Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Tratamete Denare Laser în apropierea cartierului Centru Civic din Brașov

“La TopAltDent, în apropiere de Centru Civic din Brasov, oferim tratamente dentare laser de cea mai inalta calitate, pentru un zâmbet perfect și fără durere.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Tratamete denare laser CENTRU CIVIC

Clinica dentara TopAltDent – Profesionalism și Experiență de Top în Tratamente Dentare Laser

Situată chiar în apropierea zonei CENTRU CIVIC din Brașov, Clinica Noastră, TopAltDent, se mândrește cu o echipă de medici stomatologi profesioniști și foarte experimentați. Ca pacient la noi, poți beneficia de cele mai moderne tratamente dentare laser. Acest tip de tratament este eficient, rapid și practic fără durere, iar rezultatele sunt cu adevărat de neegalat. Profesionalismul, experiența, tehnologia de ultimă oră, dar și angajamentul nostru pentru un serviciu de calitate superioară, ne recomandă ca alegerea de primă mână pentru toate nevoile tale de îngrijire orală. Alege să zâmbești în voie, alege TopAltDent!

Pentru ce este important să alegi o clinică bună pentru tratamente dentare laser?

Alegerea unei clinici dentare de calitate joacă un rol crucial în sănătatea și încrederea ta. La TopAltDent, situată în apropiere de cartierul Centru Civic din Brașov, ne asigurăm că îți oferim cele mai bune servicii când vine vorba de tratamentele dentare cu laser. Această metodă modernă de tratament oferă numeroase avantaje, precum eficiența ridicată, lipsa durerii și o recuperare rapidă. Noi folosim tehnologia laser de ultimă generație și asigurăm un mediu steril și sigur, pentru a preveni orice riscuri de infecții. Pe lângă aparatură performantă și tehnologie inovatoare, echipa noastră de medici dentiști specializați are un rol esențial în obținerea rezultatelor dorite. Alegând TopAltDent, te poți baza pe profesioniști dedicați, care urmează mereu cele mai noi tendințe și standarde în medicina dentară pentru confortul și siguranța ta. Asigură-ți sănătatea dentară astăzi, alegând TopAltDent pentru tratamentele cu laser.

profesionistă Tratamete denare laser CENTRU CIVIC

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Tratamete denare laser in apropiere de CENTRU CIVIC

Beneficiile utilizării celui mai bun Tratamete Denare Laser la TopAltDent

Calitatea și eficiența sunt esențiale în domeniul stomatologic, iar alegerea celei mai bune clinici cu recenzii pozitive este extrem de importantă. TopAltDent, situată în apropiere de cartierul CENTRU CIVIC din Brasov, se mândrește cu cele mai bune Tratamete Denare Laser, care au multe beneficii semnificative pentru sănătatea orală. Tratamentul denare laser reduce senzația de durere, accelerează vindecarea și minimizează sângerările. Acesta este un mod modern, eficient și confortabil de a trata problemele dentare. Calitatea serviciilor noastre este confirmată de numeroasele recenzii pozitive pe care le-am primit. Optând pentru TopAltDent, vă asigurați că beneficiați de cele mai bune tehnologii din domeniul stomatologic, conduite de medici stomatologi experimentați. Investiția într-un tratament dentar laser de calitate este în beneficiul dvs., contribuind la o viață plină de zâmbete sănătoase și încrezătoare.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de CENTRU CIVIC

Serviciile de stomatologie top de la TopAltDent în apropiere de CENTRU CIVIC, Brașov

Situată în apropierea cartierului CENTRU CIVIC din Brașov, clinica noastră de stomatologie, TopAltDent, oferă o gamă largă de servicii stomatologice pentru a vă asigura sănătatea și frumusețea zâmbetului dumneavoastră. Fie că aveți nevoie de un implant dentar, un tratament endodontic, sau de o protetică dentară, echipa noastră de specialiști este pregătită să vă ofere cele mai bune soluții. De asemenea, utilizăm cele mai recente tehnologii, oferind tratamente dentare cu laser și radiologie dentară. Focusăm asupra prevenției prin profilaxie dentară și oferim servicii de parodontologie, ortodonție, odontologie și pedodonție. Pentru un zâmbet strălucitor, oferim și servicii de cosmetică dentară. Vă așteptăm la TopAltDent pentru servicii stomatologice de top, aproape de cartierul CENTRU CIVIC din Brașov!

FAQ - Tratamete denare laser in CENTRU CIVIC

1. Ce sunt tratamentele dentare cu laser la TopAltDent în Brasov?

La TopAltDent, situat în proximitatea cartierului CENTRU CIVIC din Brașov, oferim tratamente dentare cu laser de ultimă generație. Acestea sunt minim invazive, eficiente și confortabile pentru pacienți. Cu ajutorul lasersului, putem trata probleme dentare precum cariile. Asigurăm o recuperare rapidă și mai puțin dureroasă comparativ cu metodele tradiționale. Alte tratamente pe care le oferim sunt implantul dentar, protetica dentară, radiologia dentară, cosmetica dentară, profilaxia dentară, tratamentul endodontic, parodontologia, ortodonția, odontologia și pedodonția. Mai multe detalii despre beneficiile tratamentului cu laser puteți găsi aici.

2. Oferiți servicii de implant dentar aproape de CENTRU CIVIC Brasov?

Da, la TopAltDent de lângă CENTRU CIVIC din Brașov, ne mândrim cu echipa noastră de specialiști în implantologie dentară. Tehnologia modernă folosită în clinica noastră permite înlocuirea danturii pierdute în mod natural și confortabil. În plus, găsiți aici informații despre avantajele implantului dentar față de alte soluții, cum ar fi proteza dentară.

3. Ce înseamnă profilaxia dentară și care sunt beneficiile sale?

Profilaxia dentară înseamnă prevenirea apariției bolilor orale prin igienă orală corectă și vizite regulate la dentist. La TopAltDent, situat lângă CENTRU CIVIC din Brașov, ne concentrăm pe o abordare preventivă a îngrijirii orale. Beneficiile profilaxiei dentare sunt numeroase: prevenirea cariilor, gingivitei, periodontitei și a altor boli orale; păstrarea unui zâmbet frumos și sănătos; economisirea timpului și a banilor pe termen lung. Aflați mai multe aici.

4. Ce servicii oferă clinica TopAltDent pentru copii?

Clinica noastră oferă servicii de pedodonție care se concentrează pe îngrijirea orală a copiilor și a adolescenților. Oferim tratamente pentru probleme specifice vârstei precum cariile dentare la copii sau problemele de aliniere a dinților. Avem o echipă dedicată și grijulie care se asigură că fiecare vizită a copilului la dentist este o experiență pozitivă. Pentru informații suplimentare, consultați ghidul nostru pentru îngrijirea orală a copiilor .

5. Ce tipuri de ortodonție oferă TopAltDent?

La TopAltDent, oferim diverse metode de ortodonție compatibile cu nevoile și stilul de viață al pacienților. Alternativa tradițională, aparatul dentar metalic, este disponibilă, precum și versiunea mai estetică cu safir. Planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient, asigurând cele mai bune rezultate. Pentru a afla mai multe despre opțiunile de tratament ortodontic, accesați acest link.

Link-uri

Tratamete denare laser CENTRU CIVIC