Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Tratament Endodontic în apropierea cartierului San-Petru din Brașov

Descoperă la TopAltDent, aproape de cartierul SAN-PETRU în Brașov, abordarea profesională și delicată în Tratamentul endodontic. Fiind dedicat sănătății tale dentare!

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Tratament endodontic SAN-PETRU

TopAltDent Clinică Dentară – Profesionalism și Expertiză în Tratamentul Endodontic!

Situată în imediata apropiere a cartierului SAN-PETRU din Brașov, clinica noastră dentară, TopAltDent, este recunoscută pentru excepţionala echipă de medici. Profesionalismul și expertiza lor se reflectă mai ales în realizarea tratamentelor endodontice sau Tratament endodontic cum este uneori denumit. Noi nu numai că asigurăm cele mai înalte standarde în practica medicală, dar avem o concentrare specială pe confortul și satisfacția pacientului. De la consultul inițial până la aplicarea tratamentului, vă garantăm o experienţă calmă și fără stres. Sănătatea și zâmbetul dumneavoastră sunt prioritatea noastră!

Importanța alegerii unei clinici de încredere pentru tratamentul endodontic

Oricât de atente și regulate ne-ar fi rutinele de îngrijire orală, uneori problemele dentare sunt inevitabile. Fie că vorbim de o carie profundă sau o infecție la rădăcina dintelui, soluția stă într-un tratament endodontic eficient, iar alegerea unei clinici dentare de calitate este cel mai bun pas spre un zâmbet sănătos. La TopAltDent, clinica noastră situată în apropierea cartierului San-Petru din Brașov, prioritizăm integritatea, skill-urile de nivel înalt și tehnologia de vârf, asigurându-ne că fiecare pacient primește cea mai bună îngrijire posibilă. Echipa noastră de profesioniști dedicăți furnizează servicii de stomatologie la standarde înalte, având grijă de sănătatea danturii dumneavoastră. Nu compromiteți când vine vorba de sănătatea orală. Alegeți încrederea, alegeți calitatea, alegeți TopAltDent!

profesionistă Tratament endodontic SAN-PETRU

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Tratament endodontic in apropiere de SAN-PETRU

Beneficiile utilizării celui mai bun Tratament endodontic la clinica TopAltDent

Alege să beneficiezi de cel mai bun Tratament endodontic la clinica noastră, TopAltDent, situată în imediata apropiere a cartierului SAN-PETRU din Brașov. Tratamentul endodontic de calitate superioară nu numai că îți poate vindeca durerea de dinți ci și să prevină orice complicații viitoare. Este esențial să alegi o clinică odontologică cu recenzii pozitive, deoarece calitatea serviciilor oferite este direct proporțională cu satisfacția pacienților. La TopAltDent, ne mândrim cu un rating excelent acordat de pacienții noștri, garantând astfel siguranța și eficiența tratamentului endodontic pe care îl oferim. Alegerea unei clinici stomatologice de încredere este la fel de importantă precum alegerea celui mai eficient Tratament endodontic. Avem grijă de sănătatea orală a pacienților noștri cu profesionalism, dedicație și pasiune.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de SAN-PETRU

Servicii Dentare Profesionale la TopAltDent in zona SAN-PETRU, Brasov

Bine ați venit la TopAltDent, clinica dumneavoastră de stomatologie din vecinătatea SAN-PETRU, Brasov, care furnizează o gamă largă de servicii stomatologice. În primul rând, ne mândrim cu expertiza noastră în Implantologie, un process care ajută la restabilirea zâmbetului și funcționării sănătoase a danturii. De asemenea, oferim Tratamente Dentare cu Laser, o metodă modernă care reduce disconfortul și timpul de vindecare.

La TopAltDent, oferim și Protezare Dentară și Radiologie Dentară de înaltă calitate. În același timp, vă puteți îmbunătăți aspectul zâmbetului dvs cu servicile noastre de Cosmetică Dentară. De asemenea, vă încurajăm să beneficiați de serviciile noastre de Profilaxie Dentară pentru a preveni problemele dentare înainte de a se dezvolta.

TopAltDent este, de asemenea, expert în Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, și Pedodonție. TopAltDent este alegerea ideală pentru servicii stomatologice de încredere și profesionale în Brasov, realizându-și angajamentul de a asigura îngrijire dentară de înaltă calitate pentru întreaga familie.

FAQ - Tratament endodontic in SAN-PETRU

1. Ce servicii oferă clinica TopAltDent din cartierul SAN-PETRU din Brașov?

Clinica TopAltDent oferă o gamă variată de servicii stomatologice, de la implanturi dentare și tratamente dentare cu laser, la profilaxie dentară și tratament endodontic. De asemenea, oferim servicii de protetică dentară, radiologie dentară, cosmetică dentară și pedodonție. Beneficiați de cele mai moderne tehnologii și echipamente în materie de sănătate orală în cartierul SAN-PETRU din Brașov.

2. Ce este tratamentul endodontic pe care îl oferiți la TopAltDent?

Tratamentul endodontic, uneori numit și “tratament de canal”, face parte din gama variată de servicii pe care le oferă clinica noastră. Acesta implică tratarea infecțiilor de la rădăcina dintelui, protejând astfel dintele și prevenind pierderea sa. Puteți afla mai multe detalii despre acest lucru în ghidul nostru, “Cum funcţionează tratamentul endodontic – tot ce trebuie să ştii”.

3. De ce să aleg TopAltDent pentru implanturi dentare?

TopAltDent se specializează în implanturi dentare, folosind tehnologii de ultimă oră pentru a asigura rezultate de înaltă calitate. Avantajele implanturilor dentare includ performanță îmbunătățită, confort sporit și un aspect natural pentru un zâmbet atrăgător. Clinica noastră este situată convenabil în apropiere de cartierul SAN-PETRU din Brașov.

4. Oferiți tratamente dentare cu laser la TopAltDent?

Da, la TopAltDent oferim tratamente dentare cu laser. Acesta este o metodă modernă, rapidă și eficientă de tratament, care poate fi utilizată pentru diverse proceduri, inclusiv tratamentul cariilor, al gingivitei și a parodontozei. De asemenea, tratamentul cu laser contribuie la minimizarea disconfortului și a duratei de vindecare.

5. Ce este profilaxia dentară și de ce este importantă?

Profilaxia dentară este un ansamblu de măsuri preventive pentru a evita apariția bolilor dentare. Este esențială pentru menținerea unei sănătăți orale bune și pentru prevenirea apariției unor probleme precum cariile sau parodontoza. La TopAltDent, ne dedicăm asigurării că pacienții noștri beneficiază de cele mai bune servicii în materie de prevenire.

Link-uri

Tratament endodontic SAN-PETRU