Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Tratament Endodontic în apropierea cartierului Tractorul din Brașov

Descoperă serviciile noastre superioare de tratament endodontic la TopAltDent, clinica ta de încredere situată în proximitatea cartierului Tractorul din Brașov.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Tratament endodontic TRACTORUL

Clinica Dentară TopAltDent – Profesionalism și Experțiză în Tratamentul Endodontic

Suntem Clinica Dentară TopAltDent, situată strategic lângă cartierul TRACTORUL, în Brașov. Cu o reputație îndelungată în domeniul medicinei dentare, ne mândrim cu cei mai profesioniști și experimentați doctori, dedicați medicinii dentare. Egal de complexe ar fi nevoile stomatologice ale pacienților noștri, noi le adresăm cu încredere și profesionalism. Un argument demn de a fi remarcat este specialitatea noastră în Tratamentul Endodontic. Apelăm la tehnici moderne și la un personal excepțional pentru a asigura un tratament endodontic de înaltă calitate, menit să vă redescopere zâmbetul. Indiferent de complexitatea sau gradul de urgență, echipa noastră este pregătită pentru a se ocupă de pacienții noștri cu maximă atenție și grijă. Veniți alături de noi la TopAltDent pentru a experimenta dedicația, profesionalismul și grija noastră pentru sănătatea orală a pacienților noștri.

Importanța alegerii unei clinici adecvate pentru Tratamentul Endodontic

Fiecare zâmbet este unic și necesită o îngrijire specială, tocmai de aceea, alegerea unei clinici dentare pentru Tratamentul Endodontic nu trebuie să se facă la întâmplare. La TopAltDent, aflată în proximitatea cartierului TRACTORUL din Brasov, vă oferim servicii dentare profesioniste, într-un mediu dotat cu aparatură medicală de ultimă generație și echipă de specialiști dedicată, printr-o abordare personalizată, ne dedicăm fiecărui pacient în parte cu inimă și profesionalism. Asigurăm rezultate durabile și îngrijire dentară la un standard superior. Fiecare vizită la noi devine astfel, mai puțin stresantă, iar sănătatea și confortul oral al pacienților devin prioritatea noastră. Alege TopAltDent, pentru un tratament endodontic de înaltă calitate!

profesionistă Tratament endodontic TRACTORUL

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Tratament endodontic in apropiere de TRACTORUL

Beneficiile alegerii celui mai bun Tratament endodontic la TopAltDent

Despre importanța sănătății dentare și a unui zâmbet perfect nu trebuie să vorbim mult, pentru că sunt aspecte bine înțelese de fiecare dintre noi. Dar când vine vorba de probleme mai complexe, precum necesitatea unui Tratament endodontic, lucrurile se complică. La TopAltDent, am înțeles importanța calității serviciilor de stomatologie și de aceea, în clinica noastră din apropierea cartierului TRACTORUL din Brașov, ne mândrim cu cele mai înalte evaluări și feedback-uri pozitive. A alege cel mai bun Tratament endodontic la noi înseamnă a opta pentru profesionalism, tehnologie de ultimă oră, servicii de înaltă calitate și un follow-up atent. Este important să alegi o clinică dentară cu recenzii înalte, pentru că sănătatea ta dentală nu merită compromisuri.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de TRACTORUL

Serviciile Noastre Dentare in Proximitatea Cartierului TRACTORUL, Brasov

Bine ati venit la TopAltDent, clinica noastra dentara situata aproape de cartierul TRACTORUL din Brasov. Oferim o gama completă de servicii dentare, între care se numără Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, și Radiologie Dentară. Ne străduim de asemenea să oferim cele mai bune servicii in Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară și Tratament Endodontic. Specialiștii noștri oferă, de asemenea, servicii excelente în Parodontologie, Ortodonție, Odontologie si Pedodonție. Vineți să descoperiți calitatea serviciilor noastre dentare care ne diferențiază de restul clinicilor dentare. Noi punem accent pe oferirea unor tratamente personalizate pentru fiecare pacient, oferind atenție fiecărui detaliu și asigurându-ne că veți avea întotdeauna un zâmbet frumos și sănătos.

FAQ - Tratament endodontic in TRACTORUL

1. Care este importanța tratamentului endodontic realizat la TopAltDent în cartierul TRACTORUL din Brașov?

Răspuns: Tratamentul endodontic, sau tratamentul canalului radicular, este crucial în prevenirea pierderii danturii din cauza unei infecții sau inflamații grave. La TopAltDent, echipa noastră de specialiști folosește metode avansate și tehnologii de ultimă oră pentru a oferi servicii de înaltă calitate în domeniul endodonției. Scopul nostru principal este de a salva dantura pacientului și de a menține sănătatea orală la cele mai înalte standarde. Citiți mai multe aici: https://topaltdent.ro/tratament-endodontic-ce-este-si-cand-este-nevoie/.

2. Ce servicii de implant dentar oferă clinica dentară TopAltDent din cartierul TRACTORUL, Brașov?

Răspuns: Clinica noastră dentară oferă servicii de implantologie dentară de înaltă calitate pentru a înlocui dinții lipsă. Echipa noastră de profesioniști calificați utilizează tehnologia modernă și metode eficiente pentru a asigura rezultate optime, cu durabilitate îndelungată. Implanturile dentare îmbunătățesc estetica facială și funcționalitatea orală, restabilind încrederea pacienților în zâmbetul lor. Vizitați site-ul nostru pentru mai multe întrebări și răspunsuri despre implanturi dentare: https://topaltdent.ro/proteza-dentara-sau-implant/.

3. Cum mă poate ajuta TopAltDent cu tratamentele dentare cu laser în TRACTORUL, Brașov?

Răspuns: În clinica noastră, folosim tratamentul dentar cu laser pentru a gestiona diverse probleme dentare cu precizie și eficacitate. Acest tratament poate fi folosit în diferite proceduri, de la îndepărtarea cariilor la tratamentul afecțiunilor gingivale. Tratamentul cu laser este nedureros, ceea ce îl face mai confortabil pentru pacienți. Pentru mai multe informații despre beneficiile tratamentului dentar cu laser, vizitați: https://topaltdent.ro/5-beneficii-ale-tratamentului-laser-pe-care-nu-le-stiati/.

4. Ce servicii de profilaxie dentară oferă TopAltDent în cartierul TRACTORUL?

Răspuns: La TopAltDent oferim un pachet complet de profilaxie dentară care include curățirea dentară profesională, detartajul cu ultrasunete, fluorizarea și sigilarea fosetelor. Aceste proceduri sunt extrem de importante pentru prevenirea cariilor și afecțiunilor parodontale. De asemenea, educăm pacienții despre igiena orală corectă și planul dietetic adecvat. Puteți să aflați mai multe despre importanța profilaxiei dentare accesând acest link: https://topaltdent.ro/importanta-profilaxiei-dentare-pentru-un-zambet-sanatos/.

5. Care sunt opțiunile pentru estetica dentară la clinica TopAltDent din TRACTORUL, Brașov?

Răspuns: La TopAltDent, oferim o gamă largă de servicii de estetică dentară pentru a vă îmbunătăți zâmbetul. Acestea includ albirea dinților, fațetele dentare, coroanele dentare și multe altele. De asemenea, oferim consultații pentru a personaliza cele mai bune opțiuni de tratament pentru fiecare pacient. Vedeți mai multe informații despre serviciile noastre de estetică dentară aici: https://topaltdent.ro/5-lucruri-de-luat-in-considerare-inainte-de-a-obtine-dentistie-cosmetica/.

Link-uri

Tratament endodontic TRACTORUL