe Tratament endodontic de înaltă calitate. Cu competențe bine definite și constant actualizate pe noile tehnici și instrumente din domeniu, medicii noștri vă asigură o îngrijire dentară desăvârșită. Atunci când ajungeți în mâinile noastre, puteți fi siguri că primiți nu numai tratament endodontic excelent, dar și cele mai bune sfaturi pentru a păstra o igienă orală optimă. Vizitați-ne la TopAltDent – locul unde zâmbetul dumneavoastră prinde viață.

De ce este importantă alegerea unei clinici dentare bune pentru Tratamentul Endodontic?

Alegerea unei clinici dentare de încredere este esențială atunci când vine vorba de tratamente dentare complexe, cum ar fi Tratamentul Endodontic. La TopAltDent, situată convenabil lângă cartierul Noua în Brașov, ne asigurăm că fiecare pacient beneficiază de o abordare personalizată și de un tratament de cea mai înaltă calitate. Echipa noastră de profesioniști deplin pregătiți utilizează tehnologie modernă și tehnică avansată pentru a asigura rezultate extraordinare. Înțelegem că fiecare zâmbet este unic, de aceea oferim soluții personalizate care vizează nevoile specifice ale fiecărui pacient. Alegeți TopAltDent pentru Tratamentul Endodontic și veți experimenta diferența pe care o face calitatea impecabilă.

profesionistă Tratament endodontic NOUA

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Tratament endodontic in apropiere de NOUA

Ce beneficii aduce utilizarea celui mai bun Tratament Endodontic?

Păstrarea sănătății dentare implică mai mult decât periajul de două ori pe zi. Un Tratament endodontic de calitate superioară, realizat de un dentist competent și experimentat, poate face diferența pentru o viață întreagă. La TopAltDent, situat în apropiere de cartierul NOUA din Brașov, tratamentul endodontic pe care îl oferim este de cea mai înaltă calitate, asigurându-vă o experiență lipsită de durere și cu rezultate durabile. Sănătatea orală nu trebuie să fie o luptă și, prin alegerea unei clinici dentare cu recenzii de top, vă puteți asigura că veți beneficia de cele mai bune tratamente disponibile. Nu lăsați durerile dentare să vă influențeze stilul de viață. Alegeți Tratamentul endodontic de la TopAltDent pentru o gură sănătoasă și un zâmbet strălucitor. Ne străduim să oferim fiecărui pacient cele mai bune servicii, folosind tehnologie avansată într-un mediu confortabil și prietenos. Nu amânați sănătatea dentară, haideți la TopAltDent!

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de NOUA

Serviciile noastre dentare de top în apropiere de cartierul NOUA din Brașov

La clinica noastră stomatologică, TopAltDent, oferim o gamă largă de servicii de calitate, adaptate nevoilor dumneavoastră. Dacă aveți nevoie de un Implant Dentar, vă stăm la dispoziție cu soluții moderne și eficiente. Pentru un zâmbet strălucitor, aveți la dispoziție tratamentele noastre cu laser, Tratamente dentare cu laser sunt o opțiune excelentă.

De asemenea, ne mândrim cu experiența noastră în Protetică Dentară, precum și cu facilitățile noastre moderne de Radiologie Dentară. Pentru a îmbunătăți și mai mult sănătatea dvs. orală, oferim servicii de Cosmetică Dentară și Profilaxie Dentară.

Când vine vorba despre intervenții mai complexe, echipa noastră specializată în Tratament Endodontic, Parodontologie și Ortodonție este gata să vă ajute. Și nu în ultimul rând, ne-am extins gama de servicii pentru a include Odontologie și Pedodonție. Vă așteptăm la TopAltDent pentru a vă oferi cele mai bune servicii stomatologice din apropierea cartierului NOUA.

FAQ - Tratament endodontic in NOUA

1. Ce este tratamentul endodontic și când este necesar?

Tratamentul endodontic, sau așa cum este cunoscut în mod obișnuit, tratamentul canalului radicular, este o procedură efectuată atunci când partea interioară a dintelui (pulpa) devine inflamată sau infectată. La clinica noastră de stomatologie de top aflată în apropiere de cartierul NOUA din Brasov, avem medici în specializați în tratamentul endodontic și în multe alte tratamente. Puteți afla mai multe despre tratamentul endodontic accesând acest link [tratament endodontic](https://topaltdent.ro/tratament-endodontic-ce-este-si-cand-este-nevoie/).

2. Ce servicii oferă clinica stomatologică TopAltDent?

Clinica noastră TopAltDent în apropiere de cartierul NOUA în Brasov oferă o varietate largă de servicii stomatologice, inclusiv Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Puteți consulta gama noastră completă de servicii accesând acest link [serviciile stomatologice](https://topaltdent.ro/serviciile-ofertate-de-o-clinica-stomatologica-de-top/).

3. Ce beneficii are tratamentul cu laser?

Tratamentul cu laser are multe beneficii, cum ar fi reduce doare, timpul de recuperare este mai rapid și riscul de infecție este mult mai scăzut. În cadrul clinicii noastre TopAltDent, vă oferim o varietate de tratamente cu laser. Mai multe detalii despre beneficiile tratamentului cu laser le puteți găsi aici [tratament cu laser](https://topaltdent.ro/5-beneficii-ale-tratamentului-laser-pe-care-nu-le-stiati/).

4. Ce este profilaxia dentară și care este importanța ei?

Profilaxia dentară reprezintă ansamblul metodelor și procedurilor de prevenire a bolilor dentare. Aceasta este esențială pentru a menține dinți sănătoși și un zâmbet frumos. La clinica noastră oferim un serviciu cuprinzător de profilaxie dentară, cum ar fi igienizare dentară, fluorizare și sigilare. Aflați mai multe despre importanța profilaxiei dentare de la acest link [profilaxie dentară](https://topaltdent.ro/importanta-profilaxiei-dentare-pentru-un-zambet-sanatos/).

5. Ce trebuie să știu înainte de a alege un tratament de cosmetica dentară?

Tratamentele de cosmetica dentară pot avea o gamă largă de beneficii pentru zâmbetul dvs., dar este important să fie luate în considerare anumite aspecte precum starea generală a sănătății orale, costul total al tratamentului și îngrijirea post-tratament. Obțineți mai multe informații de la acest link [cosmetica dentară](https://topaltdent.ro/5-lucruri-de-luat-in-considerare-inainte-de-a-obtine-dentistie-cosmetica/).

Link-uri

×

Cu ce vă pot ajuta?

× Scrie pe WhatsApp