Posibilitatea de achitare în rate! Fără Dobândă.
Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Tratament Endodontic în apropierea cartierului Stupini din Brașov

La TopAltDent, aproape de cartierul Stupini din Brasov, tratamentul endodontic este executat cu precizie, profesionalism și cu un confort maxim pentru pacient.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Tratament endodontic STUPINI

TopAltDent, Clinica Dentară de Top în Zona Stupini, Brașov

Pentru o clinică stomatologică în care profesionalismul și competența sunt pe primul plan, TopAltDent este alegerea ideală. Situată chiar în apropierea cartierului Stupini din Brașov, clinica noastră dentară vă oferă cele mai înalte standarde de calitate. Dincolo de serviciile dentare de bază, o echipă de medici stomatologi experți vă stau la dispoziție pentru un Tratament endodontic de top. Indiferent dacă aveți nevoie de o intervenție complexă sau de un control de rutină, la TopAltDent veți beneficia de un tratament personalizat, adaptat nevoilor dumneavoastră. Alegându-ne, veți avea parte de servicii de calitate și un zâmbet sănătos.

Importanța alegerii unei clinici de încredere pentru Tratamentul Endodontic

Alegeți cu încredere clinica noastră dentară TopAltDent, situată în apropiere de cartierul Stupini, Brașov, mai ales atunci când aveți nevoie de un tratament endodontic de calitate. Starea danturii dumneavoastră este esențială pentru o viață sănătoasă și o încredere de sine crescută. Înțelegem acest lucru și ne dedicăm îmbunătățirii sănătății orale a tuturor pacienților noștri. Profesionalismul și experiența echipei noastre se combină cu tehnologia de ultimă oră, astfel încât să vă oferim cele mai eficiente soluții pentru problemele dentare. O clincă dentară bună nu este doar despre tratamente dentare de înaltă calitate, este și despre oameni – atenția și îngrijirea personalizată pe care o acordăm fiecărui pacient. Alegeți TopAltDent pentru un tratament endodontic de înaltă calitate și simțiți diferența pe care o face alegerea unei clinici dentare de top.

profesionistă Tratament endodontic STUPINI

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Tratament endodontic in apropiere de STUPINI

Care sunt beneficiile utilizării celui mai bun Tratament endodontic la TopAltDent?

Un Tratament endodontic de calitate superioară reprezintă un aspect crucial în menținerea sănătății orale. Acesta implică tratarea problemelor ce apar în centrul dintelui, o zonă extrem de sensibilă care, dacă nu este îngrijită corespunzător, poate provoca dureri severe și alte complicații. TopAltDent, clinica noastră de stomatologie situată în proximitatea cartierului STUPINI, Brasov, vă oferă cel mai bun tratament endodontic, realizat de medicul dentar cu experiență. Selectarea unei clinici stomatologice cu recenzii excelente este esențială pentru asigurarea unui tratament de calitate și a unei experiențe confortabile. Cu un Tratament endodontic realizat de experții noștri, vă veți bucura de o dantură sănătoasă și de un zâmbet strălucitor. Investiția în sănătatea dvs. orală nu este doar o decizie pe termen scurt, ci una care vă va influența bunăstarea într-un mod pozitiv pe termen lung.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de STUPINI

Serviciile Noastre de Stomatologie în Zona Stupini, Brașov

Clinica noastră dentară, TopAltDent, situată în apropiere de cartierul Stupini din Brașov, oferă o gamă largă de servicii stomatologice, toate concepute pentru a vă oferi cea mai bună experiență și rezultate de top. Printre serviciile noastre se numără Implantul Dentar, tratamentele cu laser pentru a vă reda zâmbetul, Protetică Dentară pentru refacerea esteticii și funcționalității orale, și Radiologie Dentară pentru diagnosticare precisă.

De asemenea, oferim servicii de Cosmetică Dentară pentru un zâmbet strălucitor, Profilaxie Dentară ca măsură preventivă împotriva bolilor orale, Tratament Endodontic pentru salvarea dinților afectați, Parodontologie pentru menținerea sănătății gingiilor, Ortodonție pentru corectarea aliniamentului dinților și Odontologie. Și nu în ultimul rând, avem pedodonție, oferind cele mai bune servicii pentru cei mici, cu o atenție deosebită dată pacienților noștri tineri Pedodonție.

Există o mulțime de motive pentru a alege TopAltDent ca clinica dumneavoastră de încredere. Ne angajăm să oferim servicii stomatologice de înaltă calitate, într-un mediu confortabil și prietenos, cu o echipă de profesioniști dedicați și calificați. Nu ezitați să ne contactați pentru a programa o vizită. Plynn este receptivă și gata să vă ajute.

FAQ - Tratament endodontic in STUPINI

1. Care sunt serviciile pe care le oferiți în Stupini, Brașov, în cadrul clinicii de stomatologie TopAltDent?

TopAltDent oferă o gamă largă de servicii în Stupini, Brașov, inclusiv Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Ne străduim să oferim cele mai bune tratamente dentare pentru a asigura că fiecare pacient pleacă cu un zâmbet sănătos și strălucitor. Puteți afla mai multe despre serviciile noastre de pe site-ul nostru, la secțiunea servicii ofertate.

2. Ce este tratamentul endodontic și când este nevoie de el?

Tratamentul endodontic, cunoscut și sub numele de tratament canal, este un proces de eliminare a bacteriilor și a nervilor infectați din interiorul dintelui. Acesta este necesar atunci când pulpa dintelui devine infectată sau inflamată, adesea cauzată de cării dentare avansate, fracturi dentare sau leziuni. Pentru mai multe detalii despre procedura tratamentului endodontic, vizitați pagina noastră și citiți cum funcționează tratamentul endodontic.

3. Doresc un zâmbet estetic. Ce opțiuni oferiți în cadrul clinicii dumneavoastră?

Oferim mai multe soluții pentru un zâmbet estetic la TopAltDent, inclusiv Cosmetică Dentară, Implant Dentar și Protetică Dentară. În funcție de dorințele și nevoile dumneavoastră, putem oferi soluții precum fațetele dentare, albirea dinților, restaurările dentare estetice, implanturile dentare sau protezele dentare. Pentru mai multe information despre aceste servicii, vă rugăm să vizitați pagina protetică dentară sau 5 lucruri de luat în considerare înainte de a obține dentistie cosmetică.

4. Ce măsuri de prevenire a problemelor dentare oferiți?

TopAltDent pune un accent puternic pe prevenirea afecțiunilor dentare. Oferim Profilaxie Dentară, care include curățarea profesională a dinților, examinările periodice și educația pacienților despre igiena orală corectă. Puteți afla mai multe despre importanța profilaxiei dentare pe blogul nostru.

5. Ce este pedodonția și cum ajută copiii?

Pedodonția este o specialitate în stomatologie care se ocupă cu îngrijirea orală a copiilor de la naștere până la adolescență. La TopAltDent, avem specialiști în pedodonție care oferă tratamente dentare prietenoase cu copiii într-un mediu confortabil pentru a reduce anxietatea asociată cu vizitele la dentist. Puteți înțelege mai multe despre acest serviciu în ghidul părinților pentru îngrijirea orală a copiilor pe site-ul nostru.

Link-uri

×

Cu ce vă pot ajuta?

× Scrie pe WhatsApp