Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Tratamete Denare Laser în apropierea cartierului Codlea din Brașov

“Tratamente dentare laser de top la clinicul nostru din apropierea vecinătății Codlea, Brasov – TopAltDent, pentru un zâmbet strălucitor și o sănătate orală optimă.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Tratamete denare laser CODLEA

TopAltDent – Clinica ta dentară de încredere

Bun venit la TopAltDent, clinica dentară situată în vecinătatea CODLEA din Brașov, care-și propune să-ți ofere cele mai Tratamente dentare laser eficiente. Aici, te așteptăm cu o echipă de medici dentiști profesioniști și experimentați, gata să îți furnizeze cele mai bune servicii de stomatologie. În clinica noastră utilizăm ultimele tehnologii din domeniu, pentru a te ajuta să zâmbești cu încredere. Indiferent de nevoile tale, suntem aici pentru a-ți oferi tratamente dentare laser de înaltă calitate, într-un mediu confortabil și prietenos. Vino să te convingi de profesionalismul nostru. TopAltDent, clinica dentară unde zâmbetul tău este prioritatea noastră.

Importanța alegerii unei clinici de încredere pentru tratamente dentare cu laser

Efectuarea unui tratament dentar cu laser la o clinică de încredere precum TopAltDent, este foarte importantă. În zona CODLEA din Brașov, oferim servicii dentare de ultimă generație care îmbină profesionalismul cu tehnologia de avangardă. Înțelegem că sănătatea ta dentară are un impact mare asupra stării generale de bine și a încrederii în sine, de aceea punem la dispoziție tratamente dentare cu laser de cea mai înaltă calitate. Practica noastră clinică punând accent pe igienă, experiență și confort, fac posibil tratamentul durerilor dentare într-un mod rapid și eficient. Prin urmare, alegerea unei clinici de încredere pentru tratamentele dentare cu laser este esențială pentru a asigura o îngrijire optimă a sănătății orale. Vino la TopAltDent pentru a vedea diferenta!

profesionistă Tratamete denare laser CODLEA

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Tratamete denare laser in apropiere de CODLEA

Beneficiile utilizării celor mai bune Tratamente denare laser la TopAltDent

Un zâmbet strălucitor este primul pas către încrederea în sine. La TopAltDent, clinica noastră de stomatologie situată aproape de cartierul CODLEA din Brașov, oferim cele mai eficiente Tratamente denare laser. Alege să investești în sănătatea orală prin tehnologia laser, o soluție minim invazivă și nedureroasă. Astfel, tratamentul cu laser contribuie la diminuarea inflamației gingivale, vindecarea mai rapidă a plăgilor și minimizarea durerii post-operatorii. Optând pentru TopAltDent, veți beneficia de servicii stomatologice de înaltă calitate, datorită experienței noastre vastă în aplicarea Tratamentelor denare laser. Când alegi o clinică stomatologică cu recenzii foarte bune, alegi să-ți îngrijești zâmbetul la cele mai înalte standarde de profesionalism și calitate. Veniți să descoperiți la TopAltDent de ce tratamentele denare laser sunt investiția perfectă pentru un zâmbet sănătos și radiant!

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de CODLEA

TopAltDent – Servicii Stomatologice de Excepție în Proximitatea Cartierului Codlea, Brașov

La clinica noastră de stomatologie, TopAltDent, avem grijă de sănătatea danturii dumneavoastră cu servicii de calitate superioară în apropierea cartierului Codlea, Brașov. Asigurăm o gamă largă de servicii, începând cu procedurile de Implant Dentar și continuând cu Tratamente Dentare cu Laser. Majoritatea problemelor danturii pot fi remediate prin Protetică Dentară. De asemenea, efectuăm Radiologie Dentară pentru a identifica cât mai precis problemele ascunse ale cavităţii bucale. Îmbunătățirea zâmbetului dvs. este posibilă prin Cosmetica Dentară. Pentru menținerea una dantură sănătoasă, recomandăm vizite periodice pentru Profilaxie Dentară. Tratamentul afecțiunilor endodontice este posibil cu ajutorul metodelor moderne de Tratament Endodontic. De asemenea, suntem specializați în Parodontologie si Ortodonție. Serviciile noastre de Odontologie și Pedodonție asigură îngrijirea completă a danturii pentru toate vârstele. Alegeți TopAltDent pentru un zâmbet sănătos și radiant!

FAQ - Tratamete denare laser in CODLEA

1. Ce servicii oferă clinica dvs. în zona CODLEA din Brașov?

La Clinica Dentară TopAltDent, oferim o gamă variată de servicii de stomatologie, printre care Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, Pedodonție. TopAltDent se mândrește cu profesionalismul de top pe care-l oferă și cu angajamentul ferm către pacienți, garantând un zâmbet sănătos.

2. Cum funcționează tratamentele dentare cu laser?

Tratamentele dentare cu laser folosesc energie luminii pentru a realiza proceduri cu precizie și eficiență. Aceste tratamente pot include albirea dinților, îndepărtarea cariilor, tratarea parodontozei și multe altele. Beneficiile includ recuperare mai rapidă, mai puțină durere și sângerare comparativ cu tratamentele tradiționale.

3. Ce este profilaxia dentară și de ce este importantă?

Profilaxia dentară este un tratament de curățare care vizează prevenirea apariției afecțiunilor dentare cum ar fi cariile și boala parodontală. Paralel, profilaxia dentară ajută la menținerea aspectului estetic al dinților și a unei respirații proaspete. Mai aflați aici cum profilaxia este esențială pentru un zâmbet sănătos.

4. Cum mă pot gândi la cele mai bune opțiuni pentru protetică dentară?

Explorarea opțiunilor pentru protetică dentară poate fi o decizie importantă, care necesită cercetare și evaluare împreună cu medicul dumneavoastră stomatolog. Fie că alegeți un pod, o coroană sau un implant, toate aceste opțiuni vin cu avantajele și dezavantajele lor. Consultați ghidul nostru pentru a lua în considerare lucrurile esențiale.

5. Ce este tratamentul endodontic și când este nevoie de el?

Tratamentul endodontic, cunoscut și ca tratament de canal, este necesar atunci când pulpa dentară devine inflamată sau infectată. Simptomele pot fi durere, sensibilitate la căldură sau rece sau umflarea gingiilor. Descoperiți aici informații esenţiale despre acest proces vital, pentru salvarea și păstrarea dinţilor dvs. naturali.

Link-uri

Tratamete denare laser CODLEA