Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Tratamete Denare Laser în apropierea cartierului Noua din Brașov

“La TopAltDent, în apropiere de cartierul NOUA din Brașov, oferim tratamente dentare laser de top pentru un zâmbet irezistibil!”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Tratamete denare laser NOUA

Clinica noastră de stomatologie TopAltDent oferă cele mai profesionale servicii în domeniu

Situată în apropierea cartierului NOUA din Brașov, clinica stomatologică TopAltDent este recunoscută pentru abordarea profesională a serviciilor dentare, având în echipă medici extrem de experimentați. Noi ne luăm angajamentul de a asigura tratamente dentare de înaltă calitate, axându-ne simultan pe confortul și siguranța pacienților. Printre cele mai eficiente servicii pe care le oferim se numără Tratamete denare laser. Aceasta metodă modernă de tratament asigură o intervenție minim-invazivă, cu rezultate remarcabile și o perioadă de vindecare mult îmbunătățită. Alegeți TopAltDent pentru a beneficia de cele mai bune servicii stomatologice din Brașov!

Importanța alegerii unei clinici de înaltă calitate pentru Tratamentul dentar cu laser

Alegerea unei clinici de înaltă calitate pentru tratamentul dvs. dentar cu laser este esențială pentru sănătatea și bunăstarea dvs. Dentista reprezintă un rol vital în păstrarea sănătății bucodentare și, ca urmare, clinica pe care o alegeți trebuie să fie una care reflectă valoarea pe care o puneți pe sănătatea dvs. Clinică de stomatologie TopAltDent, situată convenabil lângă cartierul NOUA din Brașov, este specializată în furnizarea tratamentelor dentare cu laser de ultimă generație, asigurându-se astfel că pacienții noștri primesc cele mai bune servicii possible. Cu o echipă de medici dentiști profesioniști și tehnologie de vârf, suntem dedicați să vă oferim îngrijirea de calitate superioară pe care o merități. Încrederea dvs. în noi înseamnă că vă valorăm sănătatea – alegeți TopAltDent pentru toate nevoile dvs. de îngrijire dentară.

profesionistă Tratamete denare laser NOUA

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Tratamete denare laser in apropiere de NOUA

Beneficiile folosirii celui mai bun Tratamente dentare laser la TopAltDent

Alegerea celui mai bun Tratamente dentare laser poate face o mare diferență pentru sănătatea și frumusețea zâmbetului dvs. TopAltDent, clinica noastră de stomatologie situată lângă cartierul NOUA din Brașov, oferă acest serviciu la standarde înalte. Lumina laserilor este folosită pentru a îmbunătăți eficiența și precizia tratamentelor stomatologice, minimizând durerea și timpul de recuperare. Serviciile noastre de stomatologie cu laser includ albirea dinților, îndepărtarea cariilor și multe altele. Este important să alegeți o clinică de stomatologie cu recenzii bune pentru a vă asigura că primiți îngrijirea de calitate de care aveți nevoie. Clinica noastră TopAltDent are un rating excelent datorită profesionalismului și devotamentului nostru față de pacienți. În plus, folosim cele mai recente tehnologii, cum ar fi Tratamentul dentar cu laser, pentru a vă oferi rezultate optime.

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de NOUA

Serviciile noastre stomatologice în apropierea cartierului NOUA, Brașov

În cadrul clinicii noastre dentare TopAltDent, găsiți o gamă largă de servicii stomatologice de înaltă calitate în apropierea cartierului NOUA. Printre acestea, oferim Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, și Protetică Dentară. Mai mult, pentru a vă asigura un zâmbet frumos, oferim Cosmetică Dentară și, pentru sănătatea generală a dinților, Parodontologie și Profilaxie Dentară. În plus, ne ocupăm de sfera endodontică prin Tratamente Endodontice, și oferim servicii de Ortodonție pentru a menține o dantură aliniată. Înclinându-ne și către pediatrie, oferim Pedodonție pentru copii și Odontologie, examinând structura, dezvoltarea și funcțiile dinților. Bine ați venit la TopAltDent, clinica ta de stomatologie din apropierea cartierului NOUA, în Brașov.

FAQ - Tratamete denare laser in NOUA

1. Ce este tratamentul dentar cu laser și cum funcționează?

Tratamentul dentar cu laser este o modalitate modernă de a trata afecțiunile dentare, precum cariile, fără a recurge la intervenții chirurgicale invazive. Utilizăm un fascicul de lumină concentrat pentru a elimina țesutul infectat și pentru a steriliza zona. Acesta este un tratament dureros, eficient și mai puțin invaziv. Pentru mai multe informații, puteți citi acest [articol].

2. Ce servicii oferiți la clinica dumneavoastră din Brasov, lângă NOUA?

La TopAltDent near NOUA, ne mândrim cu o gamă largă de servicii, inclusiv: Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, Pedodonție. Oferim servicii dentare de înaltă calitate pentru toți locuitorii din zona NOUA, îndeplinind nevoile de sănătate orală ale fiecărei persoane.

3. Care sunt avantajele tratamentelor dentare cu laser?

Tratamentele dentare cu laser oferă multe avantaje. Acestea includ recuperare mai rapidă, reducerea riscului de infecții, mai puțin timp petrecut în scaunul dentistului și mai puțin disconfort în timpul procedurilor. În plus, tratamentele cu laser pot fi mai eficiente în îndepărtarea țesutului bolnav, în comparație cu metodele tradiționale. Citește mai mult în [acest articol].

4. Ce înseamnă profilaxia dentară și ce include aceasta?

Profilaxia dentară include o serie de practici preventive ce vizează menținerea unei stări de sănătate orale optime. Include controale regulate, curățarea dentară profesională, instruirea pacienților în privința igienei orale corecte, fluorizare și sigilări dentare. Toate aceste aspecte sunt detaliate în acest [articol].

5. Când este recomandat un implant dentar?

Implantul dentar este recomandat atunci când datorită unei pierderi dentare, se face necesară înlocuirea unui dinte sau a mai multor dinți pentru funcționalitate sau pentru estetică. Implanturile dentare oferă un zâmbet natural și funcțional, prevenind resorbția osului alveolar. Mai multe detalii despre implantul dentar puteți citi în acest [articol].

Link-uri

Tratamete denare laser NOUA