Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Tratament Endodontic în apropierea cartierului Racadau (Valea Cetatii) din Brașov

Experimentați un tratament endodontic de calitate superioară la clinica noastră dentară TopAltDent, alături de profesioniști dedicatiși, în inima cartierului Răcădău- Valea Cetății din Brașov.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Tratament endodontic RACADAU (VALEA CETATII)

Clinica Dentară cu Servicii de Top – TopAltDent în RACADAU (VALEA CETATII)

În inima Brasovului, în apropierea cartierului RACADAU (VALEA CETATII), se află clinica dentară TopAltDent, recunoscută pentru profesionalismul și expertiza medicilor săi. Fiecare medic având o bogată experiență în domeniu, promitem să oferim cele mai bune servicii și să îndeplinim chiar și cele mai exigente cerințe ale pacienților. Unul dintre serviciile noastre de top este Tratamentul endodontic. Această procedură nu numai că ajută la prevenirea apariției altor probleme dentare, dar este esențială și pentru a preveni pierderea dinților. În plus, îți garantăm că vei primi cele mai bune îngrijiri, deoarece la TopAltDent punem accent pe calitate și confortul tău. Alege-ne pentru a avea parte de o experiență dentară de neuitat, unde profesionalismul și pasiunea se îmbină pentru a-ți oferi zâmbetul la care visezi.

Utilitatea unui tratament endodontic într-o clinică de înaltă calitate

Alegeți cu încredere clinica noastră dentară, TopAltDent, pentru un tratament endodontic eficient și de înaltă calitate. Situată în apropiere de cartierul RACADAU (VALEA CETATII) din Brașov, clinica noastră este echipată cu cele mai recente tehnologii din domeniul stomatologic, oferindu-vă maximul de confort și siguranță pe durata întregului tratament. Este esențial să alegeți o clinică bună atunci când vine vorba de sănătatea dumneavoastră orală, iar tratamentul endodontic este una dintre intervențiile care necesită o atenție deosebită. Abordarea noastră ambițioasă și profesionistă, alături de serviciile de top, fac clinica noastră alegerea ideală pentru un tratament endodontic eficient și lipsit de dureri. Nu riscați sănătatea dumneavoastră orală și alegeți TopAltDent – clinica care pune pe primul loc nevoile pacienților săi.

profesionistă Tratament endodontic RACADAU (VALEA CETATII)

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Tratament endodontic in apropiere de RACADAU (VALEA CETATII)

De ce alege tratamentul endodontic de la TopAlt Dent?

Beneficiati de cel mai bun Tratament endodontic oferit de clinică noastră, TopAltDent, situată în apropiere de cartierul RACADAU (VALEA CETATII) din Brasov. Alegerea unei clinici dentare cu recenzii excelente este esenţială pentru sănătatea şi confortul dumneavoastră dentală. Tratamentul endodontic, cunoscut şi ca tratamentul de canal, este o procedură esenţială pentru salvarea şi restaurarea dinţilor afectaţi. El este realizat cu standardul cel mai înalt de către personalul nostru calificat şi experimentat utilizând tehnologia de vârf. Când alegeţi TopAltDent pentru Tratament endodontic, vă asiguraţi că veţi beneficia de o abordare personalizată, metode minim invazive şi un rezultat final estetic şi durabil. Dentiţia sănătoasă este o componentă importantă a unei vieţi sănătoase, iar noi suntem dedicati să vă oferim îngrijirea profesională de care aveţi nevoie.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de RACADAU (VALEA CETATII)

TopAltDent – Serviciile noastre de top pentru sănătatea orală în apropierea cartierului RACADAU (VALEA CETATII)

Clinica noastră dentară, TopAltDent, situată în apropierea cartierului RACADAU (VALEA CETATII) din Brașov, oferă o gamă largă de servicii stomatologice de înaltă calitate. Facem totul, de la Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser până la Protetică Dentară pentru a vă ajuta să vă păstrați zâmbetul frumos și sănătos.

La TopAltDent , avem instrumente moderne de Radiologie Dentară pentru a diagnostica și trata diferite probleme dentare. Oferim de asemenea Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară și Tratament Endodontic pentru a menține sănătatea și aspectul dvs. oral la standardul cel mai înalt.

În plus, oferim o mulțime de alte servicii, cum ar fi Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Noi la TopAltDent ne angajăm să oferim cele mai bune servicii stomatologice posibile pentru a vă menține sănătatea orală.

FAQ - Tratament endodontic in RACADAU (VALEA CETATII)

1. Ce este tratamentul endodontic pe care îl oferiți la clinica TopAltDent din cartierul RACADAU (VALEA CETATII) în Brașov ?

Tratamentul endodontic, cunoscut și sub denumirea de terapie de canal, este un proces utilizat pentru a trata infecțiile care s-au răspândit până la pulpă dentară, partea cea mai internă a dintelui. Acesta este o procedură esențială pentru a salva un dinte deteriorat de carie sau alți factori. La clinica noastră utilizăm tehnologii moderne și un personal calificat pentru a asigura o experiență cât mai confortabilă și eficientă. Aflați mai multe despre tratamentul endodontic de pe site-ul nostru.

2. Ce beneficii are tratamentul cu laser de la TopAltDent?

Tratamentele dentare cu laser au numeroase beneficii, incluzând proceduri mai rapide, durere redusă și timp de recuperare minim. Tratamentul cu laser poate fi eficient pentru o varietate de probleme dentare, inclusiv fețe dentare, înălbireuna dintelor și multe altele. Descopera mai multe beneficii ale tratamentului cu laser pe site-ul nostru.

3. Care sunt serviciile oferite de clinică stomatologică TopAltDent în Brașov, în apropiere de cartierul RACADAU (VALEA CETATII)?

TopAltDent oferă o gamă largă de servicii, inclusiv Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Aflați mai multe despre serviciile noastre pe site-ul nostru.

4. Cum pot preveni parodontoza la TopAltdent Clinic?

Prevenirea parodontozei este posibilă prin profilaxie dentară regulată, îngrijire orală adecvată și vizite regulate la medicul dentist. La TopAltDent, oferim profilaxie dentară pentru a vă ajuta să mențineți o sănătate orală optimă și pentru a preveni apariția parodontozei. Aflați mai multe despre prevenirea parodontozei de pe site-ul nostru.

5. Ce presupune serviciul de Cosmetică Dentară oferit de TopAltdent Clinic în Brașov, în apropiere de cartierul RACADAU (VALEA CETATII)?

Cosmetica dentară se referă la o varietate de tratamente concepute pentru a îmbunătăți aspectul zâmbetului tău, inclusiv albirea dintilor, închiderea spațiilor dintre dinți, restaurarea dinților ciobiți sau uzati și multe altele. La TopAltDent, oferim o gamă variată de servicii de Cosmetică Dentară care te vor ajuta să-ți recâștigi încrederea în zâmbet. Aflați mai multe despre Cosmetică Dentară de pe site-ul nostru.

Link-uri

Tratament endodontic RACADAU (VALEA CETATII)