Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Tratamete Denare Laser în apropierea cartierului Florilor din Brașov

În apropiere de cartierul Florilor în Brașov, Clinica noastră stomatologică TopAltDent oferă tratamente dentare laser de ultimă generație, pentru o îngrijire de excepție a sănătății orale.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Tratamete denare laser FLORILOR

Tratamente dentare cu laser la TopAltDent

Bine ați venit la TopAltDent, clinica dvs. dentară de încredere în zona Florilor, Brașov. Suntem recunoscuți pentru profesionalismul și expertiza medicilor noștri, oferind cele mai avansate și eficiente tratamente dentare cu laser. Indiferent de complexitatea problemei dvs. dentare, echipa noastră de specialiști este pregătită să ofere soluția corectă și tratamentul potrivit pentru a vă reda zâmbetul. Profesionalismul, tehnicile avansate și personalizate, împreună cu tehnologia de ultimă generație, ne diferențiază în domeniul stomatologiei. Descoperiți calitatea excepțională a serviciilor noastre de tratament dentar cu laser, venind la TopAltDent.

Pentru ce să alegeți o clinică de încredere pentru Tratamete Dentare Laser?

Alegerea unei clinici de încredere pentru tratamente dentare cu laser este esențială pentru a vă asigura că veți primi cele mai bune servicii de îngrijire orală. La TopAltDent, ne mândrim cu abilitatea noastră de a oferi pacienților noștri tratamente dentare cu laser de ultimă oră, în noul nostru cabinet aflat în vecinătatea Florilor din Brașov. Laserul odontologic, o inovație de ultimă oră în domeniul stomatologiei, promite o precizie crescută și un disconfort minim în timpul diferitelor tratamente dentare. La clinica noastră, vă puteți aștepta la servicii de cea mai înaltă calitate, prestate de medici experimentați și pasionați. Încrederea dvs. în TopAltDent este pentru noi, de cel mai înaltă importanță. De aceea, ne dedicăm timpul necesar pentru a asigura că fiecare pacient înțelege în totalitate procedurile și că își dă consimțământul informat, creând astfel un mediu liniștit și deschis. Alegeți TopAltDent pentru tratamente dentare cu laser – căci sănătatea dumneavoastră orală merită ce e mai bun!

profesionistă Tratamete denare laser FLORILOR

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Tratamete denare laser in apropiere de FLORILOR

Beneficiile utilizării Tratamentelor Dentare cu Laser de la TopAltDent

Alegera unei clinici dentare de încredere este un pas crucial pentru o sănătate orală de invidiat. La clinica noastră TopAltDent, situată în apropierea cartierului FLORILOR, din Brașov, prioritizăm satisfacția și confortul pacienților noștri. De aceea, unul dintre tratamentele noastre de vârf este Tratamentul Dentar cu Laser – o soluție eficientă, rapidă și nedureroasă pentru a trata multiple probleme dentare. Tratamentele dentare cu laser prezintă avantaje semnificative, cum ar fi precision de înaltă calitate, vindecare mai rapidă și riscuri minime de infecție. Valorile noastre sunt axate pe oferirea unui serviciu superior, folosind tehnologii avansate, precum Tratametele denare laser, pentru a asigura rezultate remarcabile și experiențe pozitive pentru pacienții noștri. În plus, clinică noastră are recenzii excelente, ce demonstrează angajamentul constant către excelență în stomatologie. Alegând TopAltDent, alegeți o clinică cu renume și cu o echipă de medici dornică să vă ofere un zâmbet de neuitat!

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de FLORILOR

Servicii Dentare de Inalta Calitate la TopAltDent în Cartierul FLORILOR, Brasov

La TopAltDent, suntem dedicați să vă oferim cele mai bune servicii stomatologice în cartierul FLORILOR din Brașov. Oferim o gamă largă de tratamente, de la Implant Dentar și Tratamente dentare cu Laser la Protetică Dentară și Radiologie Dentară. De asemenea, ne ocupăm de toate nevoile dumneavoastră de Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Echipa noastră de profesioniști este pregătită să vă ofere cea mai bună îngrijire orală. Vă invităm să ne vizitați la TopAltDent, clinica dumneavoastră de încredere în FLORILOR, Brașov.

FAQ - Tratamete denare laser in FLORILOR

1. Ce înseamnă un tratament dentar cu laser la TopAltDent?

TopAltDent, în apropiere de cartierul Florilor, oferă tratamente laser pentru dureri dentare intense, inflamații și diverse alte afecțiuni. Oferă un tratament non-invaziv care îmbunătățește confortul pacientului și accelerează procesul de vindecare. Folosind tehnologia avansată a laserului, reușim să menținem un nivel înalt de igienă, scădem durerea post operator și reducem șansele de infecții. Aflați mai multe despre beneficiile tratamentului laser pe site-ul nostru.

2. Apreciem că serviciile de profilaxie dentară la TopAltDent?

Profilaxia dentară este esențială pentru sănătatea orală a tuturor pacienților noștri la TopAltDent. Ședințele de profilaxie dentară ajută la diagnosticarea precoce și prevenirea afecțiunilor dentare, asigurând un zâmbet sănătos și strălucitor. Consultați ghidul nostru privind importanța profilaxiei dentare pentru mai multe informații.

3. Ce înseamnă un implant dentar la TopAltDent?

Implantul dentar este un proces prin care se înlocuiește o rădăcină naturală a dintelui cu o proteză artificală. TopAltDent asigură un serviciu de înaltă calitate de implant dentar, realizat cu atenție și precizie maximă, într-un mediu steril și confortabil.

4. Care sunt serviciile TopAltDent de ortodonție?

TopAltDent oferă servicii de ortodonție cuprinzătore pentru a corecta defectele dentare precum alinierea neregulată a dinților și problemele de ocluzie. Utilizăm aparate dentare metalice, cu safir și alte opțiuni moderne pentru a obține rezultatele dorite. Aflați mai multe despre tratamentul ortodontic pe site-ul nostru.

5. Ce înseamnă serviciile de cosmetică dentală la TopAltDent?

Serviciile noastre de cosmetică dentară la TopAltDent includ o gamă largă de tratamente, de la înălbirea dinților la restaurări dentare, concepute pentru a îmbunătăți aspectul zâmbetului dvs. Utilizând cele mai recente tehnologii și materiale, vă ajutăm să vă recăpătați încrederea în zâmbetul dvs. Puteți afla mai multe despre considerațiile pentru a obține cosmetică dentară pe site-ul nostru.

Link-uri

Tratamete denare laser FLORILOR