Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Tratament Endodontic în apropierea cartierului Scheii din Brașov

“La TopAltDent, aproape de cartierul Scheii în Brașov, oferim tratament endodontic de vârf pentru sănătatea perfectă a zâmbetului dumneavoastră.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Tratament endodontic SCHEII

TopAltDent – Excelență în Tratamentul Endodontic la Brașov

Situată în apropierea cartierului Scheii, clinica noastră TopAltDent, reprezintă poarta către un zâmbet sănătos și plin de viață. Echipa noastră de specialiști se mândrește cu cele mai avansate metode de tratament, printre care se numară și Tratamentul Endodontic. Acesta este menit să vă readucă zâmbetul, îmbunătățind în mod semnificativ sănătatea dentară. Profesionalismul și competența medicilor noștri vă asigură un tratament de calitate, plasându-ne printre cele mai de încredere clinici stomatologice din Brașov. Vizitați clinica TopAltDent pentru a beneficia de un tratament endodontic realizat de specialiști de top. Gândită ca o oază de liniște și confort, clinica noastră promite o experiență plăcută și rezultate excelente, de fiecare dată.

Importanța Alegerii unei Clinici Dentare de Încredere pentru Tratamentul Endodontic

Este extrem de important să alegeți o clinică dentală de încredere, precum TopAltDent, pentru tratamentul endodontic, fie că vorbim despre o simplă obturație sau despre proceduri complexe precum tratamentul canalului radicular. Previziunea și eficacitatea acestor tratamente depind în mare măsură de nivelul de profesionism și de experiențaclinicii pe care ați ales-o. Specialiștii noștri de la TopAltDent oferă proceduri de înaltă precizie, bazate pe o vastă experiență și cunoștințe aprofundate. În plus, utilizăm cele mai recente tehnologii pentru a asigura un confort maxim iar rezultatele vor fi durabile și estetice. Sănătatea dumneavoastră dentală este prioritatea noastră supremă, iar la TopAltDent, în apropierea cartierului SCHEII din Brașov, veți găsi înţelegere și îngrijire atentă pentru nevoile dumneavoastră dentare. Alegeți calitate, alegeți TopAltDent!

profesionistă Tratament endodontic SCHEII

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Tratament endodontic in apropiere de SCHEII

De ce este esențial să alegeți cel mai bun Tratament endodontic la TopAltDent?

Un tratament endodontic realizat cu profesionalism, precum cel oferit de clinica noastră TopAltDent situată în apropierea cartierului SCHEII din Brașov, oferă numeroase beneficii pacienților. În primul rând, un Tratament endodontic de calitate ajută la salvarea dinților care altfel ar fi trebuit extrași, păstrându-vă zâmbetul natural. În al doilea rând, procedura elimină durerea cât mai eficient și rapid posibil, restabilindu-vă confortul. În sfârșit, a alege o clinică dentară cu recenzii foarte bune, precum TopAltDent, vă asigură că veți beneficia de cele mai bune tehnici și tehnologii din domeniul stomatologiei. Prin urmare, alegerea unui Tratament endodontic la TopAltDent nu asigură doar o îngrijire dentală de calitate, dar și pacea minții, știind că sunteți în mâinile unor profesioniști de top.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de SCHEII

Serviciile noastre stomatologice în apropierea cartierului SCHEII, Brașov

Aflați în apropierea cartierului SCHEII din Brașov, la TopAltDent, oferim o gamă largă de servicii stomatologice de inaltă calitate. Printre acestea, ne mândrim cu expertiza noastră în Implantologie, oferind soluții de durată pentru restaurarea zâmbetului dumneavoastră. De asemenea, am introdus Tratamente dentare cu laser, o procedură minim invazivă, dar extrem de eficientă.

Pentru nevoile de reconstrucție, dispunem de servicii de Protetică Dentară. Pentru a vă ajuta să aveți cel mai bun diagnostic, avem echipamente moderne pentru Radiologie Dentară. Dacă sunteți în căutarea unui zâmbet mai radiant, vă sugerăm Cosmetica Dentară.

La TopAltDent promovăm o abordare preventivă a îngrijirii orale prin Profilaxie Dentară. Asigurați-vă că alegeti cele mai bune servicii de Tratament Endodontic pentru a vă menține sănătatea orală la cote înalte. De asemenea, ne ocupăm de prevenirea și tratarea bolilor parodontale prin serviciul nostru de Parodontologie.

Serviciile noastre de Ortodonție se ocupă cu corectarea dinților și a maxilarelor poziționate incorect. Oferim, de asemenea, servicii de Odontologie pentru a vă ajuta să vă păstrați gura sănătoasă. Pentru cei mai tineri pacienți, am dezvoltat o abordare specială prin Pedodonție, care se concentrează pe sănătatea orală a copiilor.

Vă așteptăm la TopAltDent, unde preocuparea noastră principală este sănătatea dumneavoastră orală.

FAQ - Tratament endodontic in SCHEII

1. Ce este tratamentul endodontic și când este necesar?

Răspuns: Tratamentul endodontic, cunoscut și sub numele de tratament al canalului radicular, este adesea necesar când pulpa dentară devine infectată sau inflamată. Potrivit articolului nostru “Tratament endodontic: ce este și când este nevoie“, acest tratament poate ajuta la prevenirea durerii severe și a pierderii dinților. La TopAltDent, oferim acest serviciu excelent pentru pacienții din cartierul SCHEII și împrejurimile acestuia.

2. Ofertați Implant Dentar în cartierul SCHEII, Brașov?

Răspuns: Da, la TopAltDent oferim implanturi dentare de înaltă calitate pentru pacienții noștri. Implanturile dentare sunt o modalitate eficientă de a înlocui dinții pierduți, oferind rezultate durabile și naturale. Puteți afla mai multe despre acest proces în ghidul nostru “Proteză Dentară sau Implant“.

3. Care sunt beneficiile tratamentelor dentare cu laser pe care le oferiți?

Răspuns: Tratamentele dentare cu laser au o serie de beneficii, inclusiv reducerea durerii, stimularea vindecării și minimizarea sângerării. Conform articolului nostru “5 beneficii ale tratamentului laser pe care nu le știați“, acestea pot fi utilizate în diverse proceduri, precum tratamentele endodontice, periodontale și de albire a dinților.

4. Ce servicii de profilaxie dentară oferiți în cartierul SCHEII, Brașov?

Răspuns: Profilaxia dentară este esențială pentru menținerea sănătății orale. La TopAltDent oferim o serie de servicii de profilaxie dentară, cum ar fi curățarea profesională a dinților, fluorizarea, sigilarea fisurilor și instruirea personalizată pentru o igienă orală corectă. Puteți afla mai multe în articolul nostru “Importanța profilaxiei dentare pentru un zâmbet sănătos“.

5. Care este diferența între serviciile de cosmetica dentara și cele de ortodonție pe care le oferiți?

Răspuns: Cosmetica dentară se referă la proceduri care îmbunătățesc aspectul estetic al zâmbetului, cum ar fi albirea dinților sau cariile cu laser. Ortopedia se ocupă cu corectarea poziției dinților și a oaselor maxilare printr-o varietate de dispozitive, inclusiv aparatul dentar. Ambele sunt oferite la clinica noastră, în cartierul SCHEII, Brașov. Puteți afla mai multe despre aceste servicii în articolele noastre: “5 lucruri de luat în considerare înainte de a obtine cosmetica dentară” și “Tratamentul ortodontic: aparate dentare metalice cu safir“.

Link-uri

Tratament endodontic SCHEII