Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Tratamete Denare Laser în apropierea cartierului Blumana din Brașov

Beneficiați de tratamente dentare laser de înaltă calitate, eficiente și fără durere, la TopAltDent în apropierea cartierului Blumana din Brașov.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Tratamete denare laser BLUMANA

De ce este important să alegeți o clinică de înaltă calitate pentru tratamente dentare cu laser?

Alegerea unei clinici dentare de înaltă calitate precum TopAltDent, situată aproape de cartierul BLUMANA în Brașov, este un pas crucial în gestionarea efectivă a sănătății orale. Tratamentele dentare cu laser sunt revoluționare, utilizând tehnologie avansată pentru a oferi pacienților o îngrijire minim invazivă, comodă și precisă. La TopAltDent, ne mândrim cu experiența noastră, expertiză și angajamentul față de excelență. Folosim echipamente moderne de laser de calitate superioară, asigurând că fiecare tratament este efectuat la standardele cele mai înalte. Personalul nostru profesionist și prietenos vă va face să vă simțiți confortabil și în siguranță, oferindu-vă îngrijire dentară personalizată. Optând pentru TopAltDent, alegeți să investiți într-un zâmbet sănătos și frumos, care îmbunătățește încrederea în sine și calitatea vieții. Alegeți TopAltDent – unde sănătatea și frumusețea zâmbetului dumneavoastră sunt prioritatea noastră.

profesionistă Tratamete denare laser BLUMANA

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Tratamete denare laser in apropiere de BLUMANA

Beneficiile utilizării celor mai bune Tratamente Dentare Laser la Clinica noastră

Cu sediul în apropiere de cartierul BLUMANA din Brașov, Clinica noastră de stomatologie TopAltDent oferă Tratamente Dentare Laser de top, garantând o experiență fără durere și rezultate remarcabile. Laserul dentar reprezintă o inovație în domeniul medicinei dentare, făcând tratamentul mai precis, mai eficient și mai confortabil pentru pacient. Utilizarea tehnologiei laser în stomatologie duce la vindecare mai rapidă, sângerare minimă și risc redus de infecție, oferind o experiență mai plăcută în comparație cu metodele tradiționale.

Alegerea unei clinici dentare cu recenzii pozitive este vitală pentru a vă asigura că primiți cel mai bun tratament posibil. La TopAltDent, ne mândrim cu numeroase evaluări pozitive și rate de succes ridicate în ceea ce privește Tratamentele Dentare Laser. Suntem dedicați oferirii unui serviciu excelent și îmbunătățirii zâmbetului dvs. prin cele mai moderne și eficiente metode disponibile. Vă așteptăm la clinica noastră pentru a descoperi diferența pe care o poate face un Tratament Dentar Laser de calitate superioară.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de BLUMANA

FAQ - Tratamete denare laser in BLUMANA

1. Ce servicii de odontologie oferă clinica TopAltDent în apropiere de cartierul BLUMANA?

Clinica stomatologica TopAltDent oferă o gamă largă de servicii dentare, inclusiv Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Ne dedicăm pentru a oferi pacienților noștri cele mai bune soluții pentru sănătatea lor orală, utilizând cele mai recente tehnologii disponibile în domeniu.

2. Ce sunt tratamentele dentare cu laser oferite de TopAltDent?

Tratamentele dentare cu laser sunt proceduri moderne, eficiente și mai puțin invazive în comparație cu metodele clasice. La TopAltDent, folosim laserul în diverse tratamente, de la albirea dinților la tratarea parodontozei. Avantajele includ timpul de recuperare mai scurt și diminuarea disconfortului.

3. Cum este abordată parodontologia la TopAltDent?

La TopAltDent acccordăm o atenție deosebită sănătății gingiilor. Parodontologia noastră se concentrează pe prevenirea, diagnosticarea și tratarea afecțiunilor gingivale, inclusiv parodontoza. Personalul nostru profesionist folosește cele mai noi tehnologii pentru a detecta și a trata orice problemă în stadiile incipiente.

4. La ce să se aștepte pacienții de la serviciile de profilaxie dentară la TopAltDent?

Serviciile noastre de profilaxie dentară au ca scop prevenirea apariției problemelor dentare. Acestea includ curățarea profesională a dinților, aplicarea de fluor, aplicarea de sigilante dentare, sfaturi privind igiena orală corectă, screening-uri regulate și alte proceduri preventive.

5. De ce să alegem TopAltDent pentru tratamentele endodontice?

Clinica noastră este recunoscută pentru abordarea profesionistă și atentă a tratamentelor endodontice. Avem experiența necesară pentru a trata cazurile complexe, oferind servicii de debridată, obturație de canal și reobturare de canal cu maximă precizie și grija pentru confortul pacientului.

Link-uri

Tratamete denare laser BLUMANA