Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Tratamete Denare Laser în apropierea cartierului Astra din Brașov

La TopAltDent, clincă dentară în apropierea cartierului ASTRA din Brasov, oferim tratamente dentare laser de înaltă calitate, pentru un zâmbet perfect.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Tratamete denare laser ASTRA

TopAltDent – Experti în Tratamete Dentare Laser

La TopAltDent, clinica noastră dentară situată în apropierea cartierului Astro în Brașov, ne mândrim cu o echipă de medici profesioniști și experți în domeniul lor. Suntem specializați în Tratamete dentare laser, oferindu-vă cele mai bune soluții de îngrijire pentru sănătatea dintilor dvs. Calitatea serviciilor noastre dentare, combinată cu tehnologia avansată pe care o folosim, ne-a stabilit ca fiind un lider în domeniul stomatologic. Înțelegem importanța unui zâmbet frumos și a unei sănătăți orale bune, prin urmare, suntem dedicați furnizării unui serviciu de înaltă calitate. Vă invităm să descoperiți diferența pe care o face expertiza noastră. Clinică TopAltDent – unde experiența și profesionalismul creează zâmbete perfecte.

Importanța alegerii unei clinici bune pentru tratamente dentare cu laser

În lumea modernă de azi, cu avansarea tehnologică, Tratamete dentare laser au devenit o procedură tot mai populară. Cu toate acestea, este esențial să alegeți o clinică de încredere pentru a beneficia de cele mai bune servicii și rezultate. La TopAltDent, ne dedicăm excelentei în domeniul nostru și folosim echipamente de înaltă tehnologie și metode de tratament inovatoare. În plus, clinica noastră este situată în apropierea cartierului ASTRA, ceea ce face accesul nostru convenabil pentru rezidenți. Suntem mândri să oferim pacienților noștri o îngrijire dentară de calitate, iar personalul nostru prietenos și profesionist este pregătit să vă răspundă la toate întrebările. Pentru noi, confortul și satisfacția dumneavoastră sunt prioritare. Nu riscați sănătatea dvs. orală alegând o clinică nesigure. Alegeți TopAltDent pentru tratamentele dvs. dentare cu laser și bucurați-vă de un zâmbet frumos și sănătos!

profesionistă Tratamete denare laser ASTRA

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Tratamete denare laser in apropiere de ASTRA

Beneficiile folosirii celui mai bun Tratamete dentare laser la TopAltDent

În zilele noastre, importanța alegerii unei clinici stomatologice cu recenzii înalte nu poate fi supraestimată, iar TopAltDent reprezintă exemplul perfect. Situată în apropierea cartierului ASTRA din Brașov, clinica noastră oferă cel mai eficient Tratamete dentare laser, reprezentând o soluție inovativă pentru problemele dentare cu care vă confruntați. Acest procedeu nu numai că diminuează durerea și disconfortul pacientului, dar scade și timpul necesar vindecării. Alegerea unui tratament dentar laser de la o clinică de înaltă calitate cum este TopAltDent poate fi o decizie care vă va îmbunătăți semnificativ sănătatea orală și vă va crește încrederea în zâmbetul dumneavoastră. Încredințați-ne sănătatea dumneavoastră orală și veți primi îngrijirea dentară patentată de care aveți nevoie, cu ajutorul tehnologiei de tratament dentar cu laser.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de ASTRA

Serviciile noastre dentare în apropierea cartierului ASTRA, Brașov

În clinica noastră stomatologică TopAltDent, situată aproape de cartierul ASTRA, în Brașov, oferim o gamă largă de servicii stomatologice, inclusiv Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară și Radiologie Dentară. De asemenea, oferim servicii de Cosmetică Dentară și Profilaxie Dentară pentru a menține un zâmbet frumos și sănătos. În scopul de a asigura o îngrijire completă pentru toți pacienții noștri, oferim de asemenea Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Echipa noastră de profesioniști este pregătită să vă ofere cele mai bune servicii, la cel mai înalt standard de calitate. Vă așteptăm cu drag la TopAltDent, clinica dvs. de încredere aproape de cartierul ASTRA, Brașov!

FAQ - Tratamete denare laser in ASTRA

1. Ce servicii oferă clinica TopAltDent în cartierul ASTRA, Brașov?

Clinica stomatologică TopAltDent de lângă cartierul ASTRA din Brașov oferă o gamă largă de servicii de îngrijire orală pentru toate nevoile dumneavoastră dentare. Acestea includ Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Clinica noastră este dedicată să ofere cele mai bune îngrijirea orală modernă disponibilă, cu tehnologiile cele mai avansate și comoditatea de a fi aproape de casa dvs.

2. Cum funcționează tratamentul dentar cu laser la clinica dumneavoastră?

Tratamentele dentare cu laser se numără printre serviciile noastre moderne. Laserul este o metodă minim invazivă și eficientă de a trata diverse probleme dentare. Este mai puțin dureros comparativ cu metodele tradiționale și necesită un timp de vindecare mult mai scurt. Puteți afla mai multe despre aceste avantaje într-un articol de pe site-ul nostru aici.

3. Ce este tratamentul endodontic și când este nevoie de el?

Tratamentul endodontic este necesar atunci când pulpa (partea interioară a dintelui) este inflamată sau infectată. Acest tratament este cunoscut și sub numele de “tratament de canal” și este un proces prin care se îndepărtează pulpa infectată, se curăță camera pulpară și se umple cu un material special. Puteți afla mai multe despre acest tratament pe site-ul nostru aici.

4. Ce este profilaxia dentară și cât de importantă este aceasta?

Profilaxia dentară reprezintă o serie de acțiuni preventive menite să evite apariția bolilor dentare. Este foarte importantă deoarece ajută la evitarea problemelor dentare pe termen lung, precum cariile, gingivita sau parodontita. Puteți afla mai multe despre importanța profilaxiei pe site-ul nostru aici.

5. Ce face un implant dentar și cât de eficient este acesta comparativ cu o proteză dentară?

Un implant dentar este o rădăcină dentară artificială plasată în maxilar pentru a înlocui un dinte pierdut. Comparativ cu protezele dentare, implanturile sunt mai stabile și confortabile, oferă un aspect mai natural și nu necesită alimente speciale. Puteți să citiți mai multe despre diferențele dintre implanturile dentare și proteze pe site-ul nostru aici.

Link-uri

Tratamete denare laser ASTRA