Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Tratamete Denare Laser în apropierea cartierului Brasov Vechi din Brașov

Descoperiți TopAltDent în apropierea cartierului Brasov Vechi, unde oferim tratamente dentare laser de înaltă calitate și eficiență pentru zâmbetul dvs. perfect.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Tratamete denare laser BRASOV VECHI

Tratamente Dentare de Top la TopAltDent

Bine ați venit la TopAltDent, clinica noastră stomatologică situată în apropierea cartierului BRASOV VECHI, în orașul Brasov. Suntem recunoscuți pentru a avea cei mai profesioniști și experimentați medici. Echipa noastră este dedicată oferirii celor mai bune servicii și a celor mai avansate tehnologii, inclusiv Tratamente dentare cu laser. Tratamentul cu laser este o tehnică revoluționară care a remodelat practica stomatologică tradițională, oferind pacienților noștri o experiență mai confortabilă și mai eficientă. La TopAltDent, prioritizăm nevoile pacienților noștri și lucrăm pentru a le depăși așteptările la fiecare vizită. Vizitați-ne astăzi pentru a experimenta diferența pe care o poate face un tratament dentar de top! Vă așteptăm cu drag la clinica noastră stomatologică pentru a vă oferi cele mai bune servicii de stomatologie.

Importanța alegerii unei clinici dentare de top pentru tratamente dentare cu laser

A alege sănătos înseamnă a alege TopAltDent, clinica noastră dentară care este situată în inima Brașovului, în apropiere de cartierul Brașov Vechi. Când vine vorba despre oral health, este vital să vă plasați încrederea într-o clinică dentară de înaltă calitate care poate oferi tratamente dentare cu laser sigure, eficiente, și cu recuperare rapidă. Tratamentul nostru cu laser este realizat de medici dentisti profesioniști care folosesc tehnologie de ultimă generație pentru a asigura precizie și confort maxim în timpul procedurilor. Acest service premium nu numai că vă va ajuta să vă păstrați zâmbetul cât mai strălucitor, dar și să vă mențineți sănătatea dentară pe termen lung. La TopAltDent, ne străduim să permitem fiecărui pacient să experimenteze cel mai înalt standard de îngrijire dentară. Deci, alegeți nu numai tratamente dentare cu laser, ci și profesioniștii de la TopAltDent, pentru un zâmbet care nu numai că pare, dar și se simte bine.

profesionistă Tratamete denare laser BRASOV VECHI

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Tratamete denare laser in apropiere de BRASOV VECHI

Beneficiile utilizării celui mai bun Tratamete denare laser la TopAltDent

Alegerea unei clinici dentare cu recenzii de top este extrem de importantă pentru toți cei care își doresc să beneficieze de servicii de înaltă calitate. TopAltDent, localizată aproape de cartierul BRASOV VECHI, oferă cel mai bun Tratamete denare laser, un tratament foarte eficient și fără dureri. Aceasta inovație tehnică permite rezolvarea rapide a multor probleme stomatologice, de la albirea dinților la tratamentele de parodontoză sau de canal. Prin utilizarea Tratamete denare laser, pacienții noștri beneficiază de un tratament mai precis, mai puțin invaziv și cu un timp de recuperare semnificativ redus. Recenziile excelente pe care le-am primit de-a lungul timpului demonstrează angajamentul nostru pentru a oferi servicii de calitate și pentru a ne asigura că fiecare vizită la noi este o experiență plăcută. Alegeți TopAltDent pentru cele mai bune servicii stomatologice din Brasov!

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de BRASOV VECHI

Serviciile noastre la Clinica Stomatologică TopAltDent, lângă cartierul BRAȘOV VECHI

La Clinica Stomatologică TopAltDent din apropierea cartierului BRAȘOV VECHI oferim o gamă largă de servicii stomatologice de înaltă calitate. Oferim totul, de la Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, și Protetică Dentară, până la Radiologie Dentară. Ne preocupă frumusețea zâmbetului dvs., astfel că oferim și servicii de Cosmetică Dentară. De asemenea, ne pasă de sănătatea orală a pacienților noștri, de aceea oferim Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Suntem dedicați oferirii celor mai bune servicii pentru a vă asigura sănătatea și frumusețea zâmbetului dvs. TopAltDent – clinica dumneavoastră de încredere, în apropierea cartierului BRAȘOV VECHI.

FAQ - Tratamete denare laser in BRASOV VECHI

1. Ce servicii dentare oferiți în clinica dvs. din apropierea cartierului BRASOV VECHI în Brasov?

Oferim o gamă diversă de servicii stomatologice, incluzând Implant Dentar, Tratamente Dentare cu Laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Estetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție.Întelegem că fiecare pacient are nevoi diferite, așa că lucrăm pentru a oferi soluții personalizate care să se potrivească nevoilor individuale ale fiecărui pacient.

2. Ce este tratamentul dentar cu laser?

Tratamentul dentar cu laser este o metodă modernă, minim invazivă, care utilizează lumina laser pentru tratarea diferitelor probleme dentare. De la tratarea cariilor la îndepărtarea țesutului gingival inflamat, laserul aduce multe avantaje, cum ar fi reducerea sângerării, durată mai scurtă de recuperare și mai puțină durere în post-operatoriu. Studiați mai atent beneficiile tratamentului dentar cu laser pe site-ul nostru.

3. Care sunt beneficiile profilaxiei dentare în clinica dvs.?

Profilaxia dentară este esențială pentru prevenirea bolilor dentare și a problemelor de sănătate orală. În profilaxia dentară, clinica noastră propune o serie de proceduri concepute pentru a preveni formarea plăcii bacteriene, a tartrului și a cariilor dentare. Acest proces ajută la menținerea sănătății generale a gurii și la prevenirea deteriorării dinților.

4. Oferiți tratament endodontic? Ce implică acesta?

Evident, oferim tratament endodontic. Acesta implică tratarea infecțiilor profund însetate în rădăcina dintelui și este de obicei necesar atunci când există un nerv infectat sau deteriorat. Acest proces poate ajuta la prevenirea extracției dintelui.

5. Ce tipuri de proteze dentare oferiți în clinica dvs.?

La TopAltDent, oferim o serie de soluții pentru protezarea dinților, de la punți fixe și proteze parțiale, la dentiție completă și implanturi dentare. Recomandările sunt personalizate pentru fiecare pacient, în funcție de nevoile și dorințele lui. Pentru mai multe informații, puteți citi acest articol de pe site-ul nostru.

Link-uri

Tratamete denare laser BRASOV VECHI