Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Tratament Endodontic în apropierea cartierului Triaj din Brașov

Descoperiți TopAltDent – clinica dumneavoastră de încredere pentru tratament endodontic de top, situată aproape de cartierul TRIAJ din Brașov.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Tratament endodontic TRIAJ

TopAltDent, Clinica Stomatologică de Top din Brasov

La TopAltDent, clinică stomatologică respectată în apropiere de cartierul TRIAJ din Braşov, ne mândrim cu o echipă de medici stomatologi profesioniști. Folosim cele mai recente tehnici și echipamente pentru a oferi pacienților noștri tratamentul endodontic de cea mai înaltă calitate și eficientă. Medicii noștri sunt nu numai experți în domeniul lor, dar își doresc și ca pacienții noștri să se simtă confortabil, sigur, și informații despre sănătatea lor orală. Înțelegem că fiecare pacient este unic, așa că personalizăm fiecare tratament endodontic pentru a se potrivi cu nevoile specifice ale fiecărei persoane. Vă invităm să experimentați diferența pe care o poate face un medic stomatolog dedicat, pasionat și expert la TopAltDent.

Importanța alegerii unei clinici de înaltă calitate pentru tratamentul endodontic

În contextul în care sănătatea dentară este esențială pentru o viață de calitate, alegerea unei clinici dentare bune pentru utilizare devine o prioritate. La TopAltDent, situată în apropierea cartierului TRIAJ din Brașov, ne mândrim cu profesionalismul și dedicarea noastră continuă în a oferi servicii de tratament endodontic de cea mai înaltă calitate. Avem conștientizarea puternică că fiecare dintre pacienți merită să primească cele mai bune îngrijiri, într-un mediu primitor și dotat cu tehnologie de ultimă oră. Tratamentele endodontice pot părea adesea complicate, dar cu echipa noastră de specialiști, cu o vastă experiență și o abordare individualizată a pacienților, îngrijirea dentară devine o experiență liniștitoare și fără dureri. Alegeți TopAltDent pentru un tratament endodontic de top, unde sănătatea și confortul dvs. sunt prioritățile noastre principale.

profesionistă Tratament endodontic TRIAJ

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Tratament endodontic in apropiere de TRIAJ

Beneficiile Celui Mai Bun Tratament Endodontic la TopAltDent

Alegeți un tratament endodontic de top, efectuat de experții noștri la clinica TopAltDent situată în apropierea cartierului TRIAJ din Brașov. Optând pentru Tratamentul endodontic, oferit de noi, beneficiați de tehnologie de ultimă oră și de abilitățile unui personal medical extrem de calificat și experimentat. Tratamentul endodontic nu numai că vă ajută să combateți eficient problemele dentare de tipul cariilor sau inflamațiilor, dar contribuie semnificativ și la menținerea sănătății generale a corpului. Alegerea unei clinici stomatologice cu recenzii excelente este esențială pentru a vă asigura că beneficiați de cele mai bune servicii. Clinica TopAltDent, cu rata reviews-urilor noastre ridicate, dovedește angajamentul nostru permanent în a oferi îngrijire stomatologică de excepție fiecărui pacient. Prioritizați-vă sănătatea orală, alegeți TopAltDent pentru cel mai bun Tratament endodontic.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de TRIAJ

Servicii stomatologice la clinica TopAltDent în apropiere de cartierul TRIAJ din Brașov

La clinica noastră de stomatologie TopAltDent, situată în apropiere de cartierul TRIAJ din Brașov, ne dedicăm zilnic pentru a oferi pacienților noștri cele mai bune servicii stomatologice. Echipa noastră de medici dentiști este specializată într-o gama variată de servicii, de la Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, până la Protetică Dentară și Radiologie Dentară. Suntem preocupați de frumusețea zâmbetelor pacienților noștri și, de aceea, oferim și servicii de Cosmetică Dentară. În plus, subliniem importanța prevenirii problemelor dentare prin oferirea serviciilor de Profilaxie Dentară, iar în cazul apariției unor afecțiuni, aplicăm Tratament Endodontic. Expertiza noastră se extinde și în domeniul Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Vă așteptăm la clinica noastră pentru a beneficia de serviciile noastre de calitate superioară.

FAQ - Tratament endodontic in TRIAJ

1. Ce fel de servicii oferă clinica TopAltDent din Brasov, aproape de cartierul TRIAJ?

Clinica noastră TopAltDent, situată aproape de cartierul TRIAJ în Brașov, oferă o gamă largă de servicii stomatologice, printre care și tratamentul endodontic. De asemenea, oferim servicii de implant dentar, tratamente dentare cu laser, protetică dentară, radiologie dentară, cosmetică dentară, profilaxie dentară, parodontologie, ortodonție, odontologie și pedodonție. Pentru mai multe detalii, puteți consulta [website-ul nostru (https://topaltdent.ro/serviciile-ofertate-de-o-clinica-stomatologica-de-top/).

2. Ce presupune un tratament endodontic?

Tratamentul endodontic sau „tratamentul de canal” este o procedură necesară atunci când pulpa dintelui este afectată de carii sau leziuni. Procesul presupune îndepărtarea pulpei infectate, curățarea, dezinfectarea și etanșarea cavității. Pentru mai multe informații despre procedura de tratament endodontic, click aici: [https://topaltdent.ro/tratament-endodontic-ce-este-si-cand-este-nevoie/].

3. Care este diferența între protetica dentară și implantul dentar?

Protetica dentară se referă la procesul de înlocuire a dinților pierduți sau deteriorați, cu opțiuni cum ar fi punți, coroane sau dentițe false. În schimb, implantul dentar înlocuiește atât dinte, cât și rădăcina acestuia cu o rădăcină artificială și o coroană. Detalii aici: [https://topaltdent.ro/proteza-dentara-sau-implant/].

4. Cum funcționează tratamentele dentare cu laser?

Tratamentele dentare cu laser utilizează o rază de lumină intens concentrate pentru a elimina sau remodela țesutul. Acestea sunt deosebit de eficiente în tratamentele pentru carii, intervențiile parodontale, procedurile endodontice, tratamentele de albiere dentară și multe altele. Mai multe beneficii ale tratamentelor cu laser pe care nu le-ați cunoaște le puteți citi aici: [https://topaltdent.ro/5-beneficii-ale-tratamentului-laser-pe-care-nu-le-stiati/].

5. Ce înseamnă profilaxia dentară?

Profilaxia dentară constă în proceduri de îngrijire orală regulată, cum ar fi curățările și examinările, pentru a preveni apariția bolilor dentare. Prin profilaxie, medicii stomatologi încurajează sănătatea orală și previne apariția cariilor sau a altor afecțiuni. Mai multe despre importanța profilaxiei dentare, aici: [https://topaltdent.ro/importanta-profilaxiei-dentare-pentru-un-zambet-sanatos/].

Link-uri

Tratament endodontic TRIAJ